ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پس گرفتن دامنه

ittab
February 10th, 2013, 23:12
سلام دوستان .
من یه سوالی داشتم . من یه سال پیش یه دامنه ir. ثبت کردم . یه سال هم کار می کردم باهاش . چند روز پیش وقتش تموم شد . یه کم سهل انگاری کردم تمدیدش نکردم . حالا یه نفر دیگه ثبت کرده و می گه 200 تومن بهش بدم تا دومین رو برگردونه . میشه از اون طرف شکایت کنیم یا نه ؟ به کجا شکایت کنم ؟ می تونم با شکایت دومین رو پس بگیرم ؟

نکته : سایت من موضوع کامپیوتر و موبایل بود .

ممنون اگه راهنمایی کنین .

mibfa
February 10th, 2013, 23:18
سلام

اگر شخص دیگری ان را ثبت کرده هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید . بشرط اینکه برند ثبت شده نباشد

اگر دامنه ارزش داره برای شما وجه را پرداخت کنید در غیر اینصورت دامنه دیگری ثبت کنید

موفق باشید

mibfa
February 10th, 2013, 23:19
سلام

اگر دامنه مد نظر شما برند ثبت شده نباشد شما هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید . تازه اگر هم ثبت شده باشد مقداری زیاد دوندگی دارد

در کل اگر با ارزش هست برای شما پرداخت کنید در غیر اینصورت دامنه جدید ثبت کنید

موفق باشید

redbull
February 10th, 2013, 23:20
خیر جناب.کار ایشون قانونی بوده.به شما 100% چندتا ایمیل تذکر اومده بود که تمدید کنید.برای برگشت باید هزینه رو بدید :)

immox
February 18th, 2013, 18:45
بله، همونطور که دوستان گفتند اگر دامنه براتون ارزش داره، دامین رو بخرید و در غیر اینصورت سراغ دامنه دیگری برید؛
مگر اینکه برند ثبت شده باشه که باز هم با توجه به دوندگی ای که داره، بهتره دامین رو خریداری کنید .
بهرشکل، این هزینه ای هست که بابت سهل انگاریتون باید بپردازید ..