PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک از آپ از دیتابیس

Helpme
February 1st, 2013, 03:50
سلام دوستان خسته نباشید

میخواستم از دیتابیس سایت خودم که حدود 700 مگ هست بک اپ بگیریم و بر روی سیستم خودم دانلود کنم

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

فول بک اپ گرفتم ولی چون قصد دانلود دارم حجمش خیلی بالا میشه کل ش حدود 3 گیگ میشه رو این حساب فقط قصد دارم فقط از دیتابیش بک اپ تهیه کنم ممنون

HAMIDELECTRONIC
February 1st, 2013, 06:17
سلام دوستان خسته نباشید

میخواستم از دیتابیس سایت خودم که حدود 700 مگ هست بک اپ بگیریم و بر روی سیستم خودم دانلود کنم

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

فول بک اپ گرفتم ولی چون قصد دانلود دارم حجمش خیلی بالا میشه کل ش حدود 3 گیگ میشه رو این حساب فقط قصد دارم فقط از دیتابیش بک اپ تهیه کنم ممنون

سلام
1-وارد دایرکت ادمین که شدید طبق عکس شماره 1 گزینه Create/Restore Backups انتخاب میکنید
عکس شماره 1 :
11153

2-طبق عکس شماره 2 تیک همه گزینه ها رو بر میدارید بجز گزینه Databases: Backs up all user databases و سپس روی Create Backup کلیک میکنید تا بکاپ ایجاد شود
عکس شماره 2 :
11154

موفق باشید

Helpme
February 1st, 2013, 13:01
من اینکارر رو انجام دادم ولی حجم بک اپ دیتا بیسی که میگیره خیلی کمتره از حجم واقعی دیتابیسم هست ....8 مگ میشه فایل زیپ ....:-|

Helpme
February 1st, 2013, 13:09
من و تا بیس دارم ...اگر بخوام فقط از یکی بک اپ بگیرم چیکار کنم ....سرور مجازی دارم

داودی
February 1st, 2013, 14:47
من اینکارر رو انجام دادم ولی حجم بک اپ دیتا بیسی که میگیره خیلی کمتره از حجم واقعی دیتابیسم هست ....8 مگ میشه فایل زیپ ....:-|

8 مگ که خیلی کم هست
ولی فایل زیپ شده دیتابیس حجمی در حد 1 دهم پیدا می کنه

داودی
February 1st, 2013, 14:49
من و تا بیس دارم ...اگر بخوام فقط از یکی بک اپ بگیرم چیکار کنم ....سرور مجازی دارم

می تونید از دستور mysqldump استفاده کنید
یا از کنترل پنل دایرکت ادمین
از قسمت mysql رو به روی نام بانک
download رو بزنید

Helpme
February 1st, 2013, 14:57
می تونید از دستور mysqldump استفاده کنید
یا از کنترل پنل دایرکت ادمین
از قسمت mysql رو به روی نام بانک
download رو بزنید

mysqldump این کد را در ssh وارد کنم؟؟

از روش دوم میرم فایلم 30 مگ هستش ولی 200kb دانلود میکنه