توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ست نشدن آی پی روی dns
leberman
February 8th, 2013, 18:47
سلام به همه دوستان عزیز
ما سرورمورن رو انتقال دادیم حالا من از داخل Edit DNS Zone هم آی پی جدید رو ست کردم قبلا ست کردن نهایتا 15-20 دقیقه طول میکشید ولی الان نزدیک به 5 ساعت هست که هنوز ست نشده و این وضعیتش هست و هنوز روی آی پی قدیمی هست!!
http://www.intodns.com/pardis-design.com
باید کار دیگه ای هم کنم یا نه چون از یادم رفته 8-|
bronze
February 8th, 2013, 22:06
منظورتون اینه که سایتتون رو به سرور دیگه ای منتقل کردید؟
در این صورت باید در پنل دامین nameserver ها و یا ip ها رو تغییر بدید.
compiler
February 8th, 2013, 23:26
از پنل رجیستر دامنه اول دی ان اس ها رو بسازید
باید 2 تا A Record تعریف کنید و پوینت کنید به آی پی سرور....
leberman
February 8th, 2013, 23:36
همه اینکار ها رو کردم اما متاسفانه تازه دامنه رو خریداری کردم و پنل هم ندادن بهم گفتن بعد از 10 روز پنل میدیم بهتون دامنه .کام هست!
فکر کنم باید از پنل دامنه باید ست بشه مگر نه الان مشکلی نداره!
از کسی هم که دامنه رو خریدم هرچی تیکت میدم جواب نمیده الان 10 سایتی که روی سرور هست همه به فنا رفته!
bronze
February 8th, 2013, 23:47
همه اینکار ها رو کردم اما متاسفانه تازه دامنه رو خریداری کردم و پنل هم ندادن بهم گفتن بعد از 10 روز پنل میدیم بهتون دامنه .کام هست!
فکر کنم باید از پنل دامنه باید ست بشه مگر نه الان مشکلی نداره!
از کسی هم که دامنه رو خریدم هرچی تیکت میدم جواب نمیده الان 10 سایتی که روی سرور هست همه به فنا رفته!
از جایی که دامنه رو خریده اید بخواهید نام سرور ها و آیپی ها رو خودشون براتون ست کنند
leberman
February 9th, 2013, 00:05
از جایی که دامنه رو خریده اید بخواهید نام سرور ها و آیپی ها رو خودشون براتون ست کنند ممنون از شما متاسفانه از جایی که دامنه و سرور تهیه کردم اصلا براشون مشتری مهم نیست و جواب نمیدن 8-|