توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منظور از DirectI,Estdomains,Enom چیه؟
oha
January 26th, 2013, 18:56
با یاد خدا
با سلام
میخواستم بدونم منظور از DirectI,Estdomains,Enom و سایر سرویس دهنده ها چیه؟ سایت های ایرانی که دامین ثبت میکنن چیکار میکنن پس این وسط اینا چی هستن دیگه میشه یه توضیح کلی بدین که من متوجه این بحث دامین و ثبت دامین ها بشم
hamed_mp
January 26th, 2013, 19:09
اینها api هستند
سایت های ریسلر با استفاده از کد های رابط (حالا می تونه مربوط به هر شرکتی باشه ) و api دامین شما رو مدیریت ، ثبت و ... می کنند
الان دوره سرویس های ابری هست و هر شرکت بزرگی برای گسترش سرویس خود یک api اختصاصی و یا عمومی (همگانی) طراحی می کند.
Pro
January 26th, 2013, 22:08
اینها api هستند
سایت های ریسلر با استفاده از کد های رابط (حالا می تونه مربوط به هر شرکتی باشه ) و api دامین شما رو مدیریت ، ثبت و ... می کنند
الان دوره سرویس های ابری هست و هر شرکت بزرگی برای گسترش سرویس خود یک api اختصاصی و یا عمومی (همگانی) طراحی می کند.
عذر میخوام میشه واضح تر توزیع بدید؟
uper
January 27th, 2013, 09:24
اینها جزو ثبت کننده های دامین هستند. به این دلیل که شمایی که تو ایران هستید در حالت عادی امکان پرداخت دلار رو ندارید شرکت های ایرانی میان از اینا ریسلر می گیرند و با توجه به ابزاری که بهشون اختصاص می دهند دامین ثبت می کنند، شما به ریال به شرکت ایرانی پرداخت می کنید و اعتبار به دلار از حساب شرکت ایرانی کم می شه. همین :d
amirizadi
January 27th, 2013, 10:35
به اینها میگن registrar
هر کدام یک شرکت هستند که امکان نمایندگی فراهم میکنند تا کاربر ها بتونن با امکانات موجود دامنه هاشون را ثبت کنن
دایرکتی یک شرکت هست
همین طور اینوم
estdomain هم که خدا بیامرزه پارتنر همین دایرکتی بود که خیلی وقت پیش جمع کرد
oha
January 28th, 2013, 03:44
اینها api هستند
ممنون اما خیلی گنگ گفتین وقتی گفتین api ذهنم رفت سمت توابع برنامه نویسی ویندوز اما درکل ممنون
به اینها میگن registrar
هر کدام یک شرکت هستند که امکان نمایندگی فراهم میکنند تا کاربر ها بتونن با امکانات موجود دامنه هاشون را ثبت کنن
دایرکتی یک شرکت هست
همین طور اینوم
estdomain هم که خدا بیامرزه پارتنر همین دایرکتی بود که خیلی وقت پیش جمع کرد
ممنون حالا برام روشن شد من مونده بودم اینا برنامه هستن یا سیستم یا ..... که این دوستمون گفت شرکت هستن
حالا سوالی که دارم اینکه که آیا تعداد این شرکت ها انگشت شمار هست؟
چه چیزی باعث میشه که ما بگیم کدوم از کدوم بهتره؟
و اینکه اگه من یه سایت ساختم چه تضمینی داره دامین من رو سال اینده نفروشن؟ در حالی که به من اطلاع نداده باشن از تمدید و یا اینکه بگن ما نمیخوایم بهت بفروشیم و من هرچی برا سایتم زحمت کشیدم به هدر بره؟
hamed_mp
January 28th, 2013, 20:25
سعی کن نفهمند که صاحب اصلی اکانت، یک ایرانی هست
در کل هیچ تضمینی نیست ولی به احتمال 99% سایتهای معروف تا زمان انقضای دامین این کار را نمی کنند (البته به جز name.com که حتی خود من هم تجربه از دست دادن 2 دامین توسط انها را داشتم)
اگر تعداد دامین های خریداری شده زیاد باشد در نتیجه رکن اصلی بهترین انتخاب یعنی انتخاب آن که ارزانتر رجیستر و شارج می کند
هر کدام سرویس های مختلفی را می دهند و هر کدام در یک محیط متفاوت با سیاست کاملا متفاوت دامین شما را مدیریت می کنند ، محیط هر کدام که برای شما راحت باشد آن سایت می شود بهترین
بعضی از آنها پی پال را قبول می کنند (برای ما ایرانیها شارج از این طریق راحت تر است ) و بعصی از آنها نه
بنابراین هیچ مقیاس آنچنان تخصصی نیست که بخواد تصمیم شما را سخت کند
کافیست فقط معروف ترین ها را شناسایی کنید و به سلیقه خود یکی را انتخاب کنید
oha
January 31st, 2013, 05:38
ممنون از توضیحاتتون. چند سوال برام پیش اومد
برای من که تو این زمینه اطلاعاتم کم هست دامین صرفا یک اسم هست پس چرا میگین خدمات و ابزارهای شرکت ها با هم فرق میکنه مگه یه اسم چه خدماتی میتونه داشه باشه مثلا؟
شما میگین در کل هیچ تضمینی نیست خوب پس من سال بعد سعی میکنم دامین گوگل دات کام رو بخرم !!! پس تضمین اونا کجاس؟
آیا میشه دامین رو برای چند سال خرید؟ چون من دیدم همه جا یک ساله میفروشن؟
فروشنده اصلی دامین دقیقا کیه تو دنیا؟
اینکه سعی کنیم نفهمن ایرانی هستیم که وقتی ما از شرکت های ایرانی که واسط هستن خرید میکنیم که دیگه این موضوع مهم نیست!!!؟
دامین یک اسم هست دیگه این محیطی که میگین چیه این وسط؟
آیا میشود دامین خرید و بعدها فضا خرید؟ این دو به هنگام خرید چقدر بهم وابسته هستن؟ مثلا من دامین بخرم بعد از 6 ماه خودم میتونم اون رو وصل کنم به هاست های رایگان اینترنت؟ اون هاست باید چه امکاناتی داشته باشه تا من بتونم متصل کنم؟
شاید جواب سوالات طولانی بشه ممنون میشم هرکدوم از دوستان به اندازه حوصله جواب بدن
با تشکر