توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور برا لینک مستقیم دادن
ParsDown
January 30th, 2013, 20:27
سلام
نیاز به یک سرور دارم که زیاد گرون نیاد و این مشخصات رو فعلا داشته باشه
8 گیگ رم ( رمش قابل افزایش باشه البته با هزینه کمتر )
هارد فعلا 2 ترا ( هاردش قابل افزایش باشه البته با هزینه کمتر )
پورتش 1 گیابیت باشه چون فکر میکنم 100 مگابیت کم بیاره
چون برا سایت دانلود فیلم و سریال ازش استفاده میکنم و لینکهام هم رایگان در اختیار یوزرا میذارم
دقت کنید گفتم فقط ازش برا سرور دانلود استفاده میکنم و در سایتم ازش لینک مستقیم میدم
اونم لینک مستقیم های فیلم و سریال خارجی اینا
پس به لینک مستقیم دادن اونا گیر نده
از طرفی هم بتونم با ریموت دسکتاب بهش دسترسی داشته باشم و مثل پی سی خودم باهاش کار کنم
هر وقت هم خواستم با هزینه کم ای پی اختصاصی بهم بده تا در مواقع ضروری مثل مسدود شدن ای پی , آی پی جدید رو ست کنن
هر کسی سرور رو میده انتظار دارم پشتیبانیشو خودش انجام بده و اگه مشکلی پیش اومد خودش با دیتاسنتر حل کنه چون زبان ما در اون حد نیست و دانشمون هم از سرور اختصاصی اصلا چیزی نیست و فقط کار آپلود و دادن لینک مستقیم از سرور رو بلد هستیم
سی پی یو هم به مقدار لازم باشه
یعنی به مقداری باشه که سرور دانلود کم نیاره
ممنون میشم بهم پلنهاتون رو بگید تا اونی که بصرفه هست اونم با این وضع ارز انتخاب کنم ( فقط پنلهای گرون رو نگید چون بودجم نمیرسه )
فقط از جاهای معتبر باشه
mariean
January 30th, 2013, 22:56
با سلامم
اگر کیفیت براتون مهم هست
link (http://www.webhostingtalk.ir/f11/60449/)
لینک گویای همه چیز هست
فروشنده سرور اختصاصی و مجازی از آلمان , برای سرور مجازی افرهای بیسار خوبی داریم در صورت نیاز در تماس باشید
سلام
چون برا سایت دانلود فیلم و سریال ازش استفاده میکنم و لینکهام هم رایگان در اختیار یوزرا میذارم
دقت کنید گفتم فقط ازش برا سرور دانلود استفاده میکنم و در سایتم ازش لینک مستقیم میدم
از طرفی هم بتونم با ریموت دسکتاب بهش دسترسی داشته باشم و مثل پی سی خودم باهاش کار کنم
هر وقت هم خواستم با هزینه کم ای پی اختصاصی بهم بده تا در مواقع ضروری مثل مسدود شدن ای پی , آی پی جدید رو ست کنن
هر کسی سرور رو میده انتظار دارم پشتیبانیشو خودش انجام بده و اگه مشکلی پیش اومد خودش با دیتاسنتر حل کنه چون زبان ما در اون حد نیست و دانشمون هم از سرور اختصاصی اصلا چیزی نیست و فقط کار آپلود و دادن لینک مستقیم از سرور رو بلد هستیم
ممنون میشم بهم پلنهاتون رو بگید تا اونی که بصرفه هست اونم با این وضع ارز انتخاب کنم ( فقط پنلهای گرون رو نگید چون بودجم نمیرسه )
فقط از جاهای معتبر باشه
ایدی من در یاهو مسنجر 24ساعت آنلاین:vgig@rocketmail.com
ادرس پورتال کاربران :www.portal.vgig.ir
در خدمت شما هستم
www.denaserver.com
January 31st, 2013, 02:59
سلام
من 2 تا سرور از 2 دیتا سنتر xlhost و singlehop برای شما پیشنهاد دارم
آفر اول از xlhost:
CPU: Xeon E3-1230v2 8 Core
Ram 8 Gig
HDD: 2TB
BW 3 TB
ماهیانه 320 هزار تومان
رم هارد و پهنای باد قابل افزایش می باشد
آفر دوم از singlehop:
CPU Q9550
Ram 8gig
Hard 2TB
BW 30TB
ماهیانه 175 دلار
هارد قابل افزایش
mohsened
January 31st, 2013, 10:40
با آلما هاست تماس بگیرید . از آفر های جدید رد استیشن می تونید استفاده کنید .
lived
January 31st, 2013, 11:03
http://www.webhostingtalk.ir/f11/70657/
TOOBA IT
February 2nd, 2013, 10:50
از آلمان (هتزنر) با قیمت عالی در خدمتیم. 15 درصد تخفیف راه اندازی:
سبد خرید - طوبی سرور (http://support.tserver.ir/cart.php?gid=6)
قیمت هر دلار امروز : 4100 تومان
hadi-110
February 2nd, 2013, 11:05
سلام
فقط از جاهای معتبر باشه
پیشنهاد بنده خرید از ولت سرور هستش چون سرورهاش کیفیت خوبی داره