توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست برای سایت پربازدید
alireal
January 28th, 2013, 17:42
سلام دوستان یه هاست میخوام
حدودا 40-50 گیگ فضا و پهنای باند و بقیه امکانات نامحدود باشه / بازدید همزامان هم بالای 150 نفر باشه و روزانه هم بالای 15هزار و بیشتر
وارز هم باشه برای دانلود و اپلود هم محدودیت نداشته باشه سرعت لودش خوب باشه دایرکت ادمین هم باشه بهتره قیمت هم مناسب باشه
لطفا دوستانی هم که ندارن یا پنل های غیر این دارن پست ندن
مرسی منتظرم
usahost2
January 28th, 2013, 17:46
50 گیگ هاست میزبانی ؟
alireal
January 28th, 2013, 17:52
بله فضا 50 گیگ بقیه امکانات نامحدود / بازدید هم بالا / سایت پربازدید هست سرعت سرور هم بالا باشه بدون قطعی
usahost2
January 28th, 2013, 18:01
لینک سایتتون رو پ.خ کنید
alireal
January 28th, 2013, 18:10
دوست عزیز سایت من بالا نیست که بخوام لینک بدم / توضیحاتو نوشتم اگه افری دارید لطف کنید تا بررسی بشه
منتظر افرهای شما دوستان هستیم
pardishosting
January 28th, 2013, 18:15
سلام
ماهانه 100 در خدمتیم.
i-whost
January 28th, 2013, 18:16
50 گیگ دیتا دانلود دارین روی هاست؟ یا 50 گیگ پهناباند لازم دارین؟
حدودا 40-50 گیگ فضا و پهنای باند و بقیه امکانات نامحدود باشه / بازدید همزامان هم بالای 150 نفر باشه و روزانه هم بالای 15هزار و بیشتر
وارز هم باشه برای دانلود و اپلود هم محدودیت نداشته باشه سرعت لودش خوب باشه دایرکت ادمین هم باشه بهتره قیمت هم مناسب باشه
مرسی منتظرم
با سلام از سبد خرید ما دیدن کنید با تشکر
ام اس ام هاست - سبد خرید (http://www.msmhost.net/cart.php?gid=4)
alireal
January 29th, 2013, 00:31
سلام دوستان لطفا به درخواست من توجه کنید گفتم قیمت مناسب و اون شرایط را دارا باشه منتظر افر های ویژه بقیه دوستان هستم مرسی
i-whost
January 29th, 2013, 00:39
سلام دوستان لطفا به درخواست من توجه کنید گفتم قیمت مناسب و اون شرایط را دارا باشه منتظر افر های ویژه بقیه دوستان هستم مرسی
پاسخ ندادید!
50 گیگ دیتا دانلود دارین روی هاست؟ یا 50 گیگ پهناباند لازم دارین؟
tizparvaz
January 29th, 2013, 00:52
سلام
بجز سرور مجازی یکم وقتتون تلف میشه بعد بر میگردید سراغ سرور
alireal
January 29th, 2013, 00:57
دوستان گفتم که فضا یا نامحدود یا 50 گیگ ..پهنای باند نامحدود بقیه اکانات هم نامحدود
بازدید همزمان هم مشکلی نباشه و ساپورت کنه دایرکت ادمین هم باشه
i-whost
January 29th, 2013, 00:58
شما هاست دانلود میخواین پس!
alireal
January 29th, 2013, 01:03
نه هاست برای میزبانی سایت پر بازدید میخوام دانلود و اپلود هم مشکلی نداشته باشه
i-whost
January 29th, 2013, 01:06
پهناباند چقدر مصرف میکنید؟
alireal
January 29th, 2013, 01:07
پهنای باند نامحدود!!! یه سرویس میخوام که هی پیام نیاد که مصرفتون بالاست و..
i-whost
January 29th, 2013, 01:14
شما باید سرور تهیه کنین با این تفاسیر! یا فایل های دیتا که برای دانلود دارید در هاست دانلود نگه داری کنید تا هزینه کاهش پیدا کند
کسانی که آفر میدن توجه کنن! بدن به مشکل بر نخوردند
شما میزان هزینه هم که در ماه میتونید بدید اعلام کنید بهتر هست
alireal
January 29th, 2013, 01:24
من هاست قدرتمند میخوام حتما بعضی دوستان دارند اینم بگم من سیسیتم سایتم ویبولیتن هست دانلود اپلود انچنانی نداریم مثل سایتهای دانلود ولی خب درانجمن فایل ضمیمه میشه و... دوستان افرهاشونو قرار بدن بررسی میشه قیمت و...
delta
January 29th, 2013, 01:24
شما باید سرور تهیه کنین با این تفاسیر! یا فایل های دیتا که برای دانلود دارید در هاست دانلود نگه داری کنید تا هزینه کاهش پیدا کند
کسانی که آفر میدن توجه کنن! بدن به مشکل بر نخوردند
شما میزان هزینه هم که در ماه میتونید بدید اعلام کنید بهتر هست
آمدی زدی نون کلی هاستینگ رو آجر کردی بعد میگی هاستینگا توجه کنند؟ خوب آفر میدند دوستان.. بعد هاست نمیکشه..بعد به مشتری میگن اینقدر اضافه بده سرور مجازی بهت بدیم اگرم نمیخوای طبق قوانین فلان فلان که اینجای سایت نوشته ( عمرا بتونی راحت لینکشو پیدا کنی...معمولا تو rss هست ) مانی بک نداریم برو به سلامت خوش باشی!! :105::53:
delta
January 29th, 2013, 01:31
من هاست قدرتمند میخوام حتما بعضی دوستان دارند اینم بگم من سیسیتم سایتم ویبولیتن هست دانلود اپلود انچنانی نداریم مثل سایتهای دانلود ولی خب درانجمن فایل ضمیمه میشه و... دوستان افرهاشونو قرار بدن بررسی میشه قیمت و...
گوشه پولت رو نشون بده از هاست دل برات سرویس میگیرم!! :65:
بیا یک سر اینجا بزن..فکر کنم به کارت بیاد.. سایت خود من که تو امضاست و حدود 5 سی ام اس روشه و حجم کل دیتابیس 6 گیگ رو رد میکنه رو این هاستینگه... سرعتش رو میتونی ببینی.. انجمنمون هم وی بی هست و سنگین... بهشون بگو ببین سرویس دارند بهت بدن یا نه.. من الماس 2 استفاده میکنم..احتمالا الماس 2 دیگه ندارند.. اما سرویس های دیگر رو دارند.. یک سوال کنید بد نیست..
سلام نت افراز متاسفانه ساسپند میکنن!!! قبلا بودم!! البته سایت غیرمجاز نیست ولی کارهاشون مشخص نیست برای همه تصمیم شون یکسان نیست
tizparvaz
January 29th, 2013, 02:23
هیچ هاستینگی به شما سرویس میزبانی نمیده که هم سایتتون روش باشه هم فایل دانلودتون اگر براتون الزامیه که هاست با فایلا رو یکجا باشه (بعضیا که دانلوود وی آی پی دارن اینجورین) باید سرور مجازی بگیرید
برای مثال میگم روی هاست ما اگر یک فایل بهشکل ممتد توسط کاربر دریافت بشه (مثلا 2 دقیقه پشت سر هم ) فایروال آی پی لاک میکنه چون داریم هاست میزبانی میدیم نه دانلود احتمالا بقیه هم همینطورن
موفق باشید
alireal
January 29th, 2013, 02:28
دوست عزیز این حرفا چیه ! ما 2 سال هاست اشتراکی داشتیم هیچ مشکلی هم نبوده حالا میخوایم عوض کنم جای دیگه بگیرم / منظور من از اپلود فایل (اپلود فیلم و موزیک ) نیست فایلهای دیگه هست نهایت هرفایل 15 مگ در خود انجمن فقط برای اعضا نه مثل اپلودسنترها !! / به هرحال خیلی جاها ارائه میدن ...دوستانی که دارند افرهاشون بزارند بررسی میشه اگر هم ندارید لطفا بحث سرور مجازی و...نکنید چون قصد خرید سرور مجازی ندارم
January 29th, 2013, 02:31
دوست عزیز این حرفا چیه ! ما 2 سال هاست اشتراکی داشتیم هیچ مشکلی هم نبوده حالا میخوایم عوض کنم جای دیگه بگیرم / منظور من از اپلود فایل (اپلود فیلم و موزیک ) نیست فایلهای دیگه هست نهایت هرفایل 15 مگ / به هرحال خیلی جاها ارائه میدن ...دوستانی که دارند افرهاشون بزارند بررسی میشه اگر هم ندارید لطفا بحث سرور مجازی و...نکنید چون قصد خرید سرور مجازی ندارم
:106: اوکی ایشالا موفق میشید نهایت اینجا پیدا نشد از همون خیلی جاها که فرمودید میگیرید
goldisweb
January 29th, 2013, 02:45
دوست عزیز اگر دنبال یک هاست مناسب برای سایت هستید البته cpanel میتونید روی ما حساب کنید سایت های سنگین هم میزبانی میکنیم.
در صورت تمایل از یاهو یا موبایل در ارتباط باشید.
موفق باشید
alireal
January 29th, 2013, 11:07
سلام دوستان همچنان منتظر افرهای ویژه شما هستم مرسی
winsent
January 29th, 2013, 11:13
سلام دوستان همچنان منتظر افرهای ویژه شما هستم مرسی
با سلام و تبریک میلاد پیامبر؛
خوشحال خواهیم شد بتوانیم در خدمت شما باشیم با: پایداری خوب + قیمت مناسب:
VIPServerz - ثبت دامنه | هاستینگ | میزبانی وب | سرور مجازی | سرور اختصاصی | ریسلر | نمایندگی هاست لینوکس ایران (http://www.vipserverz.com)
R.Khosravi
January 29th, 2013, 11:57
سلام
ایشون از ما سرویس داشتن و دارن (استارتر)
حجم سایت ایشون 6 گیگابایت و پهنای باند مصرفی ( با این که 20 روز سایت شون دان بوده) حدودا 11 گیگابایت بوده توی یک ماه
بنظرم به ایشون باید یه آفری بدید که هم برای دانلود باشه هم میزبانی
سایتشون یه انجمن ویبولتین هست
مصرف پردازنده و رم هم خوبه ( نه زیاد نه کم)
هاستی بهشون از سرور قدرتمند بدید که هم برای دانلود و هم برای میزبانی استفاده بشه
بنظرم ایشون باید یه هاست دانلود بگیرن با یدونه اس کیو ال به نفعشون
نکاتی که گفتیم فقط برای این بود که کار ایشون راه بیوفته
موفق باشید
alireal
January 29th, 2013, 15:13
همچنان منتظرم افرهای ویژه بذارید من میبینم بعضی دوستان فضا 500مگ میذارن!!! حجم بک اپ من خودش 6 گیگه / لطفا دوستانی که ندارن چیزی ننویسن
فضا40-50
پهنای باند نامحدود
بقیه امکانات نامحدود
بازدید همزمان هم کم نیاره با سرعت خوب
مرسی
alireal
January 29th, 2013, 22:45
up
alireal
January 29th, 2013, 23:11
سلام دوستان یه هاست میخوام
حدودا 40-50 گیگ فضا و پهنای باند و بقیه امکانات نامحدود باشه / بازدید همزمان هم بالای 150 نفر باشه و روزانه هم بالای 50هزار و بیشتر