PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هتزنر یا رد استیشن (لطفا هر کسی تجربه ای داره در اختیار من قرار بده )

mobinhost.david@gmail.com
February 7th, 2013, 00:00
با سلام
می خواستم دوستانی با تجربه به من کمک کن در انتخاب درست

برای فراهم کردن یک هاست سی پنل بروی یک وی پی اس میخام بین یکی از این 2 تا دیتا سنتر یکی رو انخاب کنم

دوستان این هاست ما قراره سایت های مهمی رو میزبانی کنه و اینکه قطعا روزانه تعداد بالای ایمیل رو ارسال و دریافت خواهد کرد

روی این سرور قطعا whmc , و از جمله دیگر برنامه ها نصب میشه و امکان داره از طریق این سرویس ها تعداد بالایی ایمیل ارسال بشه .
اولا میخام منو راهنمایی کنید و بگین کدوم یک از این دو دیتا سنر با این موضوع مشکل ندارند و ما رو در اینده اذیت نمی کنن

مشکل من صرفا نوع برخورد با ایمیل سرویس هست و نداشتن ابیوز اسپم و در کل اسپم نشدن این ایمل ها

هر کسی می تونه به من در این انتخاب کمک کنه پیشاپیش ازش تشکر می کنم .
ممنونم

babelirani
February 7th, 2013, 00:02
با سلام

در مورد اسپم هر دوی این دیتاسنتر ها مشکل دارن

و تا جایی که بنده خبر دارم هیچ دیتاسنتری نیست که با این موضوع مشکل نداشته باشه

February 7th, 2013, 00:06
با سلام

در مورد اسپم هر دوی این دیتاسنتر ها مشکل دارن

و تا جایی که بنده خبر دارم هیچ دیتاسنتری نیست که با این موضوع مشکل نداشته باشه

ممنون از پاسختون
قربان میدونم که هیچ دیتا سنتری بی خیال نیست ولی
کجا کمتر گیر میده
ببینید ارسال ایمیل به صورت مثلا whmc که زمانبندی میتونی بش بدی ایرادی به وجود نمیاره که
درسته

من خودم خیلی وقته با هم هتزنر کار کردم و هم رد استیشن
ولی تا حالا پیش نیامده بخام این تعداد ایمیل رو بفرستم
راهکارتون چیه

babelirani
February 7th, 2013, 00:16
ممنون از پاسختون
قربان میدونم که هیچ دیتا سنتری بی خیال نیست ولی
کجا کمتر گیر میده
ببینید ارسال ایمیل به صورت مثلا whmc که زمانبندی میتونی بش بدی ایرادی به وجود نمیاره که
درسته

من خودم خیلی وقته با هم هتزنر کار کردم و هم رد استیشن
ولی تا حالا پیش نیامده بخام این تعداد ایمیل رو بفرستم
راهکارتون چیه

دوست عزیز در صورتی که تعداد ایمیل بالایی نداشته باشید فکر نکنم دیتاسنتری مشکل داشته باشه

البته در بین این دو گزینه هتزنر در این مورد اطلاع دارم

در مورد دیتاسنتر Redstation مثل اینکه شرکت آلماهاست خودش روشی داره که کمتر دچار مشکل بشید میتونید با خودشون در میون بزارید

February 7th, 2013, 00:21
دوست عزیز در صورتی که تعداد ایمیل بالایی نداشته باشید فکر نکنم دیتاسنتری مشکل داشته باشه

البته در بین این دو گزینه هتزنر در این مورد اطلاع دارم

در مورد دیتاسنتر Redstation مثل اینکه شرکت آلماهاست خودش روشی داره که کمتر دچار مشکل بشید میتونید با خودشون در میون بزارید

شما اطلاعاتی در این باره دارید ؟؟؟؟؟

babelirani
February 7th, 2013, 00:23
شما اطلاعاتی در این باره دارید ؟؟؟؟؟

در کدوم مورد ؟

روش شرکت آلماهاست یا هتزنر ؟

در مورد هتزنر اطلاعاتی داریم ولی روش شرکت آلماهاست خیر

February 7th, 2013, 00:26
میشه کمی در مورد هتزنر به من اطلاعات بدین در مورد جلوگیری از در دسر در مورد فرستادن ایمیل

من میخام نه اسپم بشن و نه دردسری برای ما ایجاد کنه

ممنون میشم کمک کنید به من

AvalinHost
February 7th, 2013, 00:38
میشه کمی در مورد هتزنر به من اطلاعات بدین در مورد جلوگیری از در دسر در مورد فرستادن ایمیل

من میخام نه اسپم بشن و نه دردسری برای ما ایجاد کنه

ممنون میشم کمک کنید به من

در هتزنر سابنت خرید کنید مشکلتون برای اسپم رفع میشه!

February 7th, 2013, 00:44
میشه بگی سابت خرید کنیم یعنی چی ؟؟؟؟؟

AvalinHost
February 7th, 2013, 00:48
میشه بگی سابت خرید کنیم یعنی چی ؟؟؟؟؟

یعنی بلوک ip مثلا 8 تایی خرید کنید بعد روی سرور روتر ایجاد کنید تا به اون ip ها پینگ بدین.
و سپس از اون ip ها تا دلتون بخواد میتونید اسپم کنید!

February 7th, 2013, 00:52
یعنی بلوک ip مثلا 8 تایی خرید کنید بعد روی سرور روتر ایجاد کنید تا به اون ip ها پینگ بدین.
میشه اینو با شرایط سرور من بررسی کنید

ببینید به فرض روی یکی از سرور های هتزنر من
که ex5
هست 2 رنج ای پی هست و حدود 45 ای پی داره

همهی ای پی ها روت شدن روی یک ایپی و روتر شده
من میخام 4 ای پی رو برای راه اندازی هاست سی پنل استفاده کنم

حالا شما با دونستن شرایط این سرور به من توضیح بدین که پیشنهادتون قربان چیه

succes
February 7th, 2013, 10:26
من از Redstation دو ماه سرور داشتم و روزی میشد که 30000 ایمیل از سرور من ارسال میشد ولی مشکلی به وجود نیومد ! البته RedStation جلوی ارسال ایمیل رو بسته و باید exim.conf رو ست کنی تا ایمیل ها ارسال بشن (Relay)

باز هم نمیشه با اطمینان گفت چون اگر تعداد bounce ها زیاد باشه سرور شما رو مسدود خواهد کرد

arashost
February 16th, 2013, 21:29
سلام دوست عزیز
سرور های هتزنر یه یه بابت توصیه نمیشه که روش نباید اسکریپت نال شده ها خلاف قوانین نصب کنید و برای این کار ها که خلاف قانون هست اخطار میدن این هم بگم که از سرور های رد استیشن خیلی گرونتر هستن
ولی رداستیشن بر عکس هتزنر هست و هم قیمتش پایینه (حدود نصف قیمت) اصلا هم اخطار نمیدن!

ehsan_296
February 16th, 2013, 21:44

میشه بیشتر توضیح بدین

sibwebhost
February 18th, 2013, 04:50
به نظر بنده ...سرور هتزنر از هر لحاظ نسبن به رداستیشن برتری دارد.

aligoli
February 18th, 2013, 07:27
با سلام
می خواستم دوستانی با تجربه به من کمک کن در انتخاب درست

برای فراهم کردن یک هاست سی پنل بروی یک وی پی اس میخام بین یکی از این 2 تا دیتا سنتر یکی رو انخاب کنم

دوستان این هاست ما قراره سایت های مهمی رو میزبانی کنه و اینکه قطعا روزانه تعداد بالای ایمیل رو ارسال و دریافت خواهد کرد

روی این سرور قطعا whmc , و از جمله دیگر برنامه ها نصب میشه و امکان داره از طریق این سرویس ها تعداد بالایی ایمیل ارسال بشه .
اولا میخام منو راهنمایی کنید و بگین کدوم یک از این دو دیتا سنر با این موضوع مشکل ندارند و ما رو در اینده اذیت نمی کنن

مشکل من صرفا نوع برخورد با ایمیل سرویس هست و نداشتن ابیوز اسپم و در کل اسپم نشدن این ایمل ها

هر کسی می تونه به من در این انتخاب کمک کنه پیشاپیش ازش تشکر می کنم .
ممنونم

سخت میشه گفت ...