PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام پشتیبانی - حقوق ثابت

tizparvaz
February 12th, 2013, 20:53
با سلام
در حال حاضر نیاز به یک فرد حرفه ای جهت پاسخ دهی به تیکت و انجام امور تحویل سرویس ، کانفیگ و پشتیبانی مشتریان نیاز داریم
از افرادی که شرایط زیر رو دارن درخواست دارم که رزومه خودشونرو برای بنده ارسال کنند

شرایط استخدام :
1-آشنایی کامل با سیستم WHMCS
2- آشنایی کافی با مراحل نصب و تا حدودی رفع مشکلات کاربران در خصوص سی ام اسهای عمومی و تنجمن سازها
3 - آشنایی کامل با وی ام ور و نحوه ایجاد سرور مجازی و همچنین نصب سیستم عاملهای ویندوز و انواع توزیع لینوکس همچنین روتر او اس ها و حل مشکلات آنها
4 - روابط عمومی خوب و آشنایی با روال پاسخگویی به کاربران ، در این خصوص روال کار شرکت پس از توافق نهایی آموزش داده میشود
5 - واقعا نیاز نداشته باشه چیزی از ما بپرسه :( خسته شدیم از بس کسایی که آوردیم برای پشتیبانی برای کارای مختلف ازمون کمک خواستن اگر قرار باشه خودمون باشیم دیگه چرا حقوق به شخص دیگه بدیم .
6 - عدم فعالیت تجاری هاستیگ چه نمایندگی و چه هر نوع دیگر در شرکتهای دیگر و یا شرکت خود
7 - آشنایی کار با مجازی سازهای XEN
8 - آشنایی به نصب کنترل پنلهای هاستینگ و کانفیگ (دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک و کلوکسو)
نکته : اگر تهران باشن بسیار مناسبتر هست چرا که گاهی پروژه هایی داریم که نیاز هست کارشناس در محل مشتری حاضر شود (برای نصب سرور و کنترل پنل) البته خیلی کم پیش میاد و هزینه این مورد برای هر بار جداگانه محاسبه میشود
نکته : حقوق در نظر گرفته شده از 400 هزار تومان به بالا میباشد و این مبلغ بستگی به کاربرد فرد در مجموعه متغییر هست
نکته : پس از مذاکره و موافقت برای استخدام نیاز به مدارک ذیل میباشد
کپی کارت ملی ، کپی گواهی پایان خدمت و یا معافیت (برای بیمه نیاز هست در صورتی که تمایل به بیمه ندارید نبود این مورد مشکلی ندارد) ، سفته ضمانت به ارزش 20 میلیون تومان

کار به شکل آنلاین بوده ونیاز به حضور فیزیکی نمیباشد و بسته به تایم شما بین ساعت 10 صبح تا 18 بعد از ظهر و یا 12 الی 20 قابل تغییر میباشد .
mail : admin [@] irwebco.com

avalhost
February 12th, 2013, 21:00
به نظر من کسی برای ماهیانه حقوق از 400 هزار تومان تا حداکثر 1 میلون تومن سفته 20 میلیونی نمیزاره ... :54:

tizparvaz
February 12th, 2013, 21:04
به نظر من کسی برای ماهیانه حقوق از 400 هزار تومان تا حداکثر 1 میلون تومن سفته 20 میلیونی نمیزاره ... :54:
:-?
نظر شما محترم اما میزان حقوق ربطی به سفته ضمانت نداره هرچی باشه قراره کل زندگی ناممونرو بدیم دست این فرد حتی همین سفته هم کمه :)

ParsWebIT
February 12th, 2013, 21:06
الان یک منشی ساده که تلفن جواب میده در شرکتها ماهانه حداقل 500 داره میگیره و کسی که این تخصص هارو داشته باشه و بتونید با خیال راحت کارو بدین دستش هزینش بالا هست
چون اشتباه یا کم کاری ایشون میتونه روی اعتبار و حجم کاری و فروش شما تاثیر 100% بزاره

rominait
February 12th, 2013, 21:11
توصيه دارم
علاوه بر سفته كه حتما يك شخص هم به عنوان ضمانت امضا كنه
يك تعهد نامه دفتر رسمي هم اخذ كنيد تا تجربه اخير ما براتون پيش نياد.

tizparvaz
February 12th, 2013, 21:11
الان یک منشی ساده که تلفن جواب میده در شرکتها ماهانه حداقل 500 داره میگیره و کسی که این تخصص هارو داشته باشه و بتونید با خیال راحت کارو بدین دستش هزینش بالا هست
چون اشتباه یا کم کاری ایشون میتونه روی اعتبار و حجم کاری و فروش شما تاثیر 100% بزاره
دوست عزیز کسی بابت منشی ماهانه 500 هزا تومن حقوق نمیده راه کار بسیار ساده وجود داره هنوزم با اوضاع بد اقتصادی برای کار منشی گری خانومهایی که فقط میخوان وقتشون بگذره حاضرن با حقوق بین 150 تا 200 هزار تومن کا کنن :)
لطفا اسپم ندید چند وقت پیش تاپیک استخدام دیدم از فرانتورک که همه این چیزارم خواسته بود و حقوق رو 150 تومن زده بود :)) آخر تاپیکم گفت چند نفر استخدام کردیم تاپیک رو ببندید

reza008
February 12th, 2013, 21:19
1-آشنایی با whmcs
2-توانایی کار با vmware ESXI و نصب وی پی اس و رفع مشکل
3- سابقه کار در هاستینگ
نصب کنترل پنل ها هم کاری نداره 1 روزه یاد میگیرم

:|
به دردتون میخوره؟

nginxweb
February 12th, 2013, 21:42
یک رزومه خدمتتون ارسال شد بررسی بفرمایید

avahosting.in
February 13th, 2013, 09:09
با سلام در خدمتیم

fr0nk
February 13th, 2013, 16:15
با سلام

درخدمتم

برای رزومه هم ایمیل بدید بفرستم خدمتتون

tizparvaz
February 13th, 2013, 18:41
دوستان ایمیل داخل پست اول هست لطفا کامل مطالعه بفرمایید
تا 3 روز دیگه ایمیلهارو برسی میکنن و یک نفر انتخاب میشه
tizparvaz
February 13th, 2013, 18:46
1-آشنایی با whmcs
2-توانایی کار با vmware ESXI و نصب وی پی اس و رفع مشکل
3- سابقه کار در هاستینگ
نصب کنترل پنل ها هم کاری نداره 1 روزه یاد میگیرم

:|
به دردتون میخوره؟
لطفا هر موردی هست ایمیل کنید چون قرار نیست من انتخاب کنم
مرسی

tizparvaz
February 21st, 2013, 18:01
متاسفانه در حدی که توقع داشتتیم از یک انجمن تخصصی رزومه ارسال نشد چند رزومه دریافتی بررسی و پاسخ داده شد
دوستان همچنان میتونن رزومه های خودشونرو ارسال کنند