سلام من میخوام سایت دانلود فیلم و سریال بزنم حالا میخواستم یه نفر منو به صورت کامل مشاوره کنه که چه چیزایی لازمه؟؟؟
از سرور تا غیره رو کامل بگه .......ممنون از همتون به خاطر توجه تون:53:
delta
February 13th, 2013, 19:54
همه دارند میفروشند در میرند.. تو کل ایران مغازه ها رو دارند جمع میکنند و بگیر بگیر هست. شما تازه میخوای سایت فیلم بزنی؟
Clark
February 13th, 2013, 20:57
سلام من میخوام سایت دانلود فیلم و سریال بزنم حالا میخواستم یه نفر منو به صورت کامل مشاوره کنه که چه چیزایی لازمه؟؟؟
سلام
تعداد سایت های فیلم فعال به نسبه زیاده پس کلی کار دارید که بتونید جای خودتونو باز کنید
مهم ترین چیزی که لازم دارید وقت ازاد ( مثل چی وقتتونو میگیره )
یا داشتن سرمایه مازاد برای هدر دادن تو این کار که بتونید نویسنده استخدام کنید و ...
البته امید وارم موفق بشید و سرمایتون با گرفتن تبلیغ و اکانت VIP جبران بشه و به سود دهی برسید
برای شروع کار نیاز به یک VPS دارید برای دانلود و ادیت اپلود و .........
بعد به چند اکانت سایت های اشتراکی مثل آپلود باز .. احتیاج دارید ( تا موقعی که خودتون بتونید سرور اختصاصی بگیرید برای افراد VIP )
بعدشم باید بدونید فیلم هارو از کجا بگیرید ( منظورم انکدر های خوب و ......... )
کلی داستان داره مثلا رو چه سایت سازی بخواید کار کنید بعد بحث Seo میاد وسط و خرید دامنه جدید برای جلو گیری از مسدود شدن دامین و .......
نظر من هم با delta (http://www.webhostingtalk.ir/member/4168/) یکیه به فکر یه چیز دیگه باشید بهتر
باز خودتون بهتر می دونید دوست دارید بسم الله شما شروع کنید تو انجمن افرادی هستن که از 0 تا 100 انجام میدن هزینشو میگیرن فقط میمونه مطلب و ... با شما
احتمالا چند تا پ.خ براتون میاد برای انجام این کار
موفق باشید
eskelet-sokhte
February 14th, 2013, 15:39
سلام.سرور مجازی برای شروع-نصب وردپرس یا یه سی ام اس دیگه-آپلود فایل-زدن پست اختصاصی.خداحافظ
TARIMEHR
February 14th, 2013, 15:45
اگه بخوای سایت فیلم غیر مجاز بالا بیاری فیلـتر میشی و خرج هات به باد میره
مگر اینکه خیلی سرمایه بریزی پای سایت و هر وقت فیلـتر شد فورا دامنه جدید بالا بیاری و سرور های قوی بگیری یکسال دوام بیاری و هر روز اپدیت و نویسنده و ...
تا به تبلیغ برسی
البته باید همش فراری هم باشی
بد نیست بدونین از اخر ماه پورت های دور زدن فیلتـرینگ بسته میشن (به گفته ی یکی از مسئولینی که اسمش خاطرم نیست )
clickchat
February 14th, 2013, 15:57
با سلام
پیشنهاد می شود برای اولین بار از سرور آمریکا با رم 256 استفاده کنید و برای اپلود فایل ار یک فضای 15 گیگابایتی ( هاست دانلود ) چون به سرور شما فشار وارد نشه _ از هاست اصلا استفاده نکنید
برای سیستم هم می تونید از مدیریت محتوا استفاده کنید مانند نیوک یا جوملا
موفق باشید
ali.latifi13
February 14th, 2013, 16:00
ببینید من میتونم برای دانلود و آپلود از سرور مجازی استفاده کنم؟؟؟
leberman
February 14th, 2013, 16:02
درود
من سایت موزیک داشتم با بازدید روزانه 35000الی40000 حقیقتا مشکلاتی به وجود اومد هم از لحاظ *****ینگ هم از لحاظ مخارجش نتوستم دوام بیارم... بستمش خلاص :71:
در کل اگر میخاید یه سره پول دامنه 30000 تومنی هر هفته حتما احتیاج میشه خرج vps که در عرض 2ماه 200 گیگ هم کمتون میشه،هزینه هاست که الان دیگه هر هاستینگی قبولتون کنه اگر اخطار ار *****ینگ براش بیاد بدون هیچ رودرواسی بکاپتون رو میدن میگن بفرمایید برید جای دیگه اکر میخواید با این مشکلات باز سراغ اینجور چیزا برید،تصمیم با خودتون هست!
تجربیات من بود... انتخاب با خودتون
clickchat
February 14th, 2013, 16:03
ببینید من میتونم برای دانلود و آپلود از سرور مجازی استفاده کنم؟؟؟
برای امکانش هست ولی به پردازنده فشار بسیار زیادی میاد چون فکر کنید 50 کاربر دارن در یک زمان حجم 20 مگابایت رو دانلود میکنند و شما هم در همون زمان دارین فایلی رو آپلود میکنید خب باید از پردازنده قوی استفاده کنید که ماهی 150000 تومان باید بدین پیشنهاد میشد با گرفتن هاست دانلود با هزینه بین 7000 تومان الی 30000 تومان و سرور مجازی بین 27000 تومان الی 32000 تومان ماهی هزینه خودتون رو نصف کنید
ali.latifi13
February 14th, 2013, 16:07
یعنی من با سرور مجازی دانلود کنم و آپلود کنم روی هاست دانلود؟؟؟
اونوقت من بلد نیستم دقیقا باید چی کارکنم؟؟؟
clickchat
February 14th, 2013, 16:10
کار بسیار راحت هست شما دامنه خریداری میکنید و بعد درخواست سرور مجازی می دهید و بعد از آن در محرله نخست پنل کلکسو به صورت رایگان نصب می شود ( دایرکت ادمین و سی پنل : پولی ) و بعد از آن دامنه روی ای پی ست می شود . حال یک ساب دامین می سازید و ساب دامین رو به ای پی هاست دانلود ست میکنید به همین راحتی
arashost
February 15th, 2013, 23:12
سلام دوست عزیز
یه هاست میخواید که واسه فیلم 2 گیگ کافیه
یه هاست دانلود که 25 گیگ هم میتونه جواب بده(میتونید از اکانت های سایت های آپلود استفاده کنید)
یدونه هم وی پی اس میخواید
2 گیگ هاست رو 4500 میدیم
25گیگ هاست دانلود رو 23 تومن میدیم
وی پی اس هم که 256 واستون خوبه 15 تومن میدیم
اگه خواستید تیکت بدید
ArasHost.Net (http://arashost.net)
sibwebhost
February 18th, 2013, 04:52
دوست گرامی همانطور که عزیزان مطرح کردند بازار دانلود فیلم دیگه تو ایران اشباح شده به فکر کار دیگه ای باشید.
immox
February 18th, 2013, 14:36
سرمایه و فرصتتون رو بروی حوزه ی دیگری بگذارید؛
حوزه های بسیار مطمئن تر و با ریسک کمتری هم وجود داره ..
redbull
February 18th, 2013, 15:32
شما نیاز به وي پی اس با هارد بالا بالای 100 گیگ دارید..یدونه هاست معمولی که سایتتون باهاش بالا بیاد.یدونه سیستم مدیریت محتوا که وردپرس برای این کار بهتره قالبشم میفروشن مخصوص فیلمه که همه رو دسته بندی میکنه.نیاز به پشتکار بالا.هرروز باید حداقل 3 تا پست بزارید.در ضمن اول کاری باید تمامی دانلود ها راییگان باشه اگه vip بکنید کسی دانلود نمیکنه در نتیجه بازدید پایین میاد.نیازی به نویسنده نیست خودتون میتونید از سایت های خارجی با کمی وب گردی دانلود کنید و به اسم سایت خودتون بزارید تو سایتتون خیلی راحت:113:
victor203
June 5th, 2013, 00:06
سلام
بعضی از دوستان گفتن برای سایت دانلود فیلم بعدا مشکل ایجاد میکنن و ....
حالا سوالم اینه که اگه سایت فیلماش آموزشی یا مستند باشه چی ؟ بازم برداران زحمت کش گیر میدن؟؟
کسی ایده ای برای زدن سیات نداره؟؟؟8-|
abbas141
June 5th, 2013, 00:16
برای اپلود ودانلود میتونید یک سرور مجازی ویندوز خریدری کنید
وکارکردن با ان بسیار ساده است
abbas141
June 5th, 2013, 00:25
کارکردن در این عرصه باتوجه به مقدار سخت است.
ParsNetwork
June 5th, 2013, 14:12
به هیچ عنوان کار ساده ای نیست اولا اینکه برای شروع به یک هاست با حداقل ساپورت 300 نفر همزمان آنلاین در ساییتون که باید بهتون منابع بدهند - بهترین سیستم نیوک هست برای سایت های دانلود تنها مشکلش سئو که در ورژن 8.4 مشکلش برطرف خواهد شد 100% اگر مشاهده می کنید که سایت های دانلود به سراغ وردپرس میرن نشان از عدم آگاهیشون داره یا به این دلیل می رن که این سیستم تنظیمات سئوش کمی انجام شده و با خرید چند بک لینک سریعتر رشد میکنن که به نظر من به هیچ عنوان با نیوک حتی قابل مقایسه نیست - به 2 دامنه احتیاج دارید برای شروع یکیش برای سایت یکیش هم که ساب دامنه اش رو میندازید برای سرور دانلودتون به هیچ عنوان از ساب دامنه های دامنه اصلی سایت برای سرور دانلود استفاده نکنید . یک وی پی اس احتیاج دارید با هارد 100 الی 400 گیگ بسته به پشت کارتون و زمانی که در روز صرف آپ کردن سایتتون می کنید کانفیگ iis و FTP و ... رم حداقل 2 گیگ و سی پی یو حداقل 900 مگاهرتز
ترافیک هم 1 الی 2 ترابایت براتون کافیه ( اینها برای شروع کار هست ) در آینده حتما باید سرور اختصاصی خریداری کنید و لینوکس باشه حتی هاست سایتتون رو هم خودتون باید تامین کنید در آینده نه شرکت های میزبان
توضیحات زیاد داره برند سی پی یو و هارد خیلی مهمه به هیچ عنوان از سرورهای هتزنر یا هر سروری که از هارد WD Green استفاده می کنه خرید نکنید
برای راهنمایی کلی پیام به یاهوم بدید
ekrami
June 5th, 2013, 14:27
فکر کنم تو این موقع زمان مناسبی باشه واسه سایت فیلم و ...
چیز زیادی لازم نیست ، یه سرور مجازی واسه دانلود و آپلود ، یه هاست میزبانی ، یه دامین