توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش نصب ماژول پرداخت میهن پال whmcs
1406
February 12th, 2013, 10:43
ماژول whmcs میهن پال رو دانلود کردم اما نمیدونم چه طوری نصب و راه اندازی میشه ! اصلا کلا باید با فایلهاش چی کار کنم؟ به راهنمایی نیاز دارم
sardarn
February 12th, 2013, 10:54
ماژول whmcs میهن پال رو دانلود کردم اما نمیدونم چه طوری نصب و راه اندازی میشه ! اصلا کلا باید با فایلهاش چی کار کنم؟ به راهنمایی نیاز دارم
سلام
اول فایل هارو توی هاست اکستراکت می کنید بعد توی مدیریت whmcs قسمت درگاه های پرداخ اونو انتخاب می کنید و فعالش می کنید
1406
February 12th, 2013, 14:45
سلام
اول فایل هارو توی هاست اکستراکت می کنید بعد توی مدیریت whmcs قسمت درگاه های پرداخ اونو انتخاب می کنید و فعالش می کنید
دقیقا این کارهارو که فرمودید انجام دادم
در حال حاضر یه محصول ساختم و جهت تست اقدام به خرید و پرداخت با میهن پال کردم
ولی جهت پرداخت که به پرتال میهن پال متصل شد ، این پیغامو داد :
Error 403 خطا : پین نامعتبر است !
sardarn
February 12th, 2013, 14:47
شما پین دریافت کردید؟
1406
February 12th, 2013, 15:31
بله موقع ثبت نام یه کد "پین" به من داد
اما نمیدونم باید توی کدوم فایل وارد کنم یا کلا چی کارش کنم
sardarn
February 12th, 2013, 15:43
سلام
این فایل رو ویرایش کنید
modules\gateways\mihanpal.php
آقا اینطوری نیست اول مازول را در فولدر whmcs آپلود نمایید بعد برید قسمت مدیریت <تنظیمات-پرداخت ها-دروازه پرداخت > بروید بعد قسمت فعال کردن ماژول در لیست زده است پرداخت با میهن پال این را فعال نمایید بعد merchantid را که از میهن پال دریافت کرده اید را بزنید در فسمت merchantid من از میهن پال دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارد.
1406
February 12th, 2013, 21:11
آقا اینطوری نیست اول مازول را در فولدر whmcs آپلود نمایید بعد برید قسمت مدیریت <تنظیمات-پرداخت ها-دروازه پرداخت > بروید بعد قسمت فعال کردن ماژول در لیست زده است پرداخت با میهن پال این را فعال نمایید بعد merchantid را که از میهن پال دریافت کرده اید را بزنید در فسمت merchantid من از میهن پال دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارد.
دقیقا همه این کارارو کردم
دیگه فایل modules/gateways/mihanpal.php رو به این صورت ادیت کردم:
البته whmcs من روی دامین اصلی نیست! یعنی یه فولد درست کردم به اسم portal و کل whmcs رو اونجا ریختم
احتمال داره از اون باشه؟
چون اکثرا یه ساب دامین اختصاص میدن ولی من یه ساب داریکتوری اختصاص دادم!
sardarn
February 12th, 2013, 21:18
سلام
شما این فایل رو ویرایش نکنید و فایل اصلی رو بریزید.از توی مدیریت whmcs به قسمت setup بعد هم gateway برید و درگاه میهن پال رو توی لیست پیدا کنید و فعالش کنید بعد از فعال کردن همونجا باید ازتون پین بگیره
mnine
February 12th, 2013, 21:27
خیر مشکلی ندارد
ipsat
February 12th, 2013, 21:52
اصلش اينه فايل نبايد دستكاري بشه
تنظميات از پنل انجام و كدها در ديتابيس ذخيره مي شود.
1406
February 12th, 2013, 22:06
از همه تون راضی ام
با کمک همه شما شریفان درست شد
عکسم ضمیمه کردم
من "پین" خودمو رو به روی گزینه merchantID در پنل whmcs وارد کردم درست شد و دقیقا پرداخت انجام شد
دست گل همه تون درد نکنه راهنمایی های شما بود که درست شد
مرسی
پس در کل من فقط فایلهای میهن پالو آپلود کردم توی فولدر modules
و "پین" خودمو از پنل whmcs مطابق عکس در قسمت merchantID وارد کردم
دیگه فایلهارو دستکاری نکردم اصلا هیچ کار دیگه ای انجام ندادم