توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال ایمیل انبوه با vps
masternet
January 29th, 2013, 16:48
سلام ، چطوری می تونم با vps ویندوز ایمیل های انبوه ارسال کنم ؟ لطفا کامل و جامع بفرمایین ! :53:
k1ll3revil
January 29th, 2013, 17:11
دوست عزیز فرستادن ایمیل انبوه یا همان اسپم جرم می باشد و همچنین مردم ازاری بدی است برای کسب اطلاعات بیشتر در ایدی یاهو درخدمتیم
k1ll3revil
masternet
January 29th, 2013, 17:46
می دونم اسپمه ولی از نظر من جرم نیست !! :-|
کسی راه حلی داره ؟ فقط می خوام روش ارسال رو بدونم !
nginxweb
January 29th, 2013, 22:58
vps که هیچ سرور اختصاصی هم بگیرید باز 90% اسپم خواهد شد پس بهش فکر نکنید
بهترین راه گروههای یاهو هستش که 100% اینباکس هستند
masternet
January 30th, 2013, 09:23
ایمیل یاهو که خیلی اوقات به چشم دیدم اسپم می تونه باشه :65:
اگه کسی بلده ارسال ایمیل توسط وی پی اس رو بگه لطفا !!
بابا بی خیال اسپم فرستادن بشید ! فقط می خوام روشش رو بدونم ! اینقدر سخته یعنی ؟ ؟ :-|
negam48
January 30th, 2013, 09:28
حالا اگه بانک خودم باشه، اسکریپت خریداری شده باشه و از سرویس آمازون ses استفاده باشه بازم جرمه؟
eskelet-sokhte
January 30th, 2013, 17:52
این کارو نکنین خوب نیست
best74op
January 30th, 2013, 17:59
من که به شخصه حتی بدون خوندن موضوع ایمیل های اسپم، چشم بسته Delete می کنمشون!و اگه به inbox فرستاده شده باشه، به عنوان spam معرفی می کنم.
@ استارتر: روش ارسال ایمیل با vps ساده است و مشکل نیست. اما چند سری که ایمیل فرستادید، اولاً اکثر سرویس های ایمیل تشخیص میدن که اسپم است و ثانیاً اگه سرورتون درست و حسابی باشه، بلافاصله ساسپندتون می کنه. چون با این کار ممکنه کل سرور اسپم شناخته بشه!
eskelet-sokhte
January 30th, 2013, 18:00
من که به شخصه حتی بدون خوندن موضوع ایمیل های اسپم، چشم بسته Delete می کنمشون!و اگه به inbox فرستاده شده باشه، به عنوان spam معرفی می کنم.
@ استارتر: روش ارسال ایمیل با vps ساده است و مشکل نیست. اما چند سری که ایمیل فرستادید، اولاً اکثر سرویس های ایمیل تشخیص میدن که اسپم است و ثانیاً اگه سرورتون درست و حسابی باشه، بلافاصله ساسپندتون می کنه. چون با این کار ممکنه کل سرور اسپم شناخته بشه!
منم بیشتر اوقات همین کارو میکنم
k1ll3revil
January 30th, 2013, 19:56
روش های زیادی موجود است وتکنیک های زیادی واسه عبور از *****اسپم سرویس ها
با هزینه ای درحدود 100 دلار درخدمتم یاهو هم دادم
Pro
January 30th, 2013, 20:21
روش های زیادی موجود است وتکنیک های زیادی واسه عبور از *****اسپم سرویس ها
با هزینه ای درحدود 100 دلار درخدمتم یاهو هم دادم
عذر میخوام اسکریپت خواصی هست ؟
که هزینهش 100 دلار هست ؟