PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش تعدادی یوزر

irancheat2
January 26th, 2013, 11:54
با سلام

با توجه به اینکه من دیگه دارم از ایران میرم چندین یوزر داشتم که میخام منتقل کنم به دوستانی که بتونن این کاربر ها رو پشتیبانی کنن.

حدود 30 یوزر میزبانی / برخی ماهانه هستن چون پربازدید بودن
حدود 2 نمایندگی هاست
حدود 15 تا 17 سرور مجازی

لطفا پیشنهاد ها و قیمت های خریدتون رو پیغام خصوصی کنید
با تشکر

RoobinaServer
January 26th, 2013, 12:02
با سلام

با توجه به اینکه من دیگه دارم از ایران میرم چندین یوزر داشتم که میخام منتقل کنم به دوستانی که بتونن این کاربر ها رو پشتیبانی کنن.

حدود 30 یوزر میزبانی / برخی ماهانه هستن چون پربازدید بودن
حدود 2 نمایندگی هاست
حدود 15 تا 17 سرور مجازی

لطفا پیشنهاد ها و قیمت های خریدتون رو پیغام خصوصی کنید
با تشکر

درست متوجه شدم ؟ دارید یوزرها را میفروشید ؟ :)

سایت ها و سرورها غیر مجاز میباشند ؟ (مثالا سایت های مو زیک و سرورهای س ---ا----ک-س)

safinoor
January 26th, 2013, 12:04
درود .

بنده خریدارم با آیدی یاهو بنده در ارتباط باشید : hamid_hijacker

دست به نقد هستم :-p

atilnic
January 26th, 2013, 12:07
سلام

شما قیمت خودتون رو پ.خ بدید

پرداخت ماهیانه و سالینه یوزر ها چقدر میباشد؟
مشخصات مشتریان سرور مجازی؟

سپاس

hamedwolf
January 26th, 2013, 12:19
قیمت خودتون رو پ.خ بدید
وب سایت خودتون هم پ خ کنید:53:

bepad
January 26th, 2013, 13:00
سلام

شرایط و اسم سایت و قیمت رو پ.خ کنید لطفا

ekhtesasi
January 26th, 2013, 13:28
مجموعه اختصاصی با کادری مجرب و تجربه 10 ساله درزمینه هاستینگ، امادگی میزبانی مشتریان هاستینگ شما می باشد.
در سرور های مجموعه اختصاصی وب سرور قدرتمند
litespeed
نصب می باشد و تمامی تنظیمات امنیتی بطور کامل پیکربندی شده است.
از نظر پشتیبانی، مجموعه ما همه روزه حتی در روزهای تعطیل پاسخگوی تیکت ها و تماس مشتریان می باشد.
در صورتیکه مایل به واگذاری مشتریان خود بودید از طریق تیکت و یا ایمیل
info@ekhtesasi.com
با ما در ارتباط باشید
portal.ekhtesasi.com
پورتال مشتریان - هاستینگ اختصاصی (http://portal.ekhtesasi.com)

vpspro.org
January 26th, 2013, 13:40
سلام
به بهترین قیمت خریدارم
اطلاعات تماس توی امضام هست
it-net
January 26th, 2013, 13:44
لطفا قیمت پیشنهادی خودتون رو باری ما ارسال کنید تا سریعا انتقال بدیم مشتریانتون رو

compiler
January 26th, 2013, 13:57
سلام

با احترام فراوان برای همه دوستان محترم

جناب irancheat عزیز آیا فکر نمیکنید مشتری های بیچاره شی نیستن و حق انتخاب دارن؟! آیا فکر نمیکنید این کار نهایت سوء استفاده و در واقع خیانت در امانته؟!!

اونا این حق رو د ارند که خودشون انتخاب کنند...اصلا براتون مهم هست که دیتاشون دست نفر جدید از بین بره یا نره؟! یعنی هر کی پول بیشتری بده مشتری های بد بخت رو که بهتون اعتماد کرده بودن میدید به اون؟

بازم تکرار میکنم منظورم فقط دوست آگهی دهنده بود نه عزیزانی که درخواست کرده بودند . آدم یه لحظه کافیه خودشو بزاره جای مشتری های ایشون...خودش متوجه میشه چه کار زشتیه

موفق باشید

atilnic
January 27th, 2013, 11:47
سلام

جناب irancheat عزیز آیا فکر نمیکنید مشتری های بیچاره شی نیستن و حق انتخاب دارن؟! آیا فکر نمیکنید این کار نهایت سوء استفاده و در واقع خیانت در امانته؟!!

اونا این حق رو د ارند که خودشون انتخاب کنند...اصلا براتون مهم هست که دیتاشون دست نفر جدید از بین بره یا نره؟! یعنی هر کی پول بیشتری بده مشتری های بد بخت رو که بهتون اعتماد کرده بودن میدید به اون؟

بازم تکرار میکنم منظورم فقط دوست آگهی دهنده بود نه عزیزانی که درخواست کرده بودند . آدم یه لحظه کافیه خودشو بزاره جای مشتری های ایشون...خودش متوجه میشه چه کار زشتیه

موفق باشید
کامل صحیح هست
یا باید همین سایت رو بدید به کسی مدیریت کنه میشناسید یا به شرکت معتبر بدید و میشناسید خودتون
یا اینکه چندتا سایت انتخاب کنید و مشتریها بین اونا نظرسنجی بزارید

سپاس

RoobinaServer
January 27th, 2013, 12:13
سلام

موفق باشید

معمولا اینجور افراد که میفروشند مشتری ها رو اکثرا سایت موزیک یا سایت تفریحی و .... خیلی معمولی دارند.(حالا ایشون معلوم نیست سایت هاشون چی هست و مشتریهاشون چه کسایی هستند)

مثلا اگر یک سایت شرکتی باشه روی سرورشون و به همین راحتی منتقل کنند اون شرکت راحت ازشون شکایت میکنه به دلیل پخش اطلاعات شرکتی و محرمانه.

یا حق

MOHAMMAD MOHSEN
January 27th, 2013, 14:46
تا الان خیلی پیش اومده که هاستینگی ورشکست بشه یا قصد ادامه نداشته باشه و اکانت ها رو به شرکت ثالثی واگذار کنه (تازه با پرداخت هزینه به شرکت ثالث) اما فروش مشتری به هاستینگ های دیگه واقعا جالبه و جالب تر از اون افرادی که میخرن!

بعضی از دوستان صنعت میزبانی رو با بقالی اشتباه گرفتن! واقعا متاسف میشم وقتی همچین تاپیک هایی رو می بینم!

majidisaloo1
January 27th, 2013, 14:54
ما میتوانیم میزبانی کنیم اما نمیخریم چون خرید و فروش کاربر در فرهنگ لغت ما جایگاهی ندارد
با من در تماس باشید

pardakht_arz
January 27th, 2013, 14:55
لطفا با من در تماس باشید ما میتوانیم میزبانی کنیم