PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی برای ارسال ایمیل

lvlehrad
February 6th, 2013, 22:47
سلام
من یه سرور میخوام برای ارسال ایمیل ...
میخوام برام با iis بتونه smpt نصب کنه ... ( How to Set Up an SMTP Server on Windows XP Pro | eHow.com (http://www.ehow.com/how_4489548_set-up-smtp-server-windows.html) )

روزی کمه کم 3هزار تا بتونم ایمیل بفرستم ...

منتظر افرهاتون+توضیحاتتون هستم ...

تاحالا همچین سروری نداشتم و دقیق با سرورهای ارسال ایمیل اشنا نیستم ولی اگر کیفیت سرور خوب باشه و با ارسال ایمیل مشکلی نداشته باشن مشتری دائم میشم ...

lvlehrad
February 7th, 2013, 11:35
یعنی واقعا اینجا هیچکی سرور مجازی ویندوز برای ارسال ایمیل ارائه نمیده ؟

lvlehrad
February 7th, 2013, 22:44
بالا

Clark
February 7th, 2013, 22:48
سلام
به نظر من شما پنل ارسال ایمیل بگیرید خیلی بهتره
فکر کنم 3k ایمیل از هر دیتا سنتری نمیشه ارسال کرد ولی با پنل راحت می تونید ارسال کنید و امکانات خیلی بیشتری هم می تونن به شما بدن
چند نفر قبلا تو انجمن افر گزاشتن یه جستجو کنید پیدا شون می کنید

ViToN
February 7th, 2013, 22:57
سلام

مایل بودید میتونیم سرویس مد نظر تون رو تامین کنیم .

کانفیگ فوق هم مقداری نامناسب هست . با یک لینوکس با کانفیگ SMPT اختصاصی میتونه گزینه خوبی براتون باشه . روی سرویس هم یک پنل Sender نصب میفرمایید و از اینترفیس اقدام به ارسال میفرمایید . اما مد نظر داشته باشید برای اینباکس شدن قطعی تمامی ارسال ها نیازمند یک سری موارد هست که مایل بودید براتون توضیح جامع خواهیم داد .

lvlehrad
February 8th, 2013, 01:00
اسکریپت پولی ارسال ایمیل دارم ...تنها مشکلم الان smtp هست ...چند تا سایت خارجی رو دیدم که خیلی گرون بود و صرف نمیکنه برام ...