توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت فروش دامین و هاست
amehraban
February 7th, 2013, 17:20
سلام به همه
من میخواستم یه سایت فروش هاستین و دامین راه اندازی کنم نمیدونم از کجا باید بگیرم و میخوام سایت مال خودم باشه و از کس دیگه ای پشتیبانی نداشته باشم
( نمیخوام این سایت از کسی پشتیبانی بشه یعنی من از یه جایی هاست نامحدود بگیرم اونو بفروشم نصفشم بدم به شخصی که ازش گرفتم )
قالبشم نمیخوم ساده باشه مثل دانلود ها میخوام یه قالب گرافیکی و قشنگ و سنگین نه از نظر باز شدن از نظر کارایی و زیبایی
تو این سایت میخوام مطالبی هم بزارم مثل سایت های آموزش مطالب آموزشی هم قرار بدم ه
نمیخوام این سایت از کسی پشتیبانی بشه یعنی من از یه جایی هاست نامحدود بگیرم وهر وقت فروش داشتم یه درصدیو به اون شخصی که ازش هاست رو گرفتم بدم
اگه میتونیین یه همچین چیزی درست کنید یا کسی رو که میتونه رو به من معرفی کنید ( ایمیلشو بدین ) قیمتشم ذکر کنید
باتشکر
i-whost
February 7th, 2013, 17:24
چقدر میتونید خرج کنید؟
بهتره اول یاد بگیرید،اینطور که معلوم هست با کنترل پنل های مختلف کار نکردید و هیچ اطلاعی هم ندارید!
amehraban
February 7th, 2013, 17:30
کار کردم ولی نه خیلی راستش یه سایتی داشتم ولی بستمش این سایتو دو نفری مدیریت میکردیم و خب اون بشتر کار هارو میکرد و من مطالبش رو میزاشتم واسه همین با آموزش و آشنا شدن با کنترل پنلش زیاد مهم نیست چون با همون دوستم مدیریت میکنیم
parsa53
February 7th, 2013, 17:50
با سلام
لطفا در سایت تیکت بزنید و تا هزینه رو براتون برآورد کنیم.
گروه طراحی WHMCsTheme (http://whmcstheme.net/)
AHK95
February 8th, 2013, 14:35
در خدمتتون هستیم
persub.ir
seotools
February 8th, 2013, 22:07
سلام به همه
من میخواستم یه سایت فروش هاستین و دامین راه اندازی کنم نمیدونم از کجا باید بگیرم و میخوام سایت مال خودم باشه و از کس دیگه ای پشتیبانی نداشته باشم
( نمیخوام این سایت از کسی پشتیبانی بشه یعنی من از یه جایی هاست نامحدود بگیرم اونو بفروشم نصفشم بدم به شخصی که ازش گرفتم )
قالبشم نمیخوم ساده باشه مثل دانلود ها میخوام یه قالب گرافیکی و قشنگ و سنگین نه از نظر باز شدن از نظر کارایی و زیبایی
تو این سایت میخوام مطالبی هم بزارم مثل سایت های آموزش مطالب آموزشی هم قرار بدم ه
نمیخوام این سایت از کسی پشتیبانی بشه یعنی من از یه جایی هاست نامحدود بگیرم وهر وقت فروش داشتم یه درصدیو به اون شخصی که ازش هاست رو گرفتم بدم
اگه میتونیین یه همچین چیزی درست کنید یا کسی رو که میتونه رو به من معرفی کنید ( ایمیلشو بدین ) قیمتشم ذکر کنید
باتشکر
سلام
اگر کار مناسب با پشتیبانی نامحدود نیاز داشته باشید شرکت ما در خدمت شماست
همه روزه برای سفارش میتونید با شماره 0123-2375380 قسمت برنامه نویسی وریا تماس بگیرید
موفق باشین
goldisweb
February 9th, 2013, 01:48
سلام به همه
باتشکر
میتونیم بهتون کمک کنیم - با کمترین قیمت + قالب اختصاصی
در صورت تمایل از یاهو یا تلفن در امضا در ارتباط باشید
eli_host
April 7th, 2013, 11:40
سلام شما برای نمایندگی و خرید هاست میتونی با ما تماس بگیریدو طراحی سایت هم میتونیم
id=eli_host
tel=09375573060
vahab00
April 7th, 2013, 11:52
بنظرم با نمايندگي شروع كن عزيزم
اونطور كه فهميدم هنوز با كنترل پنل ها آشنايي نداريد
بهتره با نمايندگي شروع كنيد كم كم دستتون مياد و بعد بريد وي پي اس و انشالله بعدشم سرور اختصاصي و...
قالب هم زياد تو نت هست و طراحان زيادي هم هستند
ميخواي ي سر به سايت من هم بزن براي قالبت
يا حق