PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی درصدی هاست با دی ان اس اختصاصی

apegvs
February 12th, 2013, 21:03
سلام به همه دوستانلطفا درصورت توان بگید
من نمایندگی درصدی هاست می خوام که دی ان اس ها مال خودم باشه و اگه پنل هم داشته باشه که خیلی ممنون.اگه پنل داشته باشه سودش زیاد مهم نیست یعنی 20 درصد خوبه!!
واقعا متشکرم

eskelet-sokhte
February 14th, 2013, 13:24
سلام دوست عزیز.درصدی نمیتونم بهت بدم ولی اگه از درصدی پشیمون شدی نمایندگی هاست نامحدود با کنترل پنل دایرکت ادمین در خدمتت هستم.نمایندگی دایرکت ادمین کاملا نامحدود 20 هزار تومان خواستی به امضام مراجعه کن

eskelet-sokhte
February 14th, 2013, 13:28
در ضمن این نکته رو هم یاد آور میشم بنده به بازاریاب نیاز دارم.اگه توانایی انجام بازاریابی رو دارین برید توی سایت تیکت بدین و درصد پیشنهادیتونو بگین.ممنون

goldisweb
February 14th, 2013, 13:38
سلام به همه دوستانلطفا درصورت توان بگید
من نمایندگی درصدی هاست می خوام که دی ان اس ها مال خودم باشه و اگه پنل هم داشته باشه که خیلی ممنون.اگه پنل داشته باشه سودش زیاد مهم نیست یعنی 20 درصد خوبه!!
واقعا متشکرم

سلام. تیکت کنید براتون پنل آماده میشه هر زمان یک دامین یا مشتری اضافه کنید براتون صورت حساب قرار داده میشه

این پنل نامحدود خواهد بود : گلدیس وب - صفحه اصلی (http://www.clients.goldisweb.com)

سی پنل (Cpanel)
وب سرور لایت اسپید( Litespeed web server )
سایر امکانات : نامحدود

موقعیت : انگلیس ( UK )

در تماس باشید.

amirizadi
February 14th, 2013, 13:47
با سلام
در خدمتم
تماس بگیرید

eli_host
April 7th, 2013, 11:48
سلام شما برای نمایندگی و خرید هاست میتونی با ما تماس بگیرید
id=eli_host