PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چکار کنم با zend

hanijafari
January 31st, 2013, 15:57
با سلام.
من به سایتم قسمتهای جدید اضافه کردم و کمی در سورسش تغییر دادم.
بعد واسه اینکه ***یده یا کپی نشه ، رفتم با زند گارد قفلش کردم.
الان که رو ایزی پی اچ پی نصبش کردم و خواستم بالا بیارمش ببینم چه جوری شده ، دیدم ارور
Zend Optimizer not installed

رو میده.
عکسش هم ضمیمه کردم.
خلاصه ممنون میشم از هرکی که بتونه کمکم کنه.
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/11145-%DA%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%85-%D8%A8%D8%A7-zend-zend-jpg

sardarn
January 31st, 2013, 16:02
سلام

فایلی هایی که با زند کد شده اند برای اجرا شون باید Zend Optimizer ​روی سرور نصب باشه

داودی
January 31st, 2013, 16:10
کنترل پنل و سیستم عاملتو رو بگید تا نحوه نصبش رو بگیم

hanijafari
February 1st, 2013, 21:03
****** zend optimizer رو دانلود کردم ، اما نمیدونم کجا و چه جوری باید نصبش کنم. *******

کنترل پنل ایزی پی اچ پی هست که فکر کنم سی پنل باشه و سیستم عاملم هم 7 هست.
من قبل از ارسال رو سرور اصلی ، سایت رو بر روی ایزی پی اچ پی تست کردم که به این مشکل برخوردم.
لطفا نحوه تنظیمات رو سرور اصلی و هم ایزی پی اچ پی رو هم اگر ممکنه بذارید ممنون میشم.
با تشکر از شما دوستان

hanijafari
February 3rd, 2013, 02:11
دوستان عزیز اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ، لطفا دریغ نکنه.
تو فروم سرچ کردم اما چیزی که مربوط به این موضوع باشه که بتونه مشکل منو رفع کنه نبود.
بود اما نتونستم جواب خودمو توشون پیدا کنم!

compiler
February 3rd, 2013, 03:45
اگر با php تا 5.2 نوشته شده باشه Zend Optmiser و در غیر این صورت برای ورژن های بالای 5.3 از Zend Guard استفاده کنید

hanijafari
February 3rd, 2013, 15:57
اگر با php تا 5.2 نوشته شده باشه Zend Optmiser و در غیر این صورت برای ورژن های بالای 5.3 از Zend Guard استفاده کنید

با تشکر از شما دوست عزیز.
در سرور اصلی سایت از پی اچ پی 5.2.1 استفاده میکنم.
پس طبق گفته شما باید از زند گارد استفاده کنم.
هر دو نرم افزار رو دارم ، اما مشکل من اینه که نمیدونم چه طور و از چه طریقی و از کجا رو سرور نصب کنم.
اصلا من باید نصب کنم یا خود شرکت ارائه دهنده هاست؟
اما اگر خودم باید نصب کنم ممنون میشم نحوه نصب رو بهم بگید.
با تشکر از همه شما

compiler
February 3rd, 2013, 20:04
نه اقا Zend Opmtimizer باید استفاده کنید!

از شرکت ارائه کننده هاست درخواست کنید

از طراح سوال کنید با کدام ورژن از php سایت رو پیدا سازی کرده و با کدام ورژن از Zend کدش کرده...اطلاعات رو در نهایت به مدیر هاست بدید براتون انجام میده
موفق باشید