توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد سرور مجازي
perince_3000
February 10th, 2013, 20:00
دوستان اول از همه بگم هيچي نميدونم در مرود سرور مجازي و الان ميخوام يه چيزي بدونم اين ويندوز هم رو سرور مجازي هست هم اختصاصي
اين قابليتي كه يك فايل رو با استفاده از لينك وارد سايت ميكنن براي سرور مجازي هست يا سرور اختصاصي
بازم سوال دارم اگه ممكنه اين دوتا رو بدونم تا اونا رو بپرسم ممنون ميشم
spark3r
February 10th, 2013, 20:24
با سلام
دوست عزیز بحث سیستم عامل با سرور مجازی جداست.
اول توضیح بدم سرور اختصاصی و سرور مجازی رو
سرور اختصاصی در واقع میشه گفت یک عدد سرور فیزیکی (قابل لمس) هست که شما دارین یا می توین اجاره کنین و مثلا توی دیتاسنتر قرار بدین.
حالا این دیتاسنتر می تونه توی ایران یا خارج از ایران باشه.
خوب این سرور اختصاصی هست که شما دارید و این سرور اختصاصی شما مادربرد داره، CPU داره، رم داره، هارد داره و می تونین خودتون مشخصاتش رو در موقع خرید اعلام کنید و سرور بخرید. سرورهای HP و Dell هم داخل بازار هست که می تونید بر اساس نیازتون تهیه کنید.
حالا سرور مجازی.
چون قیمت سرور اختصاصی بالاست افراد مختلف میان با استفاده از مجازی ساز ها (Wmware , Xen , Kvm , OpenZV) روی این سرورهای اختصاصی شروع به مجازی سازی می کنند. مثلا سرور اختصاصی که 32 گیگ رم داره رو میان روش مجازی سازی می کنند و ۳۲ تا سرور مجازی با رم ۱ گیگ ایجاد می کنند و این سرورهای مجازی رو به فروش می رسونند.
یعنی سرور مجازی شما یکی از سرورهای مجازی هست که روی اون سرور اختصاصی ایجاد شده و معمولا (99 درصد مواقع) سرور مجازی منابع کمتری نسبت به سرور اختصاصی داره، مثلا یک Core پردازنده و یک گیگ رم و با 30 گیگ هارد.
خوب حالا می رسیم به سیستم عامل، شما هر سیستم عاملی که دوست داشتین می تونین روی سرور اختصاصی یا سرور مجازی اتون نصب کنید.
در مورد سوالتون می تونم بگم که اگر منظورتون هاست دانلود هست که با لینک دانلود بشه هم می تونید سرور مجازی داشته باشید هم سرور اختصاصی، بستگی داره کارتون چی باشه.
امیدوارم توضیح کامل بوده باشه.
bronze
February 10th, 2013, 23:12
اين قابليتي كه يك فايل رو با استفاده از لينك وارد سايت ميكنن براي سرور مجازي هست يا سرور اختصاصي
می توانید برای این مورد از هاست دانلود که ویژه قرار دادن فایل برای دانلود هست نیز استفاده کنید.
navid_22
February 11th, 2013, 00:26
این بخش خیلی مبهمه ، دقیقا معلوم نیست که منظورت انتقال فایل از یک لینک خارجی به سرور هست (File transfer) یا ...
هر چند در هر صورت برای سرور مجازی و اختصاصی فرقی نخواهد داشت ، چون سرور مجازی همون سرور اختصاصی هست که از طریق مجازی سازها ، به چند سرور جداگانه تقسیم شده و از باب نحوه کار ، دقیقا مثل یک سرور کامل و اختصاصی عمل میکنه با این تفاوت که طبیعتا منابع شما کمتر میشه (چون منابع داره تقسیم میشه).
به زبون خیلی ساده ، سرور مجازی مشابه یک سرور اختصاصی است که منابع پایین تری داره ، مثلا 1 گیگ رم ، پردازنده ضعیف تر و ... (چون منابع به اشتراک گذاشته شده)
perince_3000
February 11th, 2013, 01:18
با سلام
دوست عزیز بحث سیستم عامل با سرور مجازی جداست.
اول توضیح بدم سرور اختصاصی و سرور مجازی رو
سرور اختصاصی در واقع میشه گفت یک عدد سرور فیزیکی (قابل لمس) هست که شما دارین یا می توین اجاره کنین و مثلا توی دیتاسنتر قرار بدین.
حالا این دیتاسنتر می تونه توی ایران یا خارج از ایران باشه.
خوب این سرور اختصاصی هست که شما دارید و این سرور اختصاصی شما مادربرد داره، CPU داره، رم داره، هارد داره و می تونین خودتون مشخصاتش رو در موقع خرید اعلام کنید و سرور بخرید. سرورهای HP و Dell هم داخل بازار هست که می تونید بر اساس نیازتون تهیه کنید.
حالا سرور مجازی.
چون قیمت سرور اختصاصی بالاست افراد مختلف میان با استفاده از مجازی ساز ها (Wmware , Xen , Kvm , OpenZV) روی این سرورهای اختصاصی شروع به مجازی سازی می کنند. مثلا سرور اختصاصی که 32 گیگ رم داره رو میان روش مجازی سازی می کنند و ۳۲ تا سرور مجازی با رم ۱ گیگ ایجاد می کنند و این سرورهای مجازی رو به فروش می رسونند.
یعنی سرور مجازی شما یکی از سرورهای مجازی هست که روی اون سرور اختصاصی ایجاد شده و معمولا (99 درصد مواقع) سرور مجازی منابع کمتری نسبت به سرور اختصاصی داره، مثلا یک Core پردازنده و یک گیگ رم و با 30 گیگ هارد.
خوب حالا می رسیم به سیستم عامل، شما هر سیستم عاملی که دوست داشتین می تونین روی سرور اختصاصی یا سرور مجازی اتون نصب کنید.
در مورد سوالتون می تونم بگم که اگر منظورتون هاست دانلود هست که با لینک دانلود بشه هم می تونید سرور مجازی داشته باشید هم سرور اختصاصی، بستگی داره کارتون چی باشه.
امیدوارم توضیح کامل بوده باشه.
ممنون دوست عزيز از مطلب تون خيلي خيلي تشكر ميكنم
perince_3000
February 11th, 2013, 01:23
در مرو اين سوالم بگم كه سايت هاي دانلود نميتونن اين حجم زياد از فايل ها رو دانلود و يعد هم آپلود كنن از دوستان پرسيدم گفتن بايد سرور بگيري كه خودش ويندوز داره تو همون ويندوز فايل هاي رو مياري داخل سرور خودت بعد هم ويرايش ميكني نرم افزار هاي زيپ و اينا روش نصب هست
نمي دونم شايد با تونسته باشم منظور خودم رو برسونم
perince_3000
February 11th, 2013, 01:28
این بخش خیلی مبهمه ، دقیقا معلوم نیست که منظورت انتقال فایل از یک لینک خارجی به سرور هست (File transfer) یا ...
هر چند در هر صورت برای سرور مجازی و اختصاصی فرقی نخواهد داشت ، چون سرور مجازی همون سرور اختصاصی هست که از طریق مجازی سازها ، به چند سرور جداگانه تقسیم شده و از باب نحوه کار ، دقیقا مثل یک سرور کامل و اختصاصی عمل میکنه با این تفاوت که طبیعتا منابع شما کمتر میشه (چون منابع داره تقسیم میشه).
به زبون خیلی ساده ، سرور مجازی مشابه یک سرور اختصاصی است که منابع پایین تری داره ، مثلا 1 گیگ رم ، پردازنده ضعیف تر و ... (چون منابع به اشتراک گذاشته شده)
فكر كنم اسمش بايد همين File transfer باشه ميخوام بدون اينكه دانلود و بعد آپلود كنم فايل رو فضاي خودم داشته باشم
پس براي اين فايل ترنسفير سرور مجازي هم جواب ميده ؟؟؟
spark3r
February 11th, 2013, 08:44
با سلام
دوست من برای اگر منظور شما قراردادن فایل ها توی سرور خودتون باشه (سرور مجازی ویندوز مثلا خارج از ایران) و مثلا یک سایت داخل ایران دارید و فقط می خواین فایل هاتون رو روی سرور ویندوز بزارین و از توی سایتتون لینک مستقیم برای دانلود بدین همین ویندوز هم کار شما رو راه می اندازه. کافیه روی سرورتون iis نصب کنید و فایل هاتون رو اون داخل قرار بدین و از داخل سایتتون لینک مستقیم بدین.
من همین کار ها رو برای خودم انجام دادم.
perince_3000
February 11th, 2013, 09:22
با سلام
دوست من برای اگر منظور شما قراردادن فایل ها توی سرور خودتون باشه (سرور مجازی ویندوز مثلا خارج از ایران) و مثلا یک سایت داخل ایران دارید و فقط می خواین فایل هاتون رو روی سرور ویندوز بزارین و از توی سایتتون لینک مستقیم برای دانلود بدین همین ویندوز هم کار شما رو راه می اندازه. کافیه روی سرورتون iis نصب کنید و فایل هاتون رو اون داخل قرار بدین و از داخل سایتتون لینک مستقیم بدین.
من همین کار ها رو برای خودم انجام دادم.
دوست عزيز سوال من اينه كه شما خودتون آپلود ميكنيد يا از لينك ديگه مياريد رو سايتتون بعد ويرايش ميكنيد و در آخر هم لينك مستقيم ميديد براي سايت خودتون درسته ؟؟؟
از تمام دوستان تشكر ميكنم بابت پاسخ هايي كه دادند
perince_3000
February 11th, 2013, 09:28
دوستان عزيز ميخوام كار رو با سرور مجازي شروع كنم (ياد بگيرم) با چي شروع كنم ويندوز خوبه ؟؟
يه سوال رم و سي پي يو در سرور چه تاثيري داره (اصلا" به چه دردي ميخوره ) ؟؟؟؟
spark3r
February 11th, 2013, 09:39
شما اول باید به سرور ویندوزی خود به صورت Remote Desktop متصل بشین و فایل هایی رو که لازم دارین روی سرور ویندوزتون دانلود کنید، مثلا از رپیدشیر یا ...
بعد فایل هایی رو که دانلود کردین یا Zip کنین یا Rar و در فایل هاتون رو در مکان مربوط به خودش قرار بدین.
حالا می تونین از توی سایتتون لینک مستقیم به فایل روی سرور خودتون بدین.
در مورد سوال دوم: باید ببینید استفاده اتون از سرور چیه، اگر فقط قصد آموزش هست می تونین روی رایانه خودتون داخل منزل یا محل کار شروع به آموزش کنید، برای این منظور می تونید از VMware برای مجازی استفاده کنید.
اگر ویندوز کار هستید با ویندوز 2008 R2 شروع کنید، اگر هم لینوکس کار هستید که دنبال لینوکس برید.
VpsParse
February 11th, 2013, 09:39
باسلام. برای شروع ویندوز سرور 2003 خوبه
رم و سی پی یو در سرعت سرور و سرعت پردازش داده ها تاثیر دارن
spark3r
February 11th, 2013, 09:44
با سلام
توصیه می کنم دور ویندوز 2003 رو کلا یک خط قرمز بکشید، ویندوز قدیمی هست و دیگه الان هم کاربرد ندارد، اکثر شرکت ها هم دارن سرورهاشون رو منتقل می کنن روی 2008
دوستان عزیز ویندوز سرور 2012 هم اومده اونوقت ما هنوز گیردادیم به 2003.
دوستان عزیز توی it باید به همیشه به روز باشید.
موفقیت در it به روز بودنه.
دوستان هيچ سابقه ايي در كار كردن با اين ويندوز ها ندارم شبيه همين ويندوزهاست يا كار خاص ديگه بايد ياد بگيرم
براي مثلا" استفاده ار سرور به عنوان هاست دانلود براي سايت دانلود نرم افزار هاي خاصي بايد نصب بشه يا همون ويندوز رو داشته باشه
spark3r
February 11th, 2013, 13:34
با سلام
دوست عزیز چون دارین ویندوز سرور نصب می کنین باید کار کردن با سرویس ها رو هم یاد داشته باشین.
مثلا باید بتونین iis و dns رو نصب و کانفیگ کنین. حالا می تونین از دوره های آموزشی بیرون هم که آموزشگاه ها هم برگزار می کنند استفاده کنید.
می تونید دوره mcitp رو بگذرونید.
perince_3000
February 11th, 2013, 19:00
اگه بخوام سرور اجاره كنم خود فروشنده ميتونه اين موارد رو نصب كنه روش يعني سرور آماده باشه بعد برم دنبال يادگيري هاش
با سلام
باید به دنبال فروشنده ای باشید که موارد مربوطه به تنظیم IIS و DNS و ... رو براتون انجام بده.
من خودم یک سرور مجازی ویندوز دارم ماهیانه حدود 35 تومن می دم، سرور من یک گیگ رم داره با 50 گیگ هارد و ۱ هسته پردازنده.
حالا شما می تونید سرور ارزونتر از سرور من هم پیدا کنید.
نظر من رو می خواین روی سیستم خودتون یک Vmware نصب کنید و یک ویندوز 2008 روش نصب کنید و شروع به یادگیری کنید.
bronze
February 12th, 2013, 00:41
اگه بخوام سرور اجاره كنم خود فروشنده ميتونه اين موارد رو نصب كنه روش يعني سرور آماده باشه بعد برم دنبال يادگيري هاش
در صورتی که یک پنل هاستینگ روی سرور نصب کنید انجام این کارها بسیار ساده خواهد بود.
spark3r
February 12th, 2013, 08:31
در صورتی که می خواین از ویندوز سرور استفاده کنید، پیشنهاد من ویندوز سرور 2008 R2 است. می تونید روی این ویندوز کنترل پنل های زیر رو نصب کنید.
Plesk باید لایسنس بخرید.
WebsitePanel رایگانه
Zpanel رایگان.
توصیه بنده WebsitePanel هست.
perince_3000
February 12th, 2013, 15:18
سوال سوال جديد
براي اين كه سايت بالا باشه سرور رو هم روشن بزارم ؟؟ (چون گفتيد شبيه به كامپيوتره ) در اينجاست كه پي ميبريد بنده چيزي بلد نيستم :دي
و براي اين كه بتونم از سرورم لينك دانلود ايجاد كنم لازمه كه اين وبسايت پنل و اينا رو نصب كنم ؟؟؟؟
يا همون سرويس iis فعال باشه اين كار رو ميكنه
viasky
February 12th, 2013, 15:27
بله باید روشن باشه - استفاده از تمام سرویس ها به پایداری سرور بستگی داره
برای دانلود هم یک وب سرور یا حتی ف تی پی ( نشنیده بگیرید) کفایت می کنه و نیاز به نصب پنل نیست
کار پنل ها اینکه که همه چیز و برای شما گرد هم میاره و کار راحتر میشه خودشتون سرویس خاصی به شما نمی دن
perince_3000
February 12th, 2013, 19:01
iis چيست ؟
جابجائي فايل در ويندوز سرور چجوري هست من هرچي ديدم دوستان كه ميخوان سرعت ترنسفر نشون بدن عكس از idm ميزارند ؟؟
وب سرور رو هم بايد نصب كرد يا قابليت هست كه بايد فعال كرد ؟؟؟
دوستان سايت فيلم ها كه پشت سر هم چيلتر ميشن چطوري دامينشون رو عوض ميكنن سرور مشكلي با اين كار پيدا نميكنه؟؟؟؟
perince_3000
February 13th, 2013, 11:54
iis چيست ؟
جابجائي فايل در ويندوز سرور چجوري هست من هرچي ديدم دوستان كه ميخوان سرعت ترنسفر نشون بدن عكس از idm ميزارند ؟؟
وب سرور رو هم بايد نصب كرد يا قابليت هست كه بايد فعال كرد ؟؟؟
دوستان سايت فيلم ها كه پشت سر هم چيلتر ميشن چطوري دامينشون رو عوض ميكنن سرور مشكلي با اين كار پيدا نميكنه؟؟؟؟
viasky
February 13th, 2013, 12:48
IIS = وب سرور تحت ویندوز سرور ( نمونه های مشابه Apache - Ngnix و....)
جابجای بستگی به مبدا شما داره - اگر یک سرور مجازی باشی بنده انتقال از طریق ریمورت را پیشنهاد میکنم ( البته راه های بسیاری وجود داره)
وب سرور و در مجموع ابزار سرویس دهی باید نصب شود (مثل میل سرور - فایل سرور و....)
مشکلی در مورد تغییر دامین موجود ندارد ( اگر هاست باشید یا سرور مجازی و نوع مدیریت محتوا مراحل کمی متفاوت تر خواهد بود)
شاد باشید
perince_3000
February 15th, 2013, 10:37
به سرور مجازي حتما" دامنه متصل كرد تا بشه براي دانلود لينك داد
دوستان از لحاظ مفهومي در حال يادگيري هستم ولي دارم ميگردم يه سرور كه بتونم باهاش ياد بگيرم رو پيدا كنم و كار كنم
ممنون از همه دوستان
bronze
February 15th, 2013, 11:15
به سرور مجازي حتما" دامنه متصل كرد تا بشه براي دانلود لينك داد
دوستان از لحاظ مفهومي در حال يادگيري هستم ولي دارم ميگردم يه سرور كه بتونم باهاش ياد بگيرم رو پيدا كنم و كار كنم
ممنون از همه دوستان
خیر. می توان با آی پی لینک داد
perince_3000
February 15th, 2013, 16:04
ممنون دوست عزيز خيلي ممنون
alijaspercom
February 18th, 2013, 14:15
سلام خسته نباشید اگه لطف کنید سوالمو بیش از حد ساده جواب بدین ممنون میشم چون من انچنان سردر نمیارم
من سرور مجازی دارم 2تا سوال دارم یکیش اینکه چجوری بفهمم رمم چنده کلا مشخصات پنلمو ایا میتونم تو سرورم ببینم؟
سواله بعدیمم اینکه من چجوری از یوزرهای وی پی ان و **** ام backup بگیرم فکنم ویندوزمم 2003 باشه حالا نمیدونم باید میگفتم یا ن
پیشاپیش از جوابتون ممنونم
perince_3000
February 19th, 2013, 08:14
خب يه سوال از دوستان وي پي اس رو به عنوان آپلود سنتر استفاده كنم بهتره يا خود سايت هم رو سرور بيارم