PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست نشدن دامنه روی هاست. مشکل dns

succes
February 4th, 2013, 22:12
سلام. من چند ماهی میشه DNS های دامنه ام رو تغییر دادم ولی هنوز هم اکثر وقتها دامنه به هاست قبلی متصل میشه ! من چند روز پیش DNS های دامنه رو روی میهن بلاگ ست کردم تا یه روز اونجوری بمونه بعد دوباره تغییر بدم به DNS های سرورم تا شاید درست شه. ولی الان بعد از اینکه از تغییر DNS ده ساعت میگذره دامنه همچنان روی میهن بلاگ مونده و تغییر اعمال نشده ...

خواهشا بگین درد این دامنه چیه !؟ این جریان از چی ممکنه پیش بیاد؟؟

دامنه ir - سرور لینوکس

safinoor
February 4th, 2013, 22:32
درود .

مکافاتی کشیدیم سر دامنه boye-behesht.ir + میهن بلاگ نگو و نپرس :-p

بهترین راه اینه که کلا یکی دو روز دامنه رو روی هیچ دامنه ای ست نکنید بعد اقدام به ست روی هاست کنید (قبلا دامنه رو از پنل میهن بلاگ حذف کنید)

ما میزون یک ماه و نیم گهگاهی وسط کار با وردپرس پیام این وبلاگ یافت نشد میومد که خدا را شکر حل شده الان .

succes
February 4th, 2013, 22:54
درود .

مکافاتی کشیدیم سر دامنه boye-behesht.ir + میهن بلاگ نگو و نپرس :-p

بهترین راه اینه که کلا یکی دو روز دامنه رو روی هیچ دامنه ای ست نکنید بعد اقدام به ست روی هاست کنید (قبلا دامنه رو از پنل میهن بلاگ حذف کنید)

ما میزون یک ماه و نیم گهگاهی وسط کار با وردپرس پیام این وبلاگ یافت نشد میومد که خدا را شکر حل شده الان .

اخه چه جوری روی هیچ جایی ست نکنم ؟! نیک اجازه نمیده dns هارو خالی بذارم که

safinoor
February 4th, 2013, 23:17
انداختیم تو شک :-|

رفتم یکی از دامنه ها رو دی ان اس خالی زدم نوشت :

بروزرسانی کارگزاران دامنه با موفقیت انجام شد

succes
February 4th, 2013, 23:22
انداختیم تو شک :-|

رفتم یکی از دامنه ها رو دی ان اس خالی زدم نوشت :

بروزرسانی کارگزاران دامنه با موفقیت انجام شد

آهان . بله اجام شد ... ممنونم

compiler
February 6th, 2013, 18:59
مشکل قطعا در رکورد های dns هست!
شما میچی چند ماه....اگر صحبت سر 1 روز و فوقش 3 روز بود بله ولی لایه های dns حد اکثر در مدت 72 ساعت 100% آپدیت میشه . پس اگر مشکلی هست باید داخل رکورد های dns جستجو بشه نه با پاک کردن دی ان اس از روی دامنه!!!

isatis7t
February 6th, 2013, 19:17
تنظمات DNS رو دوباره چک کنید و از درستی تنظیمات مطمئن شوید
خودم که چند سال این کار را روی سرور های مختلف انجام می دهد بعضی موارد اشتباه می کنم که واقعا خنده داره ......

از تنظیمات کنترل پنل دامینی که خریدید نیز مطمئن شوید

تا 72 ساعت نیز باید صبر کنید که به طور کامل انتقال انجام شود.
چون درخواست سایت شما که فقط به یک DNS سرور نمی رسد هر بار ممکن است تغییر کند ، ولی در DNS Table آن سرور هنوز اطلاعت شما به روز نشده باشد.
به همین دلیل ممکن است که دوباره به آدرس قبلی فرستاده شوید.

موفق باشید.

succes
February 6th, 2013, 19:24
مشکل قطعا در رکورد های dns هست!
شما میچی چند ماه....اگر صحبت سر 1 روز و فوقش 3 روز بود بله ولی لایه های dns حد اکثر در مدت 72 ساعت 100% آپدیت میشه . پس اگر مشکلی هست باید داخل رکورد های dns جستجو بشه نه با پاک کردن دی ان اس از روی دامنه!!!

دوست عزیز 40 تا دامنه ir روی سرور ست هست پس چرا فقط یکیش این مشکل رو داره !؟ اگر اونجوری بود که شما فرمودین باید همشون این مشکل رو داشتن دیگه

succes
February 6th, 2013, 19:27
تنظمات dns رو دوباره چک کنید و از درستی تنظیمات مطمئن شوید
خودم که چند سال این کار را روی سرور های مختلف انجام می دهد بعضی موارد اشتباه می کنم که واقعا خنده داره ......

از تنظیمات کنترل پنل دامینی که خریدید نیز مطمئن شوید

تا 72 ساعت نیز باید صبر کنید که به طور کامل انتقال انجام شود.
چون درخواست سایت شما که فقط به یک dns سرور نمی رسد هر بار ممکن است تغییر کند ، ولی در dns table آن سرور هنوز اطلاعت شما به روز نشده باشد.
به همین دلیل ممکن است که دوباره به آدرس قبلی فرستاده شوید.

موفق باشید.

میشه دقیقا بگین باید چه جوری رکورد های ns سرور رو ست کنم !؟ من همیشه با رکورد های a و mx ان اس هارو ست میکنم و همه دامنه ها بدون مشکل وصل میشن. فکر نکنم مشکل از سمت سرورم باشه چون اون موقع اونیکی دامنه ها هم دچار اختلال میشدن

succes
February 7th, 2013, 01:11
الان بیشتر از دو روزه که dns هارو کلا از دامنه پاک کردم ولی باز الان زدم دیدم به میهن بلاگ وصل شد !! :102:

خواهشا کمک کنید !

compiler
February 7th, 2013, 03:00
مشکل احتمالا همونیه که گفتم:)
اگر مایل بودید دسترسی بدید براتون بررسی کنم

موفق باشید

succes
February 7th, 2013, 08:59
مشکل احتمالا همونیه که گفتم:)
اگر مایل بودید دسترسی بدید براتون بررسی کنم

موفق باشید

چشم رفتم منزل بهتون دسترسی میدم ولی دوست عزیز آخه این ربطی به سرور داره واقعا !؟ من یه هفته اس این دامنه رو از سرور برداشتم و روی میهن بلاگ ست کردم ! و الان سه روزه که از میهن بلاگ هم برداشتم و dns ها رو در نیک خالی گذاشتم با این حال بعد از گذشت سه روز هرازگاهی کلا دامنه بالا نمیاد (که طبیعیه ) و هرازگاهی باز میبینم به میهن بلاگ وصل شد !! فکر نکنم این ربطی به سرور داشته باشه !!

اگر در سرور ست بود و هرازگاهی به یه جای دیگه ست میشد خوب این جوری بله احتمالا مشکل از سرور بود ولی من الان یه هفته است که دامنه رو روی سرویس های وبلاگ دهی تست میکنم ولی همون مشکل پابرجاست