توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به راپیدلیچ سالم
sina06m
January 23rd, 2010, 18:05
سلام خدمت دوستان بعضی دوستان که با کار leech سر و کار داشته باشن میدونن چند وقتی هست اسکریپت rapidleech دیگه با راپیدشر سازگار نیست و نمیشه لینک های راپیدشر رو مستقیم کرد اما اگر توجه کرده باشید تو سایت ایران لیچ (iranleech.com) بیشتر موقع ها (90 درصد مواقع) میشه لینک راپیدشر رو مستقیم کرد. این سایت هم به احتمال خیلی زیاد از rapidleech استفاده میکنه اگر کسی از دوستان میدونه این قضیش چی هست لطف کنه یه توضیح بده.
یا اینکه لطف کنید بگید اسکریپت دیگه ای هست بتونه لینک های راپیدشر رو مستقیم یا generate کنه (میخوام سالم باشه که نصب کنم).
باز هم تشکر از کاربرها و اعضای انجمن
M.S.R
January 23rd, 2010, 19:38
سلام
رپید لچ هیچ مشکلی نداره برای نمونه می تونید به این سایت یک نگاهی بندازید:
آره خودم فهمیدم نکته اینجاست که باید یه اکانت premium راپیدشر به راپیدلیچ وصل کنی :-s
delta
January 23rd, 2010, 21:00
نه عزیز مشکل میدونی از چیه؟ منم این مشکل رو داشتم. مشکل از ورژنهاست.ورژن جدید رپیدلچ 42 نمیتونه دیگه رپیدشیر لچ کنه و اکانت میخواد. و بقیه رو میتونه. اما نسخه قبلترش یعنی 41 هنوزم میتونه رپیدشیر لچ کنه.برای همین من دوتا رپید لچ هر دو نسخش رو نصب کردم و برای رپیدشیر از ورژن قدیمیتر 41 استفاده میکنم. :113:
GOD
January 23rd, 2010, 21:05
راپید که سالم هست
نسخه جدیدش هم 70 تا پلاگین داره خیلی بهتر شده
unrar و unzip هم ساپورت میکنه
RezaFH
January 23rd, 2010, 21:10
نه عزیز مشکل میدونی از چیه؟ منم این مشکل رو داشتم. مشکل از ورژنهاست.ورژن جدید رپیدلچ 42 نمیتونه دیگه رپیدشیر لچ کنه و اکانت میخواد. و بقیه رو میتونه. اما نسخه قبلترش یعنی 41 هنوزم میتونه رپیدشیر لچ کنه.برای همین من دوتا رپید لچ هر دو نسخش رو نصب کردم و برای رپیدشیر از ورژن قدیمیتر 41 استفاده میکنم. :113:
تایید میشه :d
منم تست کردم و اینطوری بود ;)
delta
January 23rd, 2010, 21:20
راپید که سالم هست
نسخه جدیدش هم 70 تا پلاگین داره خیلی بهتر شده
unrar و unzip هم ساپورت میکنه
ببخشید کدوم ورژنش unrar داره؟:39:
GOD
January 23rd, 2010, 21:24
ببخشید کدوم ورژنش unrar داره؟:39:
1 ورژن جدید دادند بیرون
خیلی باحاله
rev. 42 Pre-Release t2
delta
January 23rd, 2010, 21:53
1 ورژن جدید دادند بیرون
خیلی باحاله
rev. 42 Pre-Release t2
اینی رو که میگی رو من دارم حتی نسخه آزمایشی رو اما unrar ندیدم. :39:
GOD
January 23rd, 2010, 21:57
والا این که من دارم هم unrar داره هم unzip
delta
January 23rd, 2010, 23:28
خوب عزیز برادر میگم بزار اینجا خوب ما هم استفاده کنیم لطفا.خواهشن#:-S چون تاحالا unrar دار ندیدم.جدیدترین نسخه هاشم ندارند مال شما چطور داره خدا عالم است.خیلی نیاز دارم بحش.ممنون میشم
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
unzip رو که همه دارند دنبال unrar دارشم!
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
چی شد داداش نساختیش هنوز؟ :d
sina06m
January 24th, 2010, 00:11
نه unrar نداره فقط Unzip داره. فکر کنم برای Unrar آنلاین باید اسکریپت جدا نصب کرد. طبق فرمایش دوستان اگر نسخه های قدیمی تر راپیدلیچ بتونه هنوز لیچ کنه خیلی خوبه :53: بازم ممنون از دوستان گل
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
برای Unrar آنلاین یه چیزی پیدا کردم ولی با Perl سازگار هست فکر کنم.
---------- Post added 10-01-24 at 12:10 AM ---------- Previous post was 10-01-23 at 11:52 PM ----------
نسخه جدید راپیدلیچ (سال 2010) اومد از UNRAR VA UNZIP پشتیبانی میکنه. دانلود کنید
http://rapidleechhost.com/tfrl/rl42plusrar4_mod_rlh.tar.gz
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
نسخه جدید راپیدلیچ (سال 2010) اومد از UNRAR VA UNZIP پشتیبانی میکنه. دانلود کنید
http://rapidleechhost.com/tfrl/rl42plusrar4_mod_rlh.tar.gz
GOD
January 24th, 2010, 00:19
این که 1-2 هفته میشه اومده
همینه که من گفتم خیلی خوبه
IFACO.Net
January 24th, 2010, 00:46
یه فایل در اوپشنش هست به نام : unrar_pecl.php :)
sam_pontiac
January 24th, 2010, 01:17
سلام
از سایت اصلیش ، آخرین ورژنش رو دانلود کنید همه مشکلاتش رفع شده راحت راحته !
Rar , Unrar ، حتی یک پلاگین هم داره که وقتی آپ کنید ، همراه با انتقال فایل پس ورد مورد نظرتون رو به فایل میده + اینکه آدرس سایتتون رو تنظیم میکنید ، قبل از فرمت فایل .rar , .zip و اینا میندازه ، سایت اصلیش برید هست ( البته 2 مورد آخر فقط در صورتیکه فایل لیچ شده فاقد پسورد باشه )
من که خیلی باهاش حال کردم ، معرکه است و با رپیدشر و ... مشکلی نداره ، حتی خیلی از فایل هاستینگهای جدید رو ساپورت میکنه.نمونه اش رو online-dl گذاشته ، میتونید ببینید رمز گذاری و نام گذاریش رو !
M.S.R
January 24th, 2010, 10:38
سلام
بدونه اکانت پرمیوم هم بازم از رپیدشیر دانلود می کنه.
Arashdn
January 24th, 2010, 13:40
منم دوره مشکل داره
به مرحله دانلود نمیرسه و همش صفحه رفرش میشه
M.S.R
January 24th, 2010, 14:11
پس تا راه حلش را پیدا می کنید از سایت من استفاده کنید: ( توی این سایت گویا معجزه شده)
:: IRapidShare.info :: (http://www.irapidshare.info/Beta/index.php)