PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نت در وی پی اس

CityKala.net
January 26th, 2013, 19:05
با سلام

ما یک سرور واسه یکی از مشتریان تهیه کردیم
هیچ آی پی رو ویندوز سرور 2008 و 2003 آپ نمیشه..
تنظیمات رو هزار بار اینور اونور کردیم باز هم نشده..

پینگ به 4.2.2.4 نداره
چون ovh هست و قبلا مورد داشتیم آی پی ها درست روت نشده بود
تیکت به بخش حوادث دیتاسنتر دادیم پاسخ دادند و گفتند تمام آی پی ها سالم هستند و داخل شبکه کار میکنند.

خلاصه الان سر کارمون گذاشته
مک آدرس هم نداره آی پی ها.. بدون مک هست آی پی ها
نوع آداپتر نت e1000
اما...

راهنمایی کنید
ورژن مجازی ساز 5

isatis7t
January 27th, 2013, 11:21
با سلام
بعد از ست کردن آی پی ابتدا گیت وی رو پینگ کنید ببینید پینگ میده یا نه. اگر پینگ داد و اینترنت نداد مشکل از ovh هست.
موفق باشید

CityKala.net
January 27th, 2013, 14:05
با سلام
بعد از ست کردن آی پی ابتدا گیت وی رو پینگ کنید ببینید پینگ میده یا نه. اگر پینگ داد و اینترنت نداد مشکل از ovh هست.
موفق باشید

خیر پینگ نداره
احتمال روت نشدن وجود داشت که دیتاسنتر میگه موردی نیست
تو کانفیگ نت هم موردی نیست
دیگه کجا مورد داره؟ :|

Pro
January 27th, 2013, 15:02
اگر گیت وی پینگ نده 100 درصد مشکل از دیتاسنتر هست..

websazha
January 27th, 2013, 16:46
ما هم همین مشکل داریم روت کردیم به سرور دیگه روی سرور دیگه بلاک ای پی درست هست.
کلا هیچ کدوم از کت وی ها پینگ نمیدم چندین سرور بدون مورد داریم گتوی ها پینگ نمیشه مشکلی هم نیست.ولی این سرور هم مثل سرور همکارمون هست...

atilnic
January 27th, 2013, 17:04
میتونید سرور ویندوز رو بدید براتون چک کنم؟
دسترسی برای همین سرور فقط از vmware بسازید و برام بدید
البته در صورت امکان

سپاس:53:

websazha
January 27th, 2013, 17:11
میتونید سرور ویندوز رو بدید براتون چک کنم؟
دسترسی برای همین سرور فقط از vmware بسازید و برام بدید
البته در صورت امکان

سپاس:53:

:) دوست عزیز فعالیت ما در این دیتاسنتر مربوط به 1 روز و یه سرور نمیشه که اشتباه کرده باشیم جایی.
اگر در کارت شبکه در اینجا رنج ست شده باشه محدودیت ای پی ایجاد میشه درسته ؟ و نمیشه بلاک ای پی متصل بشه به شبکه درسته ؟ (پاسخ خودم نه اشتباه هست مشکل از چیز دیگه ای هست)
Oberverd ip ranges

CityKala.net
January 27th, 2013, 17:21
:) دوست عزیز فعالیت ما در این دیتاسنتر مربوط به 1 روز و یه سرور نمیشه که اشتباه کرده باشیم جایی.
اگر در کارت شبکه در اینجا رنج ست شده باشه محدودیت ای پی ایجاد میشه درسته ؟ و نمیشه بلاک ای پی متصل بشه به شبکه درسته ؟
Oberverd ip ranges

این مورد رو ما برنخوردیم تا حالا..
و شک کرده بودم کلا

websazha
January 27th, 2013, 17:25
این مورد رو ما برنخوردیم تا حالا..
و شک کرده بودم کلا

الان مشکل شما حل شده ؟!

CityKala.net
January 27th, 2013, 17:39
الان مشکل شما حل شده ؟!

والا عرض شد
آی پی ها متعلق به مشتری هست
نمیتونم جای دیگه ببرم

راه حل باید عملا چیز دیگه ای باشه
دیتاسنتر یا به کارت شبکه گیر میده
یا به کانفیگ

راهنمایی کنید

isatis7t
January 27th, 2013, 20:18
روی این وی ام ویر ماشین های دیگه داری که کار کنه؟
منظورم اینه که همه ماشین ها مشکل دارن یا نه فقط این جدیده؟
Subnet رو درست وارد می کنید؟

websazha
January 29th, 2013, 00:11
مشکل سرور شما حل شد ؟

alimax
January 29th, 2013, 01:05
سلام دوستان خسته نباشید ما یه سرور از ovh گرفتیم یه وی پی اس ویندوز 2008 ساختم ولی هیچ جوره به نت وصل نمیشه این هم پینگ که گت وی داد. مشکل از کجاست به ما 3 آی پی اضافه همراه با مک آدرس دادند. بعد مشخصات رو تو قسمت IPV4 ویندوز وارد کردم ولی وصل نمیشه. اون مک آدرس به چه درد میخوره ممنون میشم راهنمایی کنید

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f65/11110-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D8%B3-photoshare-15-png

MagicVps.Com
January 29th, 2013, 01:30
وقتی ویپیاس ساختین مک ادرس توی قسمت کارت شبکه باید وارد کنید توی قمست ادیت ستینگ وگرنه نت دار نمیشه از کسی که خرید کردین باید این مورد بهتون میگفت که تنظطمیات شبکه داخل این دیتا سنتر به چه صورته

CityKala.net
January 29th, 2013, 01:51
وقتی ویپیاس ساختین مک ادرس توی قسمت کارت شبکه باید وارد کنید توی قمست ادیت ستینگ وگرنه نت دار نمیشه از کسی که خرید کردین باید این مورد بهتون میگفت که تنظطمیات شبکه داخل این دیتا سنتر به چه صورته

واسه لوکیشن کانادا ovh تو پنل مک فعال نمیشه.. (لازم نداره)
ورژن مجازی ساز هم وی ام ویر 4 هم وی ام ویر 5
هر دو این مورد رو دارند

itjavani
January 29th, 2013, 02:12
خودتونو روی سرورهای کانادا ovh خسته نکنید! مشکلات بسیار هست و دیتاسنتر با دشواری های زیادی در کانادا روبرو هست.

CityKala.net
January 29th, 2013, 02:15
خودتونو روی سرورهای کانادا ovh خسته نکنید! مشکلات بسیار هست و دیتاسنتر با دشواری های زیادی در کانادا روبرو هست.

یک سرور مجازی سازی داریم
اون خیلی خوبه

این یک دونه که واسه یوزره اینجوری شده..

itjavani
January 29th, 2013, 11:19
یک سرور مجازی سازی داریم
اون خیلی خوبه

این یک دونه که واسه یوزره اینجوری شده..

عموما در این مورد روی کانادا به نتیجه نمیرسید... قبلا چندبار تست شده هر بار تیکت بدون پاسخ مونده .... یا اینکه گفتند مشکلی نیست و مشکل از سمت شماست. اولین چیزی هم که میخوان خروجی ipconfig/all هست. از بس تو این دو سالی تیکت زدیم بهشون حفظ شدیم تکست هاشون چیه!کلا خدا نکنه گیر ساپورت دیتاسنتر بیفتید...
امیدواریم حل بشه! البته اگر سرور دیگری روی همون سوئیچ داشته باشید میتونم براتون مشکلتون رو حل کنم

websazha
January 29th, 2013, 12:27
عموما در این مورد روی کانادا به نتیجه نمیرسید... قبلا چندبار تست شده هر بار تیکت بدون پاسخ مونده .... یا اینکه گفتند مشکلی نیست و مشکل از سمت شماست. اولین چیزی هم که میخوان خروجی ipconfig/all هست. از بس تو این دو سالی تیکت زدیم بهشون حفظ شدیم تکست هاشون چیه!کلا خدا نکنه گیر ساپورت دیتاسنتر بیفتید...
امیدواریم حل بشه! البته اگر سرور دیگری روی همون سوئیچ داشته باشید میتونم براتون مشکلتون رو حل کنم

به چه صورت امکانش هست!سرور کاربر ما پاریس هست ولی این مشکل داریم ! متاسفانه همه در یک رک هستن الی همین یکی که یک جای دیگه هست !
راهی داره بگین تست کنیم با سرور همکار ها ...
کی مورد پینگ ندادن بود برای همین سرور ها البته فقط یک رنج ای پی این مورد داشت با جا به جایی به سرور دیگه و برگشت دوباره ای پی ها حل شد ولی این اصلا!! ای پی جدید هم گرفتیم بی فایده...

CityKala.net
January 29th, 2013, 12:49
نهایتا میگن برید به incident بزنید...
اونجا روت میکنند
قبلا پیش اومده
واسه همین اولش مستقیم رفتم incident

websazha
January 29th, 2013, 13:00
نهایتا میگن برید به incident بزنید...
اونجا روت میکنند
قبلا پیش اومده
واسه همین اولش مستقیم رفتم incident

زمانی که بلاک ای پی رو به سرور دیگه منتقل می کنیم و و برگشت میدیم به سرور باید درست شود ولی درست نمی شود! incident که هر 24 ساعت 1 پاسخ میدم فقط مسئول ابیوز ها ثانیه ای جواب میده!