ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه محدود کردن سرعت پورت برای مشترکین؟

END
January 24th, 2013, 19:11
سلام ، چگونه ؟
( به جز انجین ایکس )
آیا پلاگینی وجود داره ؟
در سی پنل

Only4U
January 24th, 2013, 22:54
برای هاست میخوای محدود کنی یا برای وی پی اس ها
در هر صورت از روتر استفاده کن البته از شیپینگ ترافیک در وی ام ویر هم میتونی استفاده کنی
ولی بهترین روش استفاده از روتر هست (یه میکروتیک بر میداری و ازش به عنوان روتر استفاده میکنی و سرعت را برای وی پی اس ها محدود میکنی) اموزشش هم بگرد ببین چیزی هست یا نه انگلیسی خیلی مطالب میتونی بجوری ولی باید علم استفاده ازش را داشته باشی (البته چیز خاصی هم نیست خیلی هم راحته ولی باید بلد باشی) ولی فارسی خیلی کم فک کنم بتونی بجوری
اسکریپتی که ندارد
موفق باشید

irancheat2
January 25th, 2013, 12:31
برای هاست میخوای محدود کنی یا برای وی پی اس ها
در هر صورت از روتر استفاده کن البته از شیپینگ ترافیک در وی ام ویر هم میتونی استفاده کنی
ولی بهترین روش استفاده از روتر هست (یه میکروتیک بر میداری و ازش به عنوان روتر استفاده میکنی و سرعت را برای وی پی اس ها محدود میکنی) اموزشش هم بگرد ببین چیزی هست یا نه انگلیسی خیلی مطالب میتونی بجوری ولی باید علم استفاده ازش را داشته باشی (البته چیز خاصی هم نیست خیلی هم راحته ولی باید بلد باشی) ولی فارسی خیلی کم فک کنم بتونی بجوری
اسکریپتی که ندارد
موفق باشید

اگر مایل باشید با تیم ویوور آموزش بدید به عنوان هدیه مبلقی رو تقدیم میکنم خدمتتون / اگر براتون مقدور هست لطفا پیغام خصوصی کنید / با تشکر فراوان