ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به ex4 هتزنر المان یا sp1 OVH با لوکیشن فرانسه

hamid7stick
January 27th, 2013, 14:40
دوستان من نیاز به ex4 هتزنر المان+16 ای پی +Flexipack یا sp1 OVH با 20 ای پی+pro user با لوکیشن خود فرانسه دارم

قیمت ها کم و بیش همه جا قابل روئت هست اما چیزی که 100% مهم هست
1- تضمین کیفیت و ساپورت
2- ارائه اموزش 100% کامل و tepmplate های جهت راه اندازی...vps 2003-2008 - mikrotik - linux ibs+squi... , و هرچیزی که لازم هست چون من به صورت نمایندگی 12 13 تا کاربر دارم و با توجه با مشکلاتی که اخیرا با شخص ادمین پیدا کردم تصمیم به خرید سرور اختصاصی دارم اما به شرطیکه همه چیز 100% اکی باشه چون به محض خرید سرور باید کاربر هامو منتقل کنم و فرصتی برای یادگیری انواع کانفیگ تو گوگل و این هارو ندارم در حال حاضر و برای همین دوستانیکه اختصاصی ارائه میدهند لطف کنند اینجا یا به صورت خصوصی تعرفه ها خدمات و هرچیزیکه هست رو برای من ارسال کنند و بازم تاکیید میکنم که چون تا حالا هیج مشکلی از نظر سرعت با حتی 1 ثانیه قطعی رو سروری که به مدت 1سال هست باهاش کار کردیم و 1 بار هم پینگ از 250 بالاتر نبوده و همه ازاین بابت تاحالا با ما کار کردن . کاملا برامون مهم هست این قضیه و البته سرور مذکور هتزنر بوده .
و متاسفانه از انجاییکه خیلی ها قبل از هر چیز در کلام همه چیز رو تضمین و اما در عمل... و از طرفی هزبنه هنگفتی رو برای ما دربر میگیره و امکان این که هر روز سرور عوض کنیم نیست و با پرداخت همیچین هذینه ای باید سرور رو دیگه نگه داریم پس عاجرانه میخوام فقط دوستانیکه همه این موارد رو میتوانند تضمین کنند (نداشتن قطعی..) اطلاع بدند

mariean
January 27th, 2013, 15:16
با سلام

تمام شرایط مشکلی نیست و قبول میکنیم
فقط هر خواسته و در خواستی قیمت دارد در صورتیکه مشکل ندارین ما در خدمتیم

لینک افر
(http://www.webhostingtalk.ir/f11/60449/)
الحاقات سرور

مجازی ساز ESXi 5 یکبار € 25.00 Euro هزینه راه اندازی فقط برای یک بار
Flexi Pack - € 15.00 Euro ماهانه مورد نیاز برای سخت افزار/IP Package اضافه

یک عدد IP اضافه - € 1.00 Euro ماهانه
چهار عدد IP اضافه - € 4.00 Euro ماهانه

هشت عدد IP اضافه - € 8 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
چهارده عدد IP اضافه - € 16 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.

سی عدد 30 IP اضافه - € 32 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.

پورت 1gbps - € 39.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
هارد دیسک اضافه 3 ترابایت - € 15.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.

هارد دیسک اضافه 750 گیگابایت - € 6.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
ویندوز 2008 نسخه استاندارد - € 25.00 Euro ماهانه

ویندوز 2008 نسخه وب - € 15.00 Euro ماهانه

مدت زمان تحویل سرور 24/72ساعت اداری هست.
روز های شنبه و یکشنبه در این دیتاسنتر تعطیل هست . (قابل توجه)

لینک سایت سرور خوب، کیفیت خوب، قیمت خوب، (http://client.servervds.com/)

شماره تماس مستقیم
پاسخگوئی از ساعت 11 صبح الی 1 بامداد

(4329173 0937 )
حسینی

تماس از طریق یاهو: Sahosseini2005

تماس در گوگل تالک: Sahosseini2005

ارسال ایمیل Sahosseini2005@gmail.com

قیمت هر دلار 3700 تومان
قیمت یورو 5000 تومان
و پوند 6100 تومان

با تشکر
حسینی

vpspro.org
January 27th, 2013, 16:42
از سپاکو تهیه کنید .:53:

CityKala.net
January 27th, 2013, 17:35
با سلام

امضا.

habiballah
January 27th, 2013, 17:50
از المان نمیتونم با تخفیف به شما ارایه بدهم ولی از آمریکا یا هلند میتونم تخفیف بدهم اگر خواستید در خدمت هستم .

centralhop
January 27th, 2013, 21:04
دوستان من نیاز به ex4 هتزنر المان+16 ای پی +flexipack یا sp1 ovh با 20 ای پی+pro user با لوکیشن خود فرانسه دارم

قیمت ها کم و بیش همه جا قابل روئت هست اما چیزی که 100% مهم هست
1- تضمین کیفیت و ساپورت
2- ارائه اموزش 100% کامل و tepmplate های جهت راه اندازی...vps 2003-2008 - mikrotik - linux ibs+squi... , و هرچیزی که لازم هست چون من به صورت نمایندگی 12 13 تا کاربر دارم و با توجه با مشکلاتی که اخیرا با شخص ادمین پیدا کردم تصمیم به خرید سرور اختصاصی دارم اما به شرطیکه همه چیز 100% اکی باشه چون به محض خرید سرور باید کاربر هامو منتقل کنم و فرصتی برای یادگیری انواع کانفیگ تو گوگل و این هارو ندارم در حال حاضر و برای همین دوستانیکه اختصاصی ارائه میدهند لطف کنند اینجا یا به صورت خصوصی تعرفه ها خدمات و هرچیزیکه هست رو برای من ارسال کنند و بازم تاکیید میکنم که چون تا حالا هیج مشکلی از نظر سرعت با حتی 1 ثانیه قطعی رو سروری که به مدت 1سال هست باهاش کار کردیم و 1 بار هم پینگ از 250 بالاتر نبوده و همه ازاین بابت تاحالا با ما کار کردن . کاملا برامون مهم هست این قضیه و البته سرور مذکور هتزنر بوده .
و متاسفانه از انجاییکه خیلی ها قبل از هر چیز در کلام همه چیز رو تضمین و اما در عمل... و از طرفی هزبنه هنگفتی رو برای ما دربر میگیره و امکان این که هر روز سرور عوض کنیم نیست و با پرداخت همیچین هذینه ای باید سرور رو دیگه نگه داریم پس عاجرانه میخوام فقط دوستانیکه همه این موارد رو میتوانند تضمین کنند (نداشتن قطعی..) اطلاع بدند

از دیتاسنتر ovh د در خدمتیم تماس بگیر