PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از تمپلت اماده سرور با هارد sata در سرور با هارد sas

ehsaan
February 2nd, 2013, 17:08
سلام.
من یک سرور اختصاصی با هارد SATA دارم. می خوام یک سرور دیگه بگیرم و vps ها رو منتقل کنم روی اون.
هارد سرور جدید SAS هست.
اگر من از vps های سرور قبلی template بگیرم روی سرور deploy کنم ؛ به دلیل این که نوع هارد سرور جدید فرق داره مشکلی پیش نمیاد؟
حدود 20 vps هستن که فقط 3 تاش رو می خوام اینجوزی منتقل کنم.

RoobinaServer
February 2nd, 2013, 17:23
سلام

خیر مشکلی پیش نمیاد.

MagicVps.Com
February 2nd, 2013, 18:09
مشکلی پیشنماد ولی حتما سعی کنید وی ام ور تولز را نصب مجدد کنید هرچند تا جلایی که دیدیم اکثر همکارن بجز تک و توک هیچ کدوم وی ام ور تولز روی ویندوز اصلا نصب نمیکنند چه برسهخ به نصب مجدد

همچنین اگر حال و حوصله دارید ویپیاسهای فوق را حتما یکبار بزارید بعداز جابجایی دیفراگ بشن هاردهاشون یا به یوزرتون بگید که این کار کنه حتما

ehsaan
February 2nd, 2013, 18:21
مشکلی پیشنماد ولی حتما سعی کنید وی ام ور تولز را نصب مجدد کنید هرچند تا جلایی که دیدیم اکثر همکارن بجز تک و توک هیچ کدوم وی ام ور تولز روی ویندوز اصلا نصب نمیکنند چه برسهخ به نصب مجدد

همچنین اگر حال و حوصله دارید ویپیاسهای فوق را حتما یکبار بزارید بعداز جابجایی دیفراگ بشن هاردهاشون یا به یوزرتون بگید که این کار کنه حتما
ممنون از راه نماییتون. اما ویندوز ها رو دوباره می سارم. مشکل من با centos هست. آخه خودم کانفیگ نکردم و نمی خوام دوباره هزینه کانفیگ بدم.

RoobinaServer
February 2nd, 2013, 18:35
ممنون از راه نماییتون. اما ویندوز ها رو دوباره می سارم. مشکل من با centos هست. آخه خودم کانفیگ نکردم و نمی خوام دوباره هزینه کانفیگ بدم.

سنتوسم مشکلی پیش نمیاد.

کلا وی ام ور کار نداره مارک هاردتون چیه یا نوع هاردتون چیه

فقط نگاه میکنه این هارده یا نه تو این موارد :ی

یا حق

ehsaan
February 3rd, 2013, 15:23
دوستان روی سرور من الان direct admin نصب هست. بعد از انتقال vps علاوه بر ست کردن آی پی جدید برای لایسنس دایرکت ادمین و centos آیا در خود directadmin هم باید آی پی جدید رو بدم یا به صورت خودکار آی پی جدید جایگزین می شه ؟

RoobinaServer
February 3rd, 2013, 15:52
طبق این آموزش عمل باید بکنید :

هم لایسنس هم فایل های کانفیگ دایرکت ادمین :

روبینا سرور برترین در خدمات سرور - مرکز آموزش - تغییر IP دایرکت ادمین (http://www.roobinaserver.ir/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=63)

یا حق