توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید مستقیم از خارج از کشور
A2D3D
January 31st, 2013, 15:19
سلام
یه هاست خوب میخوام که با ایران هم مشکلی نداشته باشه
پردازش قوی هم داشته باشه
pardishosting
January 31st, 2013, 15:26
سلام
حالا مثلا ما چه مشکلی داریم ؟
هاست های خارجی معمولا برای هاست های اشتراکی منابع زیادی نمی دند.
حالا مثلا ما چه مشکلی داریم ؟
هاست های خارجی معمولا برای هاست های اشتراکی منابع زیادی نمی دند.
جسارت نشه دوست من
متاسفانه بعضی از هاستینگ های قبلی برامون مشکل درست کردن که یکم دو دل شدیم از نمایندگی های ایران بگیریم
pardishosting
January 31st, 2013, 15:30
ارزو به دل موندیم با هم کار کنیم !
parsdrive
January 31st, 2013, 15:31
درود
اگر نمیخواین از ایران هاست تهیه کنید جاست هاست و هاست گیتور گزینه های بسیار مناسبی هستند و پشتیبانی قوی هم دارند. البته نباید بدونند که ایرانی هستید(نیاز به تسلط به زبان انگلیسی جهت مکاتبه)
و اینکه نیاز سایتتون رو بدونید(استفاده بیش از حد معین از منابع = ساسپند بدون اطلاع!)
موفق باشید.
A2D3D
January 31st, 2013, 15:32
ارزو به دل موندیم با هم کار کنیم !
چطور مگه ؟
ما که یه زمانی با هم همکاری میکردیم :53:
A2D3D
January 31st, 2013, 15:34
درود
اگر نمیخواین از ایران هاست تهیه کنید جاست هاست و هاست گیتور گزینه های بسیار مناسبی هستند و پشتیبانی قوی هم دارند. البته نباید بدونند که ایرانی هستید(نیاز به تسلط به زبان انگلیسی جهت مکاتبه)
و اینکه نیاز سایتتون رو بدونید(استفاده بیش از حد معین از منابع = ساسپند بدون اطلاع!)
موفق باشید.
خب با ایران مشکل داشته باشن که فایده نداره !
parsdrive
January 31st, 2013, 15:37
کشور آمریکا در زمینه هاست های اشتراکی سرویس دهنده های قوی بسیاری داره که هم با ایرانی مشکل دارند و هم حتی با ورود آی پی ایران به پنلشون! مگر اینکه با ارائه دهنده مکاتبه کنید و رضایتشون رو بگیرید بعد اقدام به خرید کنید. در غیر اینصورت بروید سراغ شرکت های اروپایی.
compiler
February 13th, 2013, 02:49
درود
موفق باشید.
زبان انگلیسی مشکل نیست دوست گرامی...اینا سایه ایرانی رو با تیر میزنن اینجوری بنده خدا رو میندازید تو درد سر!!!
TARIMEHR
February 13th, 2013, 03:04
یه بار با ip ایران رفتم هاست گیتور پشت درهای چت انلاین زیر پام علف سبز شد
همین که با ای پی خارجی رفتم یه دقیقه نشد یه نفر اومد برای چت
شک داشتم بخاطر این مورد باشه چند بار تست کردم دیدم بعله هاست گیتور حتی جواب ایرانی ها رو هم نمیده
با ای پی خارجی صحبت کردم یه لینک دادن که توش نوشته بود ایران تحریم و از این چیزا
در نهایت به این نتیجه میرسیم که :
زبان انگلیسی مشکل نیست دوست گرامی...اینا سایه ایرانی رو با تیر میزنن اینجوری بنده خدا رو میندازید تو درد سر!!!