توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت هاي هاست
botparast
February 11th, 2013, 20:20
سلام
من دوتا هاست دارم يكي cpanel vps optimized3 كه 200 مگابايت با پهناي باند 12گيگ ,و ديگري cpanel accelerated 2 با 1گيگ با پهناي باند نامحدود.ميشه بگيد كدوم بهتره و سرعت بهتري داره.قيمت اين دو هاست چنده؟البته من ميخوام پرتال خبري راه اندازي كنم كه با جوملاسات.
با تشكر
compiler
February 11th, 2013, 20:57
vps optimized یعنی هاستتون روی یک سرور مجازی یا vps ساخته شده . cpanel accelereated نسخه مخصوص سرور اختصاصی هست .
نمیشه قاطعانه گفت و بستگی به خیلی شرایط داره ولی در حالت عادی سرور اختصاصی برتری داره . هر چند که یک سرور مجازی با منابع اختصاصی که روزی یک سرور قدرتمند ساخته شده از یک سررو اختصاصی با منابع خیلی کم میتونه بهتر عمل کنه
botparast
February 11th, 2013, 21:39
سرور مجازيمو از خرید هاست , خرید سرور مجازی , خرید سرور اختصاصی , نمایندگی هاست , ثبت دامنه - آنلاین سرور (http://onlineservers.ir) خريدم البته من نميدونستم كه مجازيه.اين هاست اولش اختصاصي بود يه مدت مصدودش كردن و الان كه باز شده vps كردن.
اون يكي هاست را نيز arpahost.ir خريدم كه برا سال اول رايگان و سالهاي بعد هزينه بايد بدي.
الان به نظر شما سايتو روي كدوم يكي بالا بيارم.اگه مي بينيد هيچ كدوم بدردخور نيستن پيشنهاد ميدين از چه هاستي استفاده كنم.
با تشكر
H.G.N
February 11th, 2013, 21:46
با سلام و احترام
هاست رایگان محدودیت های خاص خودشو داره ! مسائلی چون ( بحث امنیت - کیفیت - پشتیبان گیری و ... ) چون تعداد اکانت هایی که روش میزبانی میشه قطعا به خاطر رایگان بودش زیاد خواهد بود.
چنانچه میخواید اساسی در یک کار فعالیت کنید بهتره از سرویس های پولی استفاده کنید.