ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرداخت دلار و یورو توسط زرین پال در whmcs

dedserver
February 13th, 2013, 23:26
با سلام خدمت همه دوستان عزیز انجمن وب هاستینگ .
دوستان من میخواستم که قابلیتی را در whmcsاضافه کنم که قیمت را به دلار بدهم و در هنگام پرداخت دلار به ریال تبدیل بشه و هزینه روز دلار حساب بشه و واریز کنه به حساب زرین پال .این امکان را چطور میتوانم قرار دهم و اگر کسی اموزشی داره همین جا قرار بده یا لینگش را بده ممنون میشم

dedserver
February 14th, 2013, 15:46
دوستان اگر ممکن است پاسخ بدید فوری هست

clickchat
February 14th, 2013, 15:50
با سلام خدمت همه دوستان عزیز انجمن وب هاستینگ .
دوستان من میخواستم که قابلیتی را در whmcsاضافه کنم که قیمت را به دلار بدهم و در هنگام پرداخت دلار به ریال تبدیل بشه و هزینه روز دلار حساب بشه و واریز کنه به حساب زرین پال .این امکان را چطور میتوانم قرار دهم و اگر کسی اموزشی داره همین جا قرار بده یا لینگش را بده ممنون میشم

سلام زرین پال این قابلیت رو داره که به وسیله ماژول اون می تونید پنل resellerclub رو شارژ کنی البته کارمزد هم دریافت میکنه
اما شما برای این کار باید دو نوع قیمت تعریف کنید که قیمت هر دلار رو به ریال تعریف کنه نه ریال به دلار ما تفاوت قیمت در ریال داریم نه دلار به این صورت بهتره

ra3ou1
February 14th, 2013, 16:31
باید دو نوع ارز تعریف کنید و کافیه در قسمت ارز دلار مقابل (Base Conv. Rate) قیمت روز دلار را وارد کنید و لیست قیمت ها را آپدیت کنید
قیمتها به روز می شود .
در ماژول زرین پال هم ارز رو ریال انتخاب کنید پرداخت به ریال انجام میشه