PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنیت سرور

avahosting.in
February 9th, 2013, 22:24
با سلام من سرور مجاز ی دارم روش سی پنل نصب کردم و امنیت لینوکس هم اوکی کردم میخوام استاید سرور منو چک امنیتی کنن ببینم امنیتش پایینه یا خوبه
آی پی سرور هم اینه
178.33.183.190

دوستان لطفا نظر بدین ممنون میشم

pc.rootall
February 9th, 2013, 22:40
شما خودتون هم میتونید با اسکنر های که داخل نت هست اسکن کنید باگ هارو ............

یاخودتون روش های که بلدید رو روش انجام بدید:71:

-----------

ما که مشکلی ندیدیم

secure_host
February 9th, 2013, 22:54
با سلام
این پست من رو بخونید .
http://www.webhostingtalk.ir/f41/57623/index2.html#post533285
با تشکر

avahosting.in
February 9th, 2013, 23:10
سایتی که باهاش میشه تصست کرد رو بگید

fr0nk
February 10th, 2013, 00:33
بحث سایت نیست

معمولا نرم افزار های اسکنر روی باگ های web app اسکن رو انجام میدن و از خود مدیریت محتوا و اسکریپت حفره پیدا میکنند

شما برای اینکه از سطح کانفیگ و سطح امنیت سرورتون مطلع بشید به یه penetration tester نیاز دارید

با اون شخص یه قرارداد ( NDA ) تنظیم کنید بدید سرور و سایت های روش رو براتون اسکن کنه و نتایج رو به شما گزارش بده

ra3ou1
February 10th, 2013, 01:18
یکی از راه ها استفاده از اسکنر هست که این اسکنر آسیب پذیری سایت شما رو در برابر باگهای مربوطه چک میکنه
همچنین قدرت اسکن کردن پورتها رو هم دارند و اطلاعات لازم در مورد پورت رو هم نشان میدهند
خب ببینید هک یک سرور چند مرحله داره که این اسکنر ها بدرد مرحله یک یعنی گرفتن دسترسی از سرور میخورند
واضح تر اگه بخوام بگم یه جورایی کمک میکنند زودتر هکر دسترسی بگیره

یکی از بهترین اسکنرها که میتونه سایت شما رو از نظر امنیتی چک کنه Acunetix هست

و یه نکته روی یک سرور باید تمام سایت ها سیستم مناسب داشته باشند و خوب کانفیگ شده باشند و به فولدرها دسترسی

داده شده باشه اگر یک سایت عالی هم باشد اما سایت دیگری روی همان سرور باگ داشته باشد بقیه سایتها همه ....

هکر در مرحله بعد میاد به بقیه سایتها دسترسی پیدا کنه که تو این مرحله کانفیگ سرور بسیار مهم هست

یعنی سرور باید بقدری خوب کانفیگ شده باشه که حتی اگه هکر به یکی از سایتها دسترسی پیدا کرد نتواند سرور رو بایپس بکنه

و به بقیه سایتها دسترسی پیدا کند و یا حتی دسترسی روت بگیرد

سعی کردم ساده توضیح بدم که واضح و گویا باشه

اما اینو در نظر داشته باشین که هیچگاه امنیت 100% نیست

avahosting.in
February 10th, 2013, 09:47
با تشکر دوستان اما میخواستم یکی از اساتید چک کنه سرور
رو بعد بهمون راهنمایی کنه

compiler
February 10th, 2013, 10:28
این چیزی که شما میخوای اصلا چاش اینجا نیست و تو فروم های آموزشی امنیت سرور و هک باید مطرح کنید . اینجا دسوتان میتونن کمکتون کنن برای انجام بهترین کانفیگ های ممکن ... همین!

secure_host
February 10th, 2013, 11:55
این چیزی که شما میخوای اصلا چاش اینجا نیست و تو فروم های آموزشی امنیت سرور و هک باید مطرح کنید . اینجا دسوتان میتونن کمکتون کنن برای انجام بهترین کانفیگ های ممکن ... همین!

با سلام
چرا این کار توسط ما قابل انجام است . ولی باید در نظر داشت که این کار هزینه دارد.در صورتی که تمایل دارید pm بدید تا هزینه هایش را خدمت شما عرض کنم.
با تشکر