ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب میکروتیک روی سرور های ovh

farazsms
February 4th, 2013, 19:52
سلام دوستان خسته نباشید آموزش نصب میکروتیک رو سرور های oVh میخواتم کسی هست کمک کنه؟
ممنون میشم

vpspro.org
February 4th, 2013, 20:12
در چه موردیش مشکل دارید ؟؟

farazsms
February 4th, 2013, 20:12
در چه موردیش مشکل دارید ؟؟

آموزش نصب کلیش
ممنون میشم

vpspro.org
February 4th, 2013, 20:30
از تمپلیت های اماده در سایت استفاده کنید و سپس تنظیمات شبکه رو متناسب با کانفیگ های ovh انجام دهید

MagicVps.Com
February 4th, 2013, 21:18
از تمپلیت های اماده در سایت استفاده کنید و سپس تنظیمات شبکه رو متناسب با کانفیگ های ovh انجام دهید
عزیز فرق میکنه مال ovh تمپلتهای اماده روی همه دیتا سنترها کار میکنه ولی باری ovh علاو بر ست کردن مک ادرس کلا روش ایپی دادن و تنطمیات فرق داره تا پینگ بده سرور و دیتا سنتر به تنظیمات نتورک گیر نده

تو روزهای اینده سعی میکنم یه تمپلت اماده برای این دیتا سنتر قرار بدم

Milad-H
February 4th, 2013, 21:27
سلام دوستان خسته نباشید آموزش نصب میکروتیک رو سرور های oVh میخواتم کسی هست کمک کنه؟
ممنون میشم

http://www.webhostingtalk.ir/f14/46051/index2.html#post422121

vpspro.org
February 4th, 2013, 22:06
عزیز فرق میکنه مال ovh تمپلتهای اماده روی همه دیتا سنترها کار میکنه ولی باری ovh علاو بر ست کردن مک ادرس کلا روش ایپی دادن و تنطمیات فرق داره تا پینگ بده سرور و دیتا سنتر به تنظیمات نتورک گیر نده

تو روزهای اینده سعی میکنم یه تمپلت اماده برای این دیتا سنتر قرار بدم

اقای کیانی ما کوچیک شما هستیم اما منم که گفتم یک تمپلیت اماده بزنید بعد تنظیمات شبکه رو متناسب با شبکه ی ovh کانفیگ کنید . ( خودم سرور ovh دارم میدونم که با بقیه دیتاسنتر ها فرق داره )
ارادتمند