توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پشتیبانی
saemgh
January 26th, 2013, 14:02
از مدیران محترم خواهشمند هستم این تاپیک را حذف کنند.
ولی به هر حال:
سلام
به دلیل کمبود سواد هاستینگ در من،نیاز به چند تا پشتیبان خیلی حرفه ایی دارم.
هزینه ی دریافتی پشتیبان ها هم ماهانه نسبت به زمانی که در حال پشتیبانی هست،افزایش می یابد.
ماه اول 50 هزار تومان
منظورم از پشتیبان یعنی همه چیز بدانند برای اینکه می خواهیم حداقل 5 نفر را برای این کار بگیرم.:^o
به هر حال،هر کسی که می خواهد در این کار باشد(با ما همکاری کند)پیام بدهد.
saemgh
January 26th, 2013, 14:04
به هر حال،هر کسی که می خواهد در این کار باشد(با ما همکاری کند)پیام بدهد.
پیام خصوصی نه،همینجا بنویسد.
it-net
January 26th, 2013, 14:05
با عرض پوزش
شما پشیبانی برای سرور میخواین یا برای پاسخگویی به مشتریان
saemgh
January 26th, 2013, 14:07
منظورم از پشتیبانی دقیقا یعنی:
1-مشکلات مشتریان را برطرف کند.
2-پاسخ سوالاتشان را هم بدهد.
amirfateh
January 26th, 2013, 14:30
باسلام،
بودجه زیادی در نظر گرفتین
saemgh
January 26th, 2013, 14:30
کسی پاسخ نمی دهد؟
RoobinaServer
January 26th, 2013, 14:32
50 تومان زیاد هست عزیز
دقیقا کارتون چیه ؟ میزبانی وب سایت ؟
saemgh
January 26th, 2013, 14:33
باسلام،
بودجه زیادی در نظر گرفتین
یعنی چی؟
بیشتر توضیح بدهید.
RoobinaServer
January 26th, 2013, 14:34
یعنی چی؟
بیشتر توضیح بدهید.
منظور ایشون اینه حقوق یک پشتیبانی و عمرش که میگذاره برای کارتون بیشتر ارزش داره.
البته شما که میخواهید 4 یا 5 تا بیارید به همشون 50 میخواید بدید فکر نکنم لازم باشه 24 ساعته کار انجام بشه توسط یک پشتیبان و همه کمک میکنند در اصل درسته ؟
saemgh
January 26th, 2013, 14:41
من 50 هزار تومان می دهم از ساعت 8 صبح تا 8 شب.
یعنی مدت زمانی پشتیبانی در ماه اول فقط از ساعت 6 صبح تا 12 هست.
توجه!!!!!!!!!!!
دقیقا هم نباید در این زمان ها باشد،می تواند از ساعت 6 شب تا ساعت 12 شب باشد.فرقی ندارد.
saemgh
January 26th, 2013, 14:43
50 تومان زیاد هست عزیز
دقیقا کارتون چیه ؟ میزبانی وب سایت ؟
کار ما میزبانی وب هست.
kaajhost
January 26th, 2013, 14:43
با سلام
نمی خواستم هیچ نظری اینجا بدهم اما واقعا متاسف و متاثر شدم. ایا واقعا فکر می کنید ارزش علم و دانش و توانایی های یک شخص که شاید سالها زحمت کشیده تا آن را کسب کرده است این مقدار می باشد؟! ایا فکر می کنید واقعا شخصی که همه چیز بداند و وقت خود را برای شما صرف کند این مقدار جوابگوی زحماتش می باشد؟
اصلا شما می دانید هاستینگ چیست؟ مشکلاتش را می شناسید؟ اگر دانش این کار را ندارید و فقط به عنوان سرمایه گذار وارد این عرصه شده اید لا اقل ارزش کار دیگران را پایین نیاورید! این مبلغی که شما فرمودید شاید تنها هزینه 1 ساعت کار پشتیبان های شما باشد!!
باز هم عذرخواهی می کنم اما سعی کنیم برای کار خودمان و دیگران ارزش و احترام قائل باشیم تا این صنعت دوباره احیا شود.
موفق باشید
saemgh
January 26th, 2013, 14:47
:-|
بستگی به کارش دارد.
حداقل یک نفر قیمت بدهد ببینم می توانم قبول کنم یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-$
saemgh
January 26th, 2013, 14:48
در ضمن پشتیبانی 24 ساعته نیست.
noreplayshop
January 26th, 2013, 14:51
دوست عزیز یکی از رفقای من به یه متخصص هم که نیست و در حد معمول بلده 8 ساعت رو 450 میده !
شما فکر کن الان با 50 تومان چیکار میشکه کرد؟
habiballahafg
January 26th, 2013, 14:52
من یک بر درخواست پشتیبانی دادم این هم نتیجه پشتیبانی بود :
۱-یکی آمد و گفت من ۹۰۰ هزار تومان میگیرم ماهیانه از ساعت ۸ تا ۵ بعد از ظهر
۲-دیگری گفت که من ساعتی ۵ هزار تومان میگیرم
من خودم گفته بودم ماکسیمم میتونم ماهی ۶۰۰ بدهم حالا خودتون ببینید که چه مقدار کم میدهید
تازه به من گفته بودند که بیمه و ... هم باید داشته باشید که من گفتم که نیاز به حضور فیزیکی نیست با زور قبول کردند که بدون بیمه استخدام بشوند
saemgh
January 26th, 2013, 14:53
دوست عزیز یکی از رفقای من به یه متخصص هم که نیست و در حد معمول بلده 8 ساعت رو 450 میده !
شما فکر کن الان با 50 تومان چیکار میشکه کرد؟
آیدی اش را بدهید تا با او صحبت کنم.
saemgh
January 26th, 2013, 14:57
اصلا من ساعتی 100 هزار تومان می دهم:-$
ولی به همراه تبلیغات.:-|
اگر مشتری باشد من ماه بعدی 150 هزار تومان(ساعتی)می دهم.
saemgh
January 26th, 2013, 14:59
ولی بهتر بود ماه اول را کم می گرفتید،ماه بعدی اگر کار ما راه نیافتاد،اصلا نیازی نیست پشتیبانی کنید.
RoobinaServer
January 26th, 2013, 15:03
ولی بهتر بود ماه اول را کم می گرفتید،ماه بعدی اگر کار ما راه نیافتاد،اصلا نیازی نیست پشتیبانی کنید.
خب دیگه برای همین میگن بیمه و ... چون وقتی یک جا مشغول میشه به بقیه جاها اگر بخوان میگه نه من کار دارم بعد شما سریع بعد یک ماه میگید خداحافظ.
ساعتی 150 تک تومن ؟
saemgh
January 26th, 2013, 15:05
قابل توجه همه!!!!
اصلا من قیمت نمی دهم.
شما هر چقدر که پشتیبانی کردید،آخر ماه هزینه اش داده می شود.
saemgh
January 26th, 2013, 15:08
خب دیگه برای همین میگن بیمه و ... چون وقتی یک جا مشغول میشه به بقیه جاها اگر بخوان میگه نه من کار دارم بعد شما سریع بعد یک ماه میگید خداحافظ.
ساعتی 150 تک تومن ؟
:))
150 تومان یعنی چی؟
150 هزار تومان
فقط مشتری باشد بعد
RoobinaServer
January 26th, 2013, 15:08
حقوق پایه در نظر نمیگرید ؟ اگر اینجوری آخر ماهه پس باید قراردادی چزی بسته بشه که نیاز به حقوق پایه و نرخ مصوب داره خب عزیز
حقوق پایه 500 تومان خواستید پیغام خصوصی کنید صحبت کنیم.4-5 ساعت کار
محدودیت سنی هم که ندارید ؟ چون ممکنه کسی که بخوام معرفی کنم 40 سالش باشه یا 34 سالش یا ...(خودم فکر نکنم وقت باشه)
یا حق
amirfateh
January 26th, 2013, 15:13
قابل توجه همه!!!!
اصلا من قیمت نمی دهم.
شما هر چقدر که پشتیبانی کردید،آخر ماه هزینه اش داده می شود.
ابنجوری نمیشه
معیار و میزان چه خواهد بود؟
شما باید شفاف نیاز هاتون رو اعلام کنید، حقوق و مزایا و سایر شرایط
از افراد واجد شرایط رزومه بخواهید- به مصاحبه دعوت کنید دوره ای آزمایشی در نظر بگیرید( 1 هفته ) و ...
همینجوری هوایی همه چی به نفع شما نمیشه. کمی خودتون رو جایی کسی که می خواد کار کنه بزارید
متاسفانه الان بخاطر شرایط بد اقتصادی بسیاری از کارفرما ها از شرایط سواستفاه می کنند و به کارمندان ظلم می کنند.
همیشه بیاد داشته باشید بایستی نظام پاداش وتنبیه برای کارمندان خود هر چه قدر هم که کوچک هستید در نظر بگیرید و بگونه ای فعالیت کنید که کارمند انگیزه برای فعالیت بیشتر و موثرتر داشته باشد.
موفق باشید.
saemgh
January 26th, 2013, 15:16
:^o
500 تومان؟
اصلا من نوشته ام را اصلاح می کنم.
فقط و فقط پشتیبان فنی
هیچ کار دیگری نیاز نیست.
tab22tab
January 26th, 2013, 15:18
جایی که کسی شرکت باشه میاد کار میکنه، شخصا اگه بخوام واسه کسی کار کنم میرم یه جا که بعد ها برام سابقه کار باشه و اگه اینجوری بخوام کار کنم عمرم تلف میشه!
ساعتی 150 تومان؟!
یعنی حدود روزی 1 میلیون و 200 برای 8 ساعت کار ، و برای 1 ماه هم 33 میلیون حدودا!
دوست من وقتی کسی میاد روی هوا حرف میزنه کاملا معلومه چی میخواد!
تاپیک رو که باز کردم میخواستم عینه عموم تاپیک ها فقط نگاهی بندازم ببینم اینجا چه خبره اما خب دیدم نه خیلی وضعیت خرابه!
یه نفر صبح بره ببخشید ولی حمالی بعد از 2 روز 50 هزار تومان میگیره ، نه بعد از 3 سال چشمش داغون نمیشه نه بدنش نابود نشده !
همش هم دو روز گیر بوده!
کسی که میخواد برای شما توی مکان شرکت کار کنه 100 البته هزینه اینترنت ، اجاره جا، برق و ... رو نداره و همینطور فقط هزینه جا به جایی رو نمیده و 100 البته توی این کار یه مقدار... :|
شما اگر میخوای پشتیبان جذب کنی 6 ساعت تو روز برات میان کار میکنن خیلی از دوستان با نرخ حقوق مصوب وزارت کار که فکر میکنم 350 هست و بیمه هم میخوان که شما میتونی بگی هزینه بیمه رو هم میدی بهشون خودشون بیمه کنن که یه چیزی دورو بره 400 میشه که هزینه اینترنت هم شما باید پرداخت کنی حدود 450 میشه!
حس میکنم شما تا به حال اصلا هاستینگ کار نکردید که این جا اینجور تایپیکی رو زدید!
وضعیت هاستینگ ایران به هم ریخته تر از اون چیزیه که وارش شدید! پیشنهادم اینه که وارد نشید چون اونجور که پیداست فقط "خواستن توانستن است" رو سرمشق کارتون قرار دادید!
اول علم این کار رو به دست بیارید بهترین پیشنهاد برای شماست.
امیدوارم ناراحت نشده باشید
یا حق
saemgh
January 26th, 2013, 15:18
در ضمن دوستان قیمت ها را ماهانه بدهند.
saemgh
January 26th, 2013, 15:21
جایی که کسی شرکت باشه میاد کار میکنه، شخصا اگه بخوام واسه کسی کار کنم میرم یه جا که بعد ها برام سابقه کار باشه و اگه اینجوری بخوام کار کنم عمرم تلف میشه!
ساعتی 150 تومان؟!
یعنی حدود روزی 1 میلیون و 200 برای 8 ساعت کار ، و برای 1 ماه هم 33 میلیون حدودا!
دوست من وقتی کسی میاد روی هوا حرف میزنه کاملا معلومه چی میخواد!
تاپیک رو که باز کردم میخواستم عینه عموم تاپیک ها فقط نگاهی بندازم ببینم اینجا چه خبره اما خب دیدم نه خیلی وضعیت خرابه!
یه نفر صبح بره ببخشید ولی حمالی بعد از 2 روز 50 هزار تومان میگیره ، نه بعد از 3 سال چشمش داغون نمیشه نه بدنش نابود نشده !
همش هم دو روز گیر بوده!
کسی که میخواد برای شما توی مکان شرکت کار کنه 100 البته هزینه اینترنت ، اجاره جا، برق و ... رو نداره و همینطور فقط هزینه جا به جایی رو نمیده و 100 البته توی این کار یه مقدار... :|
شما اگر میخوای پشتیبان جذب کنی 6 ساعت تو روز برات میان کار میکنن خیلی از دوستان با نرخ حقوق مصوب وزارت کار که فکر میکنم 350 هست و بیمه هم میخوان که شما میتونی بگی هزینه بیمه رو هم میدی بهشون خودشون بیمه کنن که یه چیزی دورو بره 400 میشه که هزینه اینترنت هم شما باید پرداخت کنی حدود 450 میشه!
حس میکنم شما تا به حال اصلا هاستینگ کار نکردید که این جا اینجور تایپیکی رو زدید!
وضعیت هاستینگ ایران به هم ریخته تر از اون چیزیه که وارش شدید! پیشنهادم اینه که وارد نشید چون اونجور که پیداست فقط "خواستن توانستن است" رو سرمشق کارتون قرار دادید!
اول علم این کار رو به دست بیارید بهترین پیشنهاد برای شماست.
امیدوارم ناراحت نشده باشید
یا حق
من سال اولم هست که در این کار ها هستم.
saemgh
January 26th, 2013, 15:23
در ضمن موضوع را عوض نکنید،فقط و فقط قیمت های خودتان را بدهید.
تا من یکی را انتخاب کنم.
هر کسی هم که چیز بی ربط نوشته،سریعا مطالبش را حذف کند.
saemgh
January 26th, 2013, 16:01
دیگر کسی چیزی نمی نویسد؟
majidisaloo1
January 26th, 2013, 16:14
من نمیخواهم توهین کنم یا چیز دیگری اما دلم واسه هاستینگ کشور میسوزه
شما که ارزشی واسه کار هاستینگ قائل نیستین چرا اومدین توی این کار این اولا
ثانیا شما که نمیدونین فرق کیم سوفی با بقیه یا همچنین هست چرا اومدین هاستینگ؟
شما ماه ائل بر فرض مثال 2 میلیون در ماه دادین که امرا با این سطح دانش شما ماهیانه 150 تومان هم نمیتونی از این کار در بیاری ماه بعد میبینی نمیسرفه این طرف پشتیبان رو میندازی اونور میگی خودم میتونم و بقیه رو بد بخت میکنی
البته این در صورتی هست که شما وجدان داشته باشید(جسارت نباشه) و کنسل نکنید یک دفعه بگذارید برید با اون همه اطلاعات کاربرانتون
saemgh
January 26th, 2013, 16:19
نه نیازی نیست.
دوستم راضی شد که رایگان برایم کار کند.:-*
RoobinaServer
January 26th, 2013, 16:24
در جواب :ی :
نه نیازی نیست.
دوستم راضی شد که رایگان برایم کار کند.:-*
انشالله موفق باشید و ادامه بدید به کارتون و چند ماهه نباشه فقط
یا حق
hamed_mp
January 26th, 2013, 17:42
بهت یه پیشنهاد می کنم که اینقدر مورد مواخذه مهندسین و دکترهای اینجا قرار نگیری
کار پشتیبانی هاستینگ بستگی به خیلی چیزها داره مثلا این که چه نوع سرویس هایی رو ارائه می دی ، حجم و تعرفه سرویسهات به چه میزان هست
انواع سرویس هایی رو که ارائه می دهید و میزان اختصاص دهی شده به هر سرویس رو برای من ارسال کن و آنگاه شما می گردی دنبال کسی که واقعا محتاج کار باشه (اینجا گیرت نمی یاد) سپس، باهاش به توافق می رسی در نتیجه آموزش دادنش با من ، جایی هم مشکل داشت کمکش می کنم (هزینه هاش بستگی به میزان کارت داره)
saemgh
January 26th, 2013, 19:43
پیدا شد
به قیمت 175 هزار تومان ماهانه
CrisS
January 26th, 2013, 20:02
من 50 هزار تومان می دهم از ساعت 8 صبح تا 8 شب.
یعنی مدت زمانی پشتیبانی در ماه اول فقط از ساعت 6 صبح تا 12 هست.
توجه!!!!!!!!!!!
دقیقا هم نباید در این زمان ها باشد،می تواند از ساعت 6 شب تا ساعت 12 شب باشد.فرقی ندارد.
من بهت 50 تومن میدم منو ساعت 6 صبح بیدار نکن
saemgh
January 26th, 2013, 21:31
من بهت 50 تومن میدم منو ساعت 6 صبح بیدار نکن
این مدت زمانش اختیاری است.
saemgh
January 27th, 2013, 01:37
من نمیخواهم توهین کنم یا چیز دیگری اما دلم واسه هاستینگ کشور میسوزه
شما حق ندارید توهین کنید.
saemgh
January 27th, 2013, 01:42
شما اگر میخوای پشتیبان جذب کنی 6 ساعت تو روز برات میان کار میکنن خیلی از دوستان با نرخ حقوق مصوب وزارت کار که فکر میکنم 350 هست و بیمه هم میخوان که شما میتونی بگی هزینه بیمه رو هم میدی بهشون خودشون بیمه کنن که یه چیزی دورو بره 400 میشه که هزینه اینترنت هم شما باید پرداخت کنی حدود 450 میشه!آن پشتیبان ها هم چه افرادی هستند که ما باید هزینه ی اینترنتشان را هم بدهیم!!!!!!فقط به خاطر 2 کلمه تایپ کنند!!!!
saemgh
January 27th, 2013, 01:44
[-(
saemgh
January 27th, 2013, 01:55
ثانیا شما که نمیدونین فرق کیم سوفی با بقیه یا همچنین هست چرا اومدین هاستینگ؟
شما از روز اول زندگیتان می دانستید.:))
saemgh
January 27th, 2013, 01:56
دوستان انقدر مطالب بی فایده ننویسید.:-|
با تشکر.:-*
nginxweb
January 27th, 2013, 05:44
با سلام
نمی خواستم هیچ نظری اینجا بدهم اما واقعا متاسف و متاثر شدم. ایا واقعا فکر می کنید ارزش علم و دانش و توانایی های یک شخص که شاید سالها زحمت کشیده تا آن را کسب کرده است این مقدار می باشد؟! ایا فکر می کنید واقعا شخصی که همه چیز بداند و وقت خود را برای شما صرف کند این مقدار جوابگوی زحماتش می باشد؟
اصلا شما می دانید هاستینگ چیست؟ مشکلاتش را می شناسید؟ اگر دانش این کار را ندارید و فقط به عنوان سرمایه گذار وارد این عرصه شده اید لا اقل ارزش کار دیگران را پایین نیاورید! این مبلغی که شما فرمودید شاید تنها هزینه 1 ساعت کار پشتیبان های شما باشد!!
باز هم عذرخواهی می کنم اما سعی کنیم برای کار خودمان و دیگران ارزش و احترام قائل باشیم تا این صنعت دوباره احیا شود.
موفق باشید
کاملا تایید میشه موافقم
saemgh
January 27th, 2013, 13:30
کاملا تایید میشه موافقم
در مورد چی؟
من گفتم چه کاری انجام بدهد؟
من whmcs دارم و می خواستم برای آن چند تا پاسخگو که کارشان کاملا ساده هست بگیرم،نمی دانستم اینجا افراد هزینه ی زندگی شان را از ما می خواهند برای اینکه فقط پاسخ 4 نفر را بدهند.
شما اشتباه می فهمید مشکل من نیست.:106:
داودی
January 27th, 2013, 13:33
در مورد چی؟
من گفتم چه کاری انجام بدهد؟
من whmcs دارم و می خواستم برای آن چند تا پاسخگو که کارشان کاملا ساده هست بگیرم،نمی دانستم اینجا افراد هزینه ی زندگی شان را از ما می خواهند برای اینکه فقط پاسخ 4 نفر را بدهند.
شما اشتباه می فهمید مشکل من نیست.:106:
شما بیا برای ما روزی 8 ساعت کار کن ، ماهیی 150 می دیم
3 برابر حقوق شما
saemgh
January 27th, 2013, 13:40
شما بیا برای ما روزی 8 ساعت کار کن ، ماهیی 150 می دیم
3 برابر حقوق شما
چه کاری؟
همین کار ما؟
در ضمن من پشتیبانی 24 ساعته برای پنجشنبه و جمعه دارم و همینطور هم نصف روز برای شنبه تا چهارشنبه:)
او 175 هزار تومان می گیرد.
saemgh
January 27th, 2013, 13:43
ولی تبلیغات هم می کند.
vatandl.net
January 27th, 2013, 13:51
سلام
به این ایدی پی ام بده
ded_beritan
ماهی 170 میگیرم!
نصفش رو اول میگیرم
بقیش رو آخر ماه
CityKala.net
January 27th, 2013, 13:58
موفق باشید..
فقط امید وارم هاستینگ دو روزه نباشید.
مبلغ کار خیلی کم هست
اینی که میگید کار 6 ساعت در روز برای مثال
باز هم کم هست
Pro
January 27th, 2013, 14:10
فکر نکنم با مبلغیکه در نظر گرفته باشید یک پشتیبان حرفه ای گیرتون بیاد
saemgh
January 27th, 2013, 14:18
سلام
به این ایدی پی ام بده
ded_beritan
ماهی 170 میگیرم!
نصفش رو اول میگیرم
بقیش رو آخر ماه
ما از 3 بعد ظهر تا 11 شب به هیچ نیاز نداریم+پنجشنبه و جمعه که پشتیبانی دوستمان 24 ساعته هست.
ما فقط برای بقیه وقت ها به پشتیبان نیاز داریم.
saemgh
January 27th, 2013, 14:29
فکر نکنم با مبلغیکه در نظر گرفته باشید یک پشتیبان حرفه ای گیرتون بیاد
اتفاقا حمله شد:-o
shangoli
January 29th, 2013, 11:36
دوستان بعضیاتون واقعا قیمتاتون فضایی هست ویسری حرفا میزنید که شما اول کار اصلا شروع نکنید چجون چیزی بلد نیستی این حرفتون یکمی اشتباه چون هیچ کدوم از شما هم که الان مثلا حرفه ای شدیدی از روز اول زندگیتون حرفه ای نبودید همتون از 0 شروع کردید
حالا هر کدومتون یه یه نفعی کم کم یاد گرفتید یکیتون یه نفر خیر پدری اومده بهتون آموزش داده یکیتون پول داده آموزش دیده یکی هم همینطوری تجربی یاد گرفته... این ازین
دوما شمایی که میکید پول اینترنت برق و اب تلفنم باید شما بدیدی اینم یه حرف زوره عین این میمونه که شما وقتی میرید سر کار مگه طرف پول ناهار و کرایه ماشین رفت امد شما رو بهتون میده؟ که اینطوری میگیئد
سوما این کار پشتیبانی چیزی نیست که صب تا شب کاربرا مشکل داشته باشن که بخاد چشتون دراد یا بخاید زرت و زرت صفحه رو رفرش کنید فوقش هر 5 دیقه یه بار یه رفرش میزنید تیکتی چیزی بود جواب میدید حالا اگه سرور خوب باشه که شاید طرف هفته ای یه بارم به مشکل نخوره
چهارما این آقا هم که میخاد اولش کم بده حق داره اگه منم جای اون بودم شاید همچین کاری میکردم چون کارهاستینگ معلوم نیست بگیره یا نه نمیشه طرف ماه اول بیاد به شما 500 تومن بده بعد دوتا مشتریه م نداشته باشه ماه اول ادم یکم مراعات میکنه که اگه هم کارش نگرفت زیاد زرر نکنه
تو جایی هم بخای بری کار کنی طرف میکه اول بیا برا میه ماه ازمایشی کار کن اگه خوب بودی باهات کار میکنم
shangoli
January 29th, 2013, 11:38
در ضمن پیشنهاد منم اینه اینقدر که برا پشتیابن میخای بدی شما بده به کسی همه چیزو بهت یاد بده خودت همه کارا رو بکن یا اگه خودت همه چیزو بلدی خیلی ازافراد هستن که با ماهی 100 تومن کمتر هم حاضرن برات پشتیبانی کنن ولی بلد نیستن اگه شما بتونی یکم وقت بزاری به 1-2 نفر آموزش کامل بدی سر یه هفته طرف چیزایی که لازم هست و یاد میگیره وخیلی راحت کار شما هم راه میوفته
خلاصخ این نظرات من بود