درورد بر شما
یک سرور اختصاصی داریم با رم 8 و روش سی پنل نصب کردیم
کسی که میتونه آپاچی ، پی اچ پی و امنیت رو کانفیگ کنه اطلاعات و کارهایی که میتونه انجام بدهد رو پیام خصوصی کند + قیمت پیشنهادیش
اطلاعات سرور:
Dual Xeon L5420
2.50GHz / 2 processors
12MB Cache / 8 Core / 8 Threads
8GB Memory Of RAM
500GB Hard Disk Upgradeable to 4HDD
ممنون
majidisaloo1
January 30th, 2013, 08:38
کسی نبود؟
mehrshad.ho
January 30th, 2013, 08:40
ایران کانفیگ رو پیشنهاد میدیم
Iran Config |ایران کانفیگ | عیب یابی ، نصب و راه اندازی ، مدیریت سرور های لینوکس و ویندوز (http://www.***************)
آریا سفیر پاسارگاد
January 30th, 2013, 08:44
با سلام دوست گرامی ....
بنده یک جایی رو به شما پیشنهاد می کنم که جزو غول های آمریکا هستند در شبکه و کارهای بسیار قدرتمندی در زمینه امنیت دارند هاستینگشون رتبه بین المللی دارد ...بنده پیشنهاد می کنم اونجا بدید کانفیگ رو براتون انجام بدن ما دادیم بسیار راضی بودیم و امنیت واقعا میشه گفت صد در صد شده و سرعت لود وب سرور و سایت ها 0/1 ثانیه شده با این که مشخصات مثلا بنده کم بوده ....!!!!!!!!!!!
آی دی شون رو میدم خدمت شما با هاشون اگر تمایل داشتید به صورت فوق حرفه ای کانفیگ بشه سرورتون صحبت بفرمایید
آی دی مسنجر پیام خصوصی به شما گردید
باتقدیم احترام
majidisaloo1
January 30th, 2013, 09:11
با سلام دوست گرامی ....
بنده یک جایی رو به شما پیشنهاد می کنم که جزو غول های آمریکا هستند در شبکه و کارهای بسیار قدرتمندی در زمینه امنیت دارند مانند وب سرور آدریانو که تا ماه آینده منتشر خواهد شد و هاستینگشون رتبه بین المللی دارد ...بنده پیشنهاد می کنم اونجا بدید کانفیگ رو براتون انجام بدن ما دادیم بسیار راضی بودیم و امنیت واقعا میشه گفت صد در صد شده و سرعت لود وب سرور و سایت ها 0/1 ثانیه شده با این که مشخصات مثلا بنده کم بوده ....!!!!!!!!!!!
آی دی شون رو میدم خدمت شما با هاشون اگر تمایل داشتید به صورت فوق حرفه ای کانفیگ بشه سرورتون صحبت بفرمایید
آی دی مسنجر پیام خصوصی به شما گردید
باتقدیم احترام
خدمتتون گفتم که چرا تایید نمیشوند
majidisaloo1
January 30th, 2013, 09:14
ایران کانفیگ رو پیشنهاد میدیم
Iran Config |ایران کانفیگ | عیب یابی ، نصب و راه اندازی ، مدیریت سرور های لینوکس و ویندوز (http://www.***************)
ممنون مهرشاد جان
قیمت هایشون کمی بالاست اما اه کارش تایید بشه میشه روش فکر کرد
کارش رو تایید میکنید؟
mehrshad.ho
January 30th, 2013, 09:48
ممنون مهرشاد جان
قیمت هایشون کمی بالاست اما اه کارش تایید بشه میشه روش فکر کرد
کارش رو تایید میکنید؟
کارشون خوبه قیمت هم باهاتون راه میان به علاوه اینکه مشکل جزئی بعدا باشه برات رفع می کنن
allbert
January 30th, 2013, 10:59
سلام
کانفیگ های درخواستی شما
150 تومان
موفق باشید
nginxweb
January 30th, 2013, 12:06
کانفیگ درخواستی شما به همراه نصب رایگان litespeed جهت سرعت بسیار مطلوبتر و بازدهی بهتر 100 تومان
j4b3r
January 30th, 2013, 12:08
سلام
در خدمتیم.
OnlineServer
January 30th, 2013, 12:19
در خدمتتون هستیم .در صورت تمایل در تماس باشید
majidisaloo1
January 30th, 2013, 13:05
با دوستان معتبر در ارتباط بودیم ولی باز میخواهیم سایر افراد هم قیمت و کار هایی که انجام میدهند رو ذکر کنند