ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دومین کنترول پنل ندارد مدیریت کردن دومین لطفا راهنمائی کنید

gooduser
February 7th, 2013, 04:17
سلام
لطفا راهنمائی کنید
قبلا دومینی خریداری کردم اما کنترول پنلش دست من نیست و هر چند وقت که میخواهم هاستینگ را عوض کنم باید به اون شخصی که پنل دومین دستش است تماس بگیرم و بگم dns های جدید ست کنه
حالا میخواهم بدونم راهی است که یه میانبر درست کنم البته یک سری سایتهای مجانی هستند که dns مجانی میدهند اما نمیخواهم از این سایتها استفاده کنم
مثلا میشود یک دومینی بگیرم و بعدش تنظیماتی انجام بدهم روش که هر موقع خواستم دیگه خودم dns ها را عوض کنم و دیگه به اون شخص همش نگم تعغیر بدهد مثل همین سایتهائی که dns مجانی میدهند و یه جورائی کار راه انداز هستند
ممنون میشوم راهنمائی کنید
خداحافظ

NikMizban.Com
February 7th, 2013, 07:41
سلام دوست عزیز اکثر هاستینگ ها دامین رو با پنل ارائه می کند یا حداقل پنلی برای تغییر دی ان اس به مشتری ها ارائه می دهند ...

می تونید دامین دیگری ثبت کنید و خودتون شخصآ مدیریتش کنید ...

شاد و پیروز باشید

gooduser
February 7th, 2013, 07:46
سلام
آقا این فرق میکنه بخاطر مسائل تحریم و ... اون شخصی که ثبتش کرده با آی پی خودش میرود در پنل و ایران هم نیست و پنل مدیریت دومینش دست خودش است
و همین دومین را میخواهم و خیلی وقته که دارمش اما یه راه آسون میخواهم که دیگه بهش نگم برو تغیرات بده

NikMizban.Com
February 7th, 2013, 07:58
از شرکت بخواهید که پنل کاستومری در اختیار شما قرار دهد ..
سایت هایی که دی ان اس رایگان ارائه می کنند قادر به تغییر دی ان اس دامین نمی باشند ..

اگه شرکت پنل دامین را ارائه نکرد بهتر است دامین را به شرکت دیگه ای انتقال دهید ..

شاد و پیروز باشید ..

gooduser
February 7th, 2013, 08:21
در این مورد باز هم بهشون میگم
اما کلا سوال این است که سایتهائی هستند مثل این www.cloudns.net (http://www.cloudns.net)
که دومینی را که داریم را ما بهش معرفی میکنیم
بعد اون dns خودش را میدهد مثلا ns3.cloudns.net
بعدش ما این dns را روی هاستینگ ست میکنیم و سایت راه می افته
حالا اگر باز هم خواستیم از جای دیگری هاست استفاده کنیم باز از همون dns ها استفاده میکنیم
درست گفتم ؟
خوب حالا خودم هم میتونم چنین کاری کنم ؟
یه دومین بخرم و یه سری کارها روش کنم مثل child server اگر اشتباه نکرده باشم و همین کار را انجام دهم ؟
میشود راهنمائی کنید
ممنون

NikMizban.Com
February 7th, 2013, 08:28
در این مورد باز هم بهشون میگم
اما کلا سوال این است که سایتهائی هستند مثل این www.cloudns.net (http://www.cloudns.net)
که دومینی را که داریم را ما بهش معرفی میکنیم
بعد اون dns خودش را میدهد مثلا ns3.cloudns.net
بعدش ما این dns را روی هاستینگ ست میکنیم و سایت راه می افته
حالا اگر باز هم خواستیم از جای دیگری هاست استفاده کنیم باز از همون dns ها استفاده میکنیم
درست گفتم ؟
خوب حالا خودم هم میتونم چنین کاری کنم ؟
یه دومین بخرم و یه سری کارها روش کنم مثل child server اگر اشتباه نکرده باشم و همین کار را انجام دهم ؟
میشود راهنمائی کنید
ممنون

بله درسته .. خودتون توضیح دادید ..

شاد باشید

gooduser
February 7th, 2013, 08:38
خوب دوستان اگر کسی میدونه بگه چکار کنم که خودم بتونم چنین کاری کنم یعنی دیگه از این سایتها استفاده نکنم و خودم یه دومین بگیرم و تعغیرات را روش انجام دهم و کلا یه کاری کنم که میانبر باشه مثل همین سایت www.cloudns.net (http://www.cloudns.net)
ممنون

gooduser
February 7th, 2013, 13:57
لطفا راهنمائی کنید دوستان

gooduser
February 8th, 2013, 22:03
کسی نمیدونه راهنمائی کنید

majid_vb
February 15th, 2013, 16:34
سلام دوست من
من هم همین مشکل رو داشتم
مشکل من این بود که اون سایتی که برام دامنه رو ثبت کرده بود کلا بالا نمی اومد و دان شده بود ولی خوشبختانه چون دامنه به اسم خودم بود تونستم از یه راهی که اگر خواستی برات توضیح می دم دامنه رو زنده کنم و انتقالش دادم به کاستومری خودم در ی شرکت دیگه :)