توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست میزبانی وب
Reza68
January 27th, 2013, 13:42
با سلام
دوستان هاست با قابلیت فعال بودن جی دی و مد رایت و ... برای سیستم آپلود عکس و اسکریپت سایت زیپ لازم دارم اسکریپت ها موجوده فقط باید سرور همخوانی داشته باشه. هاست باید حتما اسکریپت هایی که لازم دارم روش نصب بشه اگه نشه بدرد کار بنده نمی خوره.هزینه ماهانه برای ماه اول پرداخت میشه اگر سرعت خوب بود داون تایم پایین همه چیز در کل خوب بود تمدید ماه بعد سالانه انجام میشه و اگر اسکریپت به درستی اجرا نشد هم هزینه باید عودت داده بشه. عذرخواهی می کنم بابت باید گفتن چون چند جا نصب کردم نصب نشدن و هزینه بی خود پرداخت کردم.
و اینکه بسیار فوری لازم دارم و وب سرور باید طوری باشه که تا ست شدن دی ان قبلش به اسکریپت رو نصب و مشاهده کرد مطمئنا دوستان می دونند منظورم رو. xxxx/~userhost به این شکل میشه هاست بدون دامین رو مشاهده کرد در سی پنل.
onogh
January 27th, 2013, 14:08
سلام بهتون پیشنهاد میکنم از سرویس های
هاست نت افراز- خرید هاست و ثبت دامنه با امکان خرید آنلاین هاست و دامنه (http://www.netafraz.com/)
استفاده کنید.
پشتیبانی و کیفیتشون اوکی هست.
Milad-H
January 27th, 2013, 14:16
در خدمت شما هستیم
جهان پارس اسپادان - فضای اشتراکی حرفه ی (http://parsworld.net/host_pro.php)
RoobinaServer
January 27th, 2013, 14:21
با سلام
دوستان هاست با قابلیت فعال بودن جی دی و مد رایت و ... برای سیستم آپلود عکس و اسکریپت سایت زیپ لازم دارم اسکریپت ها موجوده فقط باید سرور همخوانی داشته باشه. هاست باید حتما اسکریپت هایی که لازم دارم روش نصب بشه اگه نشه بدرد کار بنده نمی خوره.هزینه ماهانه برای ماه اول پرداخت میشه اگر سرعت خوب بود داون تایم پایین همه چیز در کل خوب بود تمدید ماه بعد سالانه انجام میشه و اگر اسکریپت به درستی اجرا نشد هم هزینه باید عودت داده بشه. عذرخواهی می کنم بابت باید گفتن چون چند جا نصب کردم نصب نشدن و هزینه بی خود پرداخت کردم.
و اینکه بسیار فوری لازم دارم و وب سرور باید طوری باشه که تا ست شدن دی ان قبلش به اسکریپت رو نصب و مشاهده کرد مطمئنا دوستان می دونند منظورم رو. xxxx/~userhost به این شکل میشه هاست بدون دامین رو مشاهده کرد در سی پنل.
با سلام
دقیقا متوجه منظورتون نشدم.
مانند این ؟
آپلود با لینک دانلود مستقیم - اشتراک فایل (http://uploadefile.com/)
این سایت میباشد ولی فایلها به سرور دیگه منتقل میشوند. برای شما هم همینه ؟
در مورد حرف آخرتون :
xxxx/~userhost
متاسفانه امکانش نیست به دلیل مسائل امنیتی.
یا حق
GoldinHost.IR
January 27th, 2013, 15:42
با سلام
آپلود سنتر عکس هستش و عکس با اف تی پی به جای دیگه میره می خوام ببینم هاست جواب بده اسکریپت راه بیافته فضا دانلود بگیرم دوباره ازتون. به عبارتی هر سایت چند ده گیگ هاست دانلود هم لازم داره.
سایت آپلود شامل 2 سایت هستش یک سایت عکس و یک سایت فایل
سایت کوتاه کننده لینک مشابه زیپ
paradiseserver
January 27th, 2013, 20:24
در خدمت هستیم
اگر هاست دانلود هم خواستید تا 10 گیگ میتونیم بهتون بدیم با پنل دایرکت ادمین
آپلود سنتر عکس هستش و عکس با اف تی پی به جای دیگه میره می خوام ببینم هاست جواب بده اسکریپت راه بیافته فضا دانلود بگیرم دوباره ازتون. به عبارتی هر سایت چند ده گیگ هاست دانلود هم لازم داره.
نمونه سایت بالا دادم.
فایل ها را منتقل میکند روی هاست دانلود یعنی از همان اول روی آن هاست ریخته میشه و کاری به هاست سایت نداره و ترافیکی هم ازش مصرف نمیکنه.
اگر برای شما هم به همین صورت هست از ایران میتوانیم به شما ارائه کنیم.
یا حق
tizparvaz
January 27th, 2013, 20:29
با تشکر از دوستان
سلام
برای ماه اول بهتون 40% تخفیف میدیم
برای اطمینان از نصب سیستمتون عضو بشید سفارش بدید پرداخت نکنید تیکت کنید من هاست رو تحویل میدم اگر اسکریپتتون کار کرد پرداخت کنید به احتمل 90% کار میکنه
irwebco.com
کشور میزبانی کانادا هست ، Gd هم بر روی سرور نصب هست
3245
January 27th, 2013, 21:07
تمام موارد قبول است
نیاز به پرداخت نیست، تست کنید، سپس پرداخت کنید
برای اطلاعات بیشتر در پشتیبانی آنلاین چت کنید
almashosting.com
ارادت:53::53::53:
Reza68
January 28th, 2013, 04:00
با تشکر از تمام دوستان از اون سری دوستانی که شرایط بنده رو قبول کردند درخواست دادم تا از همه دوستان نمونه بگیرم و چون تعداد سایت هام بالا هستش اگه همه دوستان هم جواب بگیرم از همه هاست می گیرم البته تا حدو نیاز نه اینکه 100 نفر از همه هاست بگیرم.البته ماه اول ماهانه برای تست سرعت امنیت و دیگر موارد .
yones90
January 29th, 2013, 22:02
سلام دوست عزیز
ما از اول بهمن ماه تا 15 روز بعد عید میخاهیم به مشتریان و خریداران سرویس های خود عیدی بدهیم.
شما با چقدر می توانید یک گیگ هاست سالانه داشته باشید؟انصافا باور نکردنیست
یک گیگ هاست لینوکس سالانه فقط 10000 تومان
دو گیگ هاست لینوکس سالانه 15000 تومان
سه گیگ هاست لینوکس سالانه 20000 تومان
این قیمت ها به صورت سالانه است.برای سفارش :
091605741243
yones_mosavi@yahoo.com
yonesweb.ir
هدف ما از این قیمت ها افزایش تعداد مشتری و عیدی به شما دوستان می باشد.
هاست نامحدود ماهیانه 30000 تومان
amirfateh
January 29th, 2013, 22:23
باسلام،
از ایران و دایرکت ادمین می تونیم در خدمت شما باشیم
چند روز تست می تونیم هاست بدیم خدمت شما