توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مجازی یا اختصاصی؟
shirinsoft
January 29th, 2013, 17:31
با سلام
دوستان عزیز سوالی داشتم.
یک سایتی داریم مربوط به یک برند لباس بدون مجوز در ایران.
بخاطر تصاویر زیاد،سرعت لود بسیار پایین داره.
بهترین هاست رو پیشنهاد کنید.
تا الان خودم فقط به این نتیجه رسیدم که هاست مجازی داخل ایران.ولی نمیدونم مشکلی برام پیش میاد یا نه
NikMizban.Com
January 29th, 2013, 17:38
من متوجه نشدم ؟ شما می خواهید از هاست داخل ایران استفاده کنید یا خارج از ایران ؟!
اگه لود سایتتون بالاست از هاست خارج با کیفیت بالا استفاده کنید ...
سوالی بود در خدمتیم ..
شاد و پیروز باشید ...
shirinsoft
January 29th, 2013, 17:42
میگم خیلی طول میکشه تا سایتم بالا بیاد.
بهترین پیشنهادو البته صادقانه ترین؟؟
NikMizban.Com
January 29th, 2013, 22:37
هاست خارجی بهترین انتخابه ...
ولی باز صبر کنید تا دوستان نظراتشون رو اعلام کنن ...
شاد و پیروز باشید ...
nginxweb
January 29th, 2013, 22:40
به جای تغییر هاست و پاک کردن صورت مسئله دنبال چاه و راه حل باشید
باید بررسی کنید ببینید مشکل لود سایتتون چی هستش.. مثلا اگر وردپرس هستش کوئری ها بررسی شه از cache server ها و افزونه های مورد نیاز استفاده بشه و... و بعد از بهینه سازی کامل اگر باز مشکل سرعت داشتید فکر وب سرور باشید
shirinsoft
January 29th, 2013, 23:01
به جای تغییر هاست و پاک کردن صورت مسئله دنبال چاه و راه حل باشید
باید بررسی کنید ببینید مشکل لود سایتتون چی هستش.. مثلا اگر وردپرس هستش کوئری ها بررسی شه از cache server ها و افزونه های مورد نیاز استفاده بشه و... و بعد از بهینه سازی کامل اگر باز مشکل سرعت داشتید فکر وب سرور باشید
سایت پی اچ پی هست...
eskelet-sokhte
January 30th, 2013, 15:11
هاست ایران بگیرید از نظر بنده
succes
January 31st, 2013, 20:43
هاست ایران از نظر سرعت لود خیلی براتون مناسبه ولی اینم در نظر داشته باشین هاست های ایران داون زیاد دارن !
dedserver
January 31st, 2013, 20:46
البته اگر از پس مسایل مالی می تونید بر بیاید که از یه جای با کیفیت هاست بگیرید که این مشکلات دیگه پیش نیاد البته اگه برای مدیر هاستینک اخطار بیاد مجبور به انتقال و حتی حذف هم هستش
amirfateh
January 31st, 2013, 21:01
اول باید مشکل سایتتون بررسی بشه شاید مشکل جای دیگری است همینطور که دوستان گفتند.
shirinsoft
January 31st, 2013, 21:34
هاست ایران از نظر سرعت لود خیلی براتون مناسبه ولی اینم در نظر داشته باشین هاست های ایران داون زیاد دارن !
منظورتون از "داون زیاد دارن !" چیه دقیقا؟
succes
January 31st, 2013, 21:36
یعنی سایت ها down میشن و بالا نمیاد ! (عدم دسترسی به سایت ها )
shirinsoft
February 1st, 2013, 10:48
خوب بنظرتون این اتفاق میفته؟ما فقط یک برند لباس هستیم و تصاویر مانکن داریم.همین
succes
February 1st, 2013, 14:22
خوب بنظرتون این اتفاق میفته؟ما فقط یک برند لباس هستیم و تصاویر مانکن داریم.همین
من نه می تونم بگم این اتفاق 100% میوفته و نه می تونم بگم نمیوفته ! من تجربه کاری که با سرورهای داخلی و هاست های داخلی دارم به این نتیجه رسیدم که داون سرویس های داخلی زیاده ...
می تونیم براتون روی سرور های قوی هاست قدرتمند ارائه بدیم که آپتایمش 99.99% هست و روزانه 2 بار بک آپ روی سرورهای دیگری با موقعیت های متفاوت گرفته میشه ...