ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه نوع هاست و پلني ماسب است؟

tetis
February 4th, 2013, 16:36
با درود
من يك سايت براي معرفي خدمات ساختماني دارم كه 3 صفحه بيشتر نيست و استاتيك است شامل معرفي شركت و چند عكس و.... چه هاستي براي من بهتر است منظورم لينوكس يا ويندوز است و همچنين آيا يك پلن حجم پايين و ابتدايي كفايت ميكند؟
ممنون ازپاسخ شما:)

sadegh.nikaein
February 4th, 2013, 16:56
نوع هاست بسته به همان چند صفحه ای است که طراحی شده که اگر
... و vbو asp
نیست میتوانید از لینوکس استفاده کنید و چون استاتیک است افزایش ندارید و کم حجم نیز کفایت میکند

tetis
February 4th, 2013, 18:04
نوع هاست بسته به همان چند صفحه ای است که طراحی شده که اگر
... و vbو asp
نیست میتوانید از لینوکس استفاده کنید و چون استاتیک است افزایش ندارید و کم حجم نیز کفایت میکند
ممنون ازپاسختون
با برنامه wysiwyg طراحي شده و بسيارساده براي تبليغ است...
سوال ديگريكهدارماين است كه اگر پلنهاي ساده را بگيرم به علت تبليغ فراوان در گوگل وسايرسايتهاي داخلي كه قرار است انجام بشود مشكلي براي تعداد بازديد زياد و..... پيش نخواهد آمد؟

i-whost
February 4th, 2013, 18:12
بهتر هست پلن حرفه ای انتخاب کنید چون بازدید و پهناباند نیاز دارید

لینوکس

nginxweb
February 4th, 2013, 18:18
اگر استاتیک هستش هاست رایگان استفاده کنید
بهترین سرویس هاست رایگان در دنیا Free Web Hosting with PHP, MySQL and cPanel, No Ads (http://www.000webhost.com)
بسیار با کیفیت حتی با کیفیت تر از هاست های پولی هستش

winsent
February 4th, 2013, 18:24
با درود
من يك سايت براي معرفي خدمات ساختماني دارم كه 3 صفحه بيشتر نيست و استاتيك است شامل معرفي شركت و چند عكس و.... چه هاستي براي من بهتر است منظورم لينوكس يا ويندوز است و همچنين آيا يك پلن حجم پايين و ابتدايي كفايت ميكند؟
ممنون ازپاسخ شما:)

با سلام و عرض ادب؛
شما فضایی حداکثر 100 مگابایت نیاز دارید + 1 گیگابایت پهنای باند ماهیانه
چون میفرمائید که سایت سنگین نیست و بیشتر از این هزینه اضافی است اگر پرداخت کنید
طبیعتا هاست لینوکس بهتر است و برنامه های جانبی بیشتری پشتیبانی میکند و اینکه شما فرمودید سایت html میباشد

love server
February 4th, 2013, 18:39
با سلام
یه راه ساده واسه محاسبه میزان ترافیک سایت ، تخمین میزان بازدید x حجم صفحات هست.
مثلا صفحه اصلی xK در ..... بازدید در ماه و ..... .
من به شخصه پرداخت هزینه و خرید رو توصیه میکنم. بالاخره یکی در مقابل این هزینه باید به شما جوابگو باشه و هزینه هم واقعا سنگین نیست. ولی در کل سایت شما خیلی ترافیکی نخواهد داشت. لینوکس رو هم بیشتر توصیه میکنم.
موفق باشید.

MehrganWeb
February 4th, 2013, 19:27
سلام از شرکت های قوی هاست تهیه کنید
از وب سرور های لایت اسپید استفاده کنند بهتره
برای شما بهتره
از طریق پیغام خصوصی با ما در ارتباط باشید
شرکته بزرگی برای معرفی سراغ دارم
میتونید از اون استفاده کنید

safinoor
February 4th, 2013, 22:55
با 250 مگ هاست میتونید برای مدت زمان زیادی استفاده لازمه رو ببرید .

MOHAMMAD MOHSEN
February 5th, 2013, 01:38
بهترین کار البته به نظر من اینه که از یک هاست معمولی کم حجم مثلا 100 مگ شروع کنید و روزانه مصرف پهنای باند رو چک کنید بعد اگر دید نیاز به منابع بیشتری دارید ارتقا بدین

omidppm
February 5th, 2013, 01:56
بله یه هاست معموی از همه بهتره چون حجم تون پایینه.

MehrganWeb
February 5th, 2013, 10:23
دوستان درست میگن
یه هاست معمولی اما پر قدرت و با سرعت بالا ( که هم پینگش بالا باشه و هم آپتایم خوبی داشته باشه ) استفاده کنید
اگه با پنل دایرکت ادمین سازگاری دارید از دایرکت ادمین روی سرور های ایران استفاده کنید
هم بهتره هم دیگه کاربرای وب سایتتون معتل نمیشن سایت لود بشه و همه ازش تعریف میکنند
و برای خودتونم بهتره
روزتون پرنشاط

leberman
February 5th, 2013, 10:58
به نظر من 500 مگابایت کافی هست ولی کمتر هم خواستید در صورتی که تهیه نکردید میتونید تیکت بزنید بهتون میدیم :

[Pardis-Design] - هاست لینوکس - سرور مجازی - نمایندگی هاست - ثبت دامنه - پردیس دیزاین - سبد خرید (http://www.pardis-design.com/client/cart.php)

cpanel لینوکس هست و پهنای باند و... هم نامحدود

shivahost
February 5th, 2013, 11:21
برای سایت استاتیک با 3 صفحه حتی 1 مگ فضا هم زیاد هست، اما خب الان پلان کمتر از 100 مگ بزور گیر میاد. سایت شما استاتیک هست و از php و دیتابیس هم استفاده نمی کند. همچنین بطور کلی حتما چهنای باند زیادی مصرف نخواهد داشت.

فقط از جای معتبر تهیه کنید.

bronze
February 5th, 2013, 11:34
از ایران هاست بگیرید شاید بهتر باشه.

MehrganWeb
February 5th, 2013, 11:43
منم ایران هاست یا خود دیتاسنتر افرانت رو پیشنهاد میدم
وب هاستینگ (http://www.afranet.com/Site/DataCenter/WebHosting.aspx)
Iranhost - ایران هاست (http://www.iranhost.com/)
موفق باشید

uptimeserver
February 5th, 2013, 16:49
دوست عزیز من خودم یه پنل 500 مگی از اکان دارم از داخل ایران میخوام بفروشمش مناسب برای کار شماست

اگه خواستید پ خ کند
قیمت هم خیلی مناسبه:53: