توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پینگ نداشتن دامین
NikMizban.Com
January 31st, 2013, 12:11
سلام به همه ی دوستان ...
من یک پنل نمایندگی ایجاد کردم ولی چند تا مشکل داره ...
دی ان اس ها پینگ نداره و نمی شه از سایت های ست شده بر روی فضا استفاده کرد .
فکر می کنم تنظیمات دامین رو اشتباه یا به غلط وارد کردم اگه می شه شما یک توضیح بدید دقیقآ این تنظیمات به چگونه است ؟
January 31st, 2013, 12:23
ساختن Name Server اختصاصی
برای ساخت DNS ابتدا وارد حساب دامنه ی خود در دایرکتی شده و بر روی نام دامنه ای که میخواهید DNS ها بر روی آن ساخته شوند کلیک کنید.
بر روی گزینه ی Child Name Servers کلیک کنید.
به ترتیب در قسمت Host Name نام DNS مورد نظرتان را وارد کنید. برای مثال: ns1.example.com
و در قسمت IP Address، آدرس IP اصلی خود را وارد کنید.
حال بر روی دکمه ی Submit کلیک کنید.
برای ساختن DNS های بیشتر مراحل بالا را دوباره تکرار کنید. (بهتر است که IP های DNS ها با هم تفاوت داشته باشند.)
حدودا 24 الی 72 ساعت طول خواهد کشید تا DNS های شما فعال شوند.
NikMizban.Com
January 31st, 2013, 12:25
ساختن name server اختصاصی
برای ساخت dns ابتدا وارد حساب دامنه ی خود در دایرکتی شده و بر روی نام دامنه ای که میخواهید dns ها بر روی آن ساخته شوند کلیک کنید.
بر روی گزینه ی child name servers کلیک کنید.
به ترتیب در قسمت host name نام dns مورد نظرتان را وارد کنید. برای مثال: Ns1.example.com
و در قسمت ip address، آدرس ip اصلی خود را وارد کنید.
حال بر روی دکمه ی submit کلیک کنید.
برای ساختن dns های بیشتر مراحل بالا را دوباره تکرار کنید. (بهتر است که ip های dns ها با هم تفاوت داشته باشند.)
حدودا 24 الی 72 ساعت طول خواهد کشید تا dns های شما فعال شوند.
تشکر ... من این مراحل رو انجام دادم ولی دی قسمت dns های اصلی دامین اونجا چیزی وارد نکنم ؟!
ekhtesasi
January 31st, 2013, 12:36
بعد از اینکه dns هارو توی whm ساختید قسمت dnsهای اصلی دامنه را dns های ساخته شده بذارید.
NikMizban.Com
January 31st, 2013, 12:45
بعد از اینکه dns هارو توی whm ساختید قسمت dnsهای اصلی دامنه را dns های ساخته شده بذارید.
تشکر بابت راهنماییتون .. تمام این مراحل رو انجام دادم ولی هنوز هیچ تغییری صورت نگرفته ...
ekhtesasi
January 31st, 2013, 13:38
اعمال تنظیمات حدودا 24 الی 72 ساعت طول خواهد کشید تا dns های شما فعال شوند.
beniii
February 15th, 2013, 19:05
سلام
در صورت لزوم تماس بگیر راهنماییت کنم.
اگه خواستی مشخصات بفرست چک کنم.
compiler
February 15th, 2013, 22:52
سلام به همه ی دوستان ...
من یک پنل نمایندگی ایجاد کردم ولی چند تا مشکل داره ...
دی ان اس ها پینگ نداره و نمی شه از سایت های ست شده بر روی فضا استفاده کرد .
فکر می کنم تنظیمات دامین رو اشتباه یا به غلط وارد کردم اگه می شه شما یک توضیح بدید دقیقآ این تنظیمات به چگونه است ؟
دقیق گفتنش کار یه پست نیست دوست گرامی . 10 صفحه باید نوشت
بدید کسی که تو انجمن میشناسیدش و بهش اطمینان دارید براتون حل کنه بعد مشکل رو هم بهتون بگه که از کجا بوده
موفق باشید
NikMizban.Com
February 15th, 2013, 22:58
درود بر شما
دقیق گفتنش کار یه پست نیست دوست گرامی . 10 صفحه باید نوشت
بدید کسی که تو انجمن میشناسیدش و بهش اطمینان دارید براتون حل کنه بعد مشکل رو هم بهتون بگه که از کجا بوده
موفق باشید
ممنون از شما .. مشکل بر طرف شده ... !
مشکل خاصی نداشت ، مشکل از تنظیمات چیلد دامنه بود !