توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت پهنای باند در هتزنر ؟
AR3N4
January 26th, 2013, 23:32
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان.
من یک سرور از هتزنر دارم.
به صورت پیش فرض پورت 100 مگ داره با 10 ترابایت پهنای باند که نوشته اگر تموم شه پورت میشه 10 مگابیت نامحدود ....
سوالی که هست اینه که تو خود سایت زده به ازاری هر ترابایت پهنای باند اضافی حدود 6.7 یورو میگیره ! این قیمت خیلی زیاد نیست ؟
AR3N4
January 27th, 2013, 00:28
سوال توش پول نباشه هیشکی اینجا جواب نمیده ؟
babelirani
January 27th, 2013, 00:30
با سلام
دوست عزیز این قیمت دیتاسنتر هست دیگه زیاد یا کم بودنش رو باید دیتاسنتر جواب بده
AR3N4
January 27th, 2013, 00:45
گفتم یعنی شاید مثلا اول ماه شارژ کنیم شاید کمتر شه ...
m-mehdipoor
January 27th, 2013, 10:16
نه کمتر نمی شه
بعد از اون پهنای باندتون رو کلا از لیمیت برمیدارن اگر بخواید یک بار زیادتر مصرف کنید و درخواست حجم اضافه بدید ...
از لیمیت که در اومد باید حواستون بیشتر به اکانت ها باشه ؛ هر چی مصرف کردن ماه بعد براتون فاکتور می شه .... ( مازاد 10 ترابایت منظورمه ) .
داودی
January 27th, 2013, 11:38
هر دیتاسنتری معمولا سیاست خودش رو در درآمد زایی داره
مثلا هتزنر ارزان ولی خدمات جانبی قیمت خوبی می گیره و مسائلش رو کاور می کنه ( مثل فلکسی و ...
AR3N4
January 27th, 2013, 14:44
یعنی اگر 10 ترابایت تموم شه وقتی میره رو پورت 10 مگابیت برا اونم هزینه میگیرن ؟
منظور از فاکتور میشه چیه ؟
mobinhost.david@gmail.com
March 9th, 2013, 01:33
دوست عزیز هتزنر در پایین 10 ترابایت به صورت اتوماتیک پورت رو از 100 به 10 می رسونه
این خودش سرعت خیلی پایینی هست
ببینید الان هتزنر با پورت 100 به شما سرعت 5-6 مگ میده
حالا فرض کنید این یک دهم بشه سرعت شما به زیر 1 مگ میرسه که عملا شما سرعت کمی خواهید داشت
البته اخیرا کیفیت هتزنر قدری افت داشته و گیر الکی هم میده
ولی در کل خوبه
با این حال شما اگر بیشتر از 10 ترابایت مصرف می کنید و نمی خاید هم هزینه بپردازید
به سمت دیتا سنتر او وی اچ و یا رد استیشن برید که پورت قوی و نامحدود میدن
روی او وی اچ با پورت 100 به صورت نامحدود شما میتونی با 20 مگ دانلود کنی و روی رد استیشن با پورت 100 با سرعت 50 مگ می تونی دانلود کنی
کیفیت ها هم به مراتب بهتر از هتزنر هست
این صرفا تجربه ی من بود . امیدوارم به دردتون خورده باشه