ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مطالب خود را در گوگل ستاره دار کنید !

omidrayaneh
January 31st, 2013, 21:33
مطالب خود را در گوگل ستاره دار کنید !Reviewed by علی حاجی محمدی on Jan 25Rating: 3.5افزونه ای برای امتیاز دادن به مطالب در گوگلشاید گاهی وقت ها در گوگل یک مطلبی را جستجو میکنید و مشاهده میکنید در نتیج گوگل برخی لینک ها دارای ستاره میباشند .(مانند عکس بالا ) امروز میخواهیم یک افزونه برا اینکه شما هم بتوانید به راحتی مطالب خود را در گوگل ستاره دار کنید برای شما معرفی کنیم. افزونه Google Rich Snippets یک افزونه کاملا رایگان است که تیم قدرمتند میهن سئو آن را فارسی نمیده و بطور رایگان در اختیار ما قرار داده است . این افزونه این امکان را میدهد تا برای هر پست که ارسال میکنید , امتیاز آن را مشخص کنید , نویسنده آن را مشخص کنید و با دادن توضیح کوتاه و بلند یک پست ویژه برای گوگل آماده کنید .

google rich snippets مطالب خود را در گوگل ستاره دار کنید !

با سلام و احترام خدمت کلیه دوستان عزیز

شاید گاهی وقت ها در گوگل یک مطلبی را جستجو میکنید و مشاهده میکنید در نتیج گوگل برخی لینک ها دارای ستاره میباشند .(مانند عکس بالا ) امروز میخواهیم یک افزونه برا اینکه شما هم بتوانید به راحتی مطالب خود را در گوگل ستاره دار کنید برای شما معرفی کنیم. افزونه Google Rich Snippets یک افزونه کاملا رایگان است که تیم قدرمتند میهن سئو آن را فارسی نموده و بطور رایگان در اختیار ما قرار داده است . این افزونه این امکان را میدهد تا برای هر پست که ارسال میکنید , امتیاز آن را مشخص کنید , نویسنده آن را مشخص کنید و با دادن توضیح کوتاه و بلند یک پست ویژه برای گوگل آماده کنید .
و بعد از ثبت شدن در گوگل میتوانید کارهایی که کردید را مشاهده نمایید .

کار با افزونه بسیار ساده است کافیست رایگان دانلود کنید و نصب و فعالسازی و بعد از این پس در صفحه ارسال مطلب میتوانید قسمت گوگل استار را مشاهده کنید و قسمت های لازم را تکمیل کنید .
دانلود (http://dl.wordpress98.com/2013/01/wp98-Google-Rich-Snippets.zip)

alaviyoon
January 31st, 2013, 21:50
مطالب خود را در گوگل ستاره دار کنید !Reviewed by علی حاجی محمدی on Jan 25Rating: 3.5افزونه ای برای امتیاز دادن به مطالب در گوگلشاید گاهی وقت ها در گوگل یک مطلبی را جستجو میکنید و مشاهده میکنید در نتیج گوگل برخی لینک ها دارای ستاره میباشند .(مانند عکس بالا ) امروز میخواهیم یک افزونه برا اینکه شما هم بتوانید به راحتی مطالب خود را در گوگل ستاره دار کنید برای شما معرفی کنیم. افزونه Google Rich Snippets یک افزونه کاملا رایگان است که تیم قدرمتند میهن سئو آن را فارسی نمیده و بطور رایگان در اختیار ما قرار داده است . این افزونه این امکان را میدهد تا برای هر پست که ارسال میکنید , امتیاز آن را مشخص کنید , نویسنده آن را مشخص کنید و با دادن توضیح کوتاه و بلند یک پست ویژه برای گوگل آماده کنید .

google rich snippets مطالب خود را در گوگل ستاره دار کنید !

با سلام و احترام خدمت کلیه دوستان عزیز

شاید گاهی وقت ها در گوگل یک مطلبی را جستجو میکنید و مشاهده میکنید در نتیج گوگل برخی لینک ها دارای ستاره میباشند .(مانند عکس بالا ) امروز میخواهیم یک افزونه برا اینکه شما هم بتوانید به راحتی مطالب خود را در گوگل ستاره دار کنید برای شما معرفی کنیم. افزونه Google Rich Snippets یک افزونه کاملا رایگان است که تیم قدرمتند میهن سئو آن را فارسی نموده و بطور رایگان در اختیار ما قرار داده است . این افزونه این امکان را میدهد تا برای هر پست که ارسال میکنید , امتیاز آن را مشخص کنید , نویسنده آن را مشخص کنید و با دادن توضیح کوتاه و بلند یک پست ویژه برای گوگل آماده کنید .
و بعد از ثبت شدن در گوگل میتوانید کارهایی که کردید را مشاهده نمایید .

کار با افزونه بسیار ساده است کافیست رایگان دانلود کنید و نصب و فعالسازی و بعد از این پس در صفحه ارسال مطلب میتوانید قسمت گوگل استار را مشاهده کنید و قسمت های لازم را تکمیل کنید .
دانلود (http://dl.wordpress98.com/2013/01/wp98-Google-Rich-Snippets.zip)

خیلی بی حال و ناشیانه کپی پیست کردی !

m2n
January 31st, 2013, 21:59
خب اونم مثل شما دنبال 100 پسته :65:

omidrayaneh
January 31st, 2013, 22:27
دوست عزیز کار من فقط آموزش وردپرس و افزونه هاش توی انجمنه مهم نیست برام منبع کجا باشه یه چیزی که کپی میشه اول بررسی میشه بعد توی انجمن پیست میشه

omidrayaneh
January 31st, 2013, 22:28
هیچکی از شکم ممانش نیاورده

sniper3
January 31st, 2013, 22:45
ببخشید یه سوال داشتم من از این نوع افزونه ها رزیاد استفاده کردم ولی نمیدونم چرا گوگل تو ریچ اسنیپ تست ستاره دار نشون میده ولی بعد از ایندکس شدن بی ستاره هستند

omidrayaneh
January 31st, 2013, 22:52
این نکته را هم قید نمایید تا کسی ضرر نکند
استفاده از Google Rich Snippets ها باید در جای درست باشد نه در هر پستی ، مثلا محصولات ، نظرسنجی ، معرفی سایت یا برندی که بازدید کنندگان به آن امتیاز بدهند و غیره.
در صورت استفاده نادرست فقط برای جذب بازدید کننده بیشتر ، گوگل علاوه بر جریمه ، ستاره ها را نمایش نخواهد داد.
Rich snippets guidelines - Webmaster Tools Help (http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=2722261)

sniper3
January 31st, 2013, 23:04
ممنون نکته مهمی بود

m2n
February 1st, 2013, 00:52
استفاده از Google Rich Snippets ها باید در جای درست باشد نه در هر پستی ، مثلا محصولات ، نظرسنجی ، معرفی سایت یا برندی که بازدید کنندگان به آن امتیاز بدهند و غیره.
در صورت استفاده نادرست فقط برای جذب بازدید کننده بیشتر ، گوگل علاوه بر جریمه ، ستاره ها را نمایش نخواهد داد.
Rich snippets guidelines - Webmaster Tools Help (http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=2722261)

دیر گفتی خب من رفتم همرو ستاره زدم :106:

spooky021
February 1st, 2013, 10:16
درود...
تو کپی پست تو نظرات وردپرس 98 هم واقعا حرفه ای هستید.

alaviyoon
February 1st, 2013, 17:26
خب اونم مثل شما دنبال 100 پسته :65:

آخه چرا فکر میکنید همه عین شما عقده ای هستند ؟
در ضمن این انجمن به هیچ درد من نمیخوره ! فقط بعضی موقع ها میام ببینم داستان از چه قراره !

alaviyoon
February 1st, 2013, 17:30
دوست عزیز کار من فقط آموزش وردپرس و افزونه هاش توی انجمنه مهم نیست برام منبع کجا باشه یه چیزی که کپی میشه اول بررسی میشه بعد توی انجمن پیست میشه

منظور من این بود که حنی دقت نکردید که !Reviewed by علی حاجی محمدی on Jan 25Rating: 3.5 رو حذف کنید !
در ضمن دستتون درد نکنه که معرفی میکنید .

sepehrrad
February 1st, 2013, 22:42
سلام به دوستان
حالا جای اینکه حی بگید کپی کردید، کپی نکردید
یکم به مطلب هم نگاه کنید.

sepehrrad
February 1st, 2013, 22:46
یادم رفت تشکر کنم از دوست عزیزی که زحمت کشیدند و این مطلب رو گذاشتن
من از این روش یه 10 ماه پیش توی یکی از سایتام استفاده کردم با افزونه ی GD Star Rating در وردپرس که دیگه الان توی سرچ گوگل تمام مطالبم ستاره داره
توی سایت News.drawaweb.com
http://News.drawaweb.com (http://News.drawaweb.com)

omidrayaneh
February 5th, 2013, 00:28
ممنونم از دوستان از حسن نظرشون
منبع اخبار برای ما محترم هستن و زحمت مطالب مدیرای لایق این سایتهای مرجع می کشن ما هم فقط توی انجمن معرفی میکنیم
در ضمن هر کسی که به فول دوستمون دنبال 100 پست بوده در زمینه تجربه خودش 100 پست داده .این نبود طرف اصلا از موضوع مطالبش تجربه نداشته باشه همینجور کپی پیست کنه بره 100 پرکنه
بنده6 سال توی وب تجربه دارم و یکی از علایقم وردپرس بوده
سایت بنده توی امضا هست