توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپدیت نشدن ویندوز 2003
scary-x2
January 31st, 2013, 21:41
با سلام . دوستان تا حالا کسی به این مشکل خورده که ویندوز 2003 آپدیت نشه ؟
اصلا سایت مایکروسافت رو باز نمیکنه
11148
danitfk
January 31st, 2013, 21:46
برای من هم یکبار این مشکل پیش اومد
بعد از اینکه about:home رو جزو Trusted site گذاشتم
scary-x2
January 31st, 2013, 21:48
برای من هم یکبار این مشکل پیش اومد
بعد از اینکه about:home رو جزو Trusted site گذاشتم
بعد چطوری حلش کردی؟
fr0nk
January 31st, 2013, 21:49
من هم برخوردم به این مشکل یکم iso مشکل داشت
بعد اون هم یه نرم افزار بود (اسمش یادم نیست)میومد دیتا رد و بدل شده برای microsoft و eset رو کلا پکت دراپ میداد ( اگه تمپ استفاده میکنید این رو هم چک کنید)
danitfk
January 31st, 2013, 21:50
بعد چطوری حلش کردی؟
با کمی تفکر و چاره اندیشی :d :-p
از لیست در آوردمش حل شد.
Internet Option > Security > Trusted Site > List
ilmavps
January 31st, 2013, 21:53
اگر مشکلتان حل نشد از قسمت
administrator tools>>services>>DNS client
را disable و stop کنید
همین طور دی ان اس ها را به
8.8.8.8
8.8.4.4
تغییر دهید
scary-x2
January 31st, 2013, 21:53
با کمی تفکر و چاره اندیشی :d :-p
از لیست در آوردمش حل شد.
Internet Option > Security > Trusted Site > List
نه زورو جان . ربطی به این نداره . قبلا تست شده :d
احتمالا از ایزو هست . چون رو ایزوهای دیگه این مشکلو نداشتم . ولی خب باید یه راهی واسه برطرف کردنش باشه
scary-x2
January 31st, 2013, 21:56
اگر مشکلتان حل نشد از قسمت
administrator tools>>services>>DNS client
را disable و stop کنید
همین طور دی ان اس ها را به
8.8.8.8
8.8.4.4
تغییر دهید
جالب اینجا هست وقتی این گزینه را غیر فعال میکنید وارد سایت ماکروسافت میشه وقتی میخواهی اپدیت کنی اررور میده میگه این گزینه را فعال کن بعد که دوباره فعال میکنید دیگه هیچ مشکلی نداره (چی شد:دی)
scary-x2
January 31st, 2013, 21:59
11149
هی وای من . حالا یه ارور دیگه داد :))
HyperServer
January 31st, 2013, 22:25
در هنگام نصب ویندوز ip ندید به سیستم عامل
بعد که اومد بالا
پورت rdp رو عوض کنید
پسورد ساده نزارید
سرور رو ریست کنیدو
آی پی ست کنید.
اولین کار که میکنید آپدیت کنید.
اگر حل نشد از لینک زیر eset رو دانلود کنید و روی سرور نصب کنید. نیاز به آپدیت نیست. از قسمت smart scan نرم افزار eset سیستم رو scan کنید.
احتمال زیاد یه worm پیدا میکنه و بعد کامل شدن scan سیستم رو ریست کنید. و آپدیت کنید
و البته توی فورم قبلا یه تاپیک بود کامل بحث شده بود یک راه کاری هاست پولیس ارایه داده بودن که گفته بودن خود ساپورت میکروسافت این روش گفته میگردم لینکش پیداکردم اونهم میزاریم
Behrouz50Amir
January 31st, 2013, 22:58
ویروسی هست با یه انتی ویروس خوب درست می شه البته زود تر انجام بدید بهتر هست چون ممکنه اتفاق های دیگه ای هم واسش بیفته!!!
scary-x2
January 31st, 2013, 23:16
ویروسی هست با یه انتی ویروس خوب درست می شه البته زود تر انجام بدید بهتر هست چون ممکنه اتفاق های دیگه ای هم واسش بیفته!!!
با سلام . خیر . ویندوز تازه نصب شده و خامه
مشکل با لینکی که همکار عزیزمون مجیک وی پی اس داد حل شد
Behrouz50Amir
January 31st, 2013, 23:27
اصلا ربطی نداره به این که تازه نصب کردید یه نوع کرم هست که شما حتی 5 ثانیه هم به اینترنت وصل باشید این اتفاق واسه سرور می افته و کلا دسترسی ویندوز به مایکروسافت قطع می شه( اعم از اپدیت)!!! متاسفانه بعضی از iso های ویندوز سرور 2003 اینجوری می شن اگه این کرم رو پاک نکنید ویروس های دیگه ای هم به سرور نفوذ می کنن حتی بعضی مواقع باعث ddos هم می شه( این تجربه ی شخصی هست که گفتم)!!! البته ممکن هست این اتفاق واسه شما نیفته و مشکل از جای دیگه باشه ولی پیشنهاد می شه با Eset Endpoint Antivirus یه چک کنید. پایدار باشید.
ilmavps
January 31st, 2013, 23:31
من که براتون توضیح دادم همان قسمتی را که disable کردید را دوباره فعال میکردید درست میشد
scary-x2
January 31st, 2013, 23:53
من که براتون توضیح دادم همان قسمتی را که disable کردید را دوباره فعال میکردید درست میشد
اونو فعال کردم دوباره اوکی نشد . 2 تا قسمت دیگه تو لینک مجیک وی پی اس بود . انجام دادم اوکی شد