توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش رم یک هاست در سرور - راهنمایی کنید
succes
February 10th, 2013, 20:54
سلام دوستان...
یکی از مشتری های من مصرفش زیاده و میخواد بهش رم بیشتری اختصاص بدم ... من چه جوری میتونم واسه هاست یه مشتریم رم بیشتری اختصاص بدم ؟
و یه سوال دیگه اینکه رم پیشفرضی که برای هر کاربر اختصاص داده میشه چقدره ؟
پنل دایرکت ادمین با دو گیگ رم و 2600 cpu دو هسته ای...
bronze
February 10th, 2013, 23:36
با لینوکس معمولی منابعی که به هر کاربر اختصاص داده می شود قابل تعیین نیست.
برای این کار باید کلودلینوکس داشته باشید.
shivahost
February 10th, 2013, 23:47
فکر کنم memory limit در فایل php.ini تعیین کننده است.
succes
February 10th, 2013, 23:51
فکر کنم memory limit در فایل php.ini تعیین کننده است.
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟ از کجا میتونم کاربری رو محدود کنم یا محدودیت کاربری رو رفعش کنم ؟ با چه کدی ؟
shivahost
February 10th, 2013, 23:56
اول باید ببینید که هر کاربر می تونه در هاست خودش از php.ini اختصاصی استفاده کنه یا نه!
اگر بتونه که راحتی و در public_html طرف باید یک php.ini از سرور کپی کنید و مقدار memory_limit را برایش به دلخواه تنظیم کنید.
اما اگر نتونه در صورتی که از php نسخه 5.3 به بالا استفاده کنید باز می توانید در php.ini اصلی سرور برای هر user مقادیری دلخواه تعریف کنید.
succes
February 11th, 2013, 00:02
اول باید ببینید که هر کاربر می تونه در هاست خودش از php.ini اختصاصی استفاده کنه یا نه!
اگر بتونه که راحتی و در public_html طرف باید یک php.ini از سرور کپی کنید و مقدار memory_limit را برایش به دلخواه تنظیم کنید.
اما اگر نتونه در صورتی که از php نسخه 5.3 به بالا استفاده کنید باز می توانید در php.ini اصلی سرور برای هر user مقادیری دلخواه تعریف کنید.
خوب اگه اینکارو کنم که کاربر می تونه فایل php.ini رو حذف کنه ! یا دستکاریش کنه !
لینک آموزشی می تونید بدین تا ببینم چطوری میتونم کاربرارو از طریق سرور محدود کنم ؟
ممنون
shivahost
February 11th, 2013, 00:04
بله ما هم در هاست خودمون استفاده از php.ini اختصاصی را برای کاربران بسته ایم. جستجو کنید راهش رو پیدا می کنید.