ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسدود شدن دامین به شکلی جدید!

avin
January 23rd, 2013, 14:57
سلام

الان چند روزی هستش که دامین ما رو اینگونه فی-لتر کردن و حتی از کشور های دیگه هم همین فی-لتر ظاهر میشه! با عوض کردن هاست هم درست نشد

کسی می تونه راهنمایی کنه که چکار باید کنم؟ (به جز تماس با
دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه )

ممنون

متن ظاهری پس از ورود به سایت:

این دامین به دستور دبیرخانه کارگروه مصادیق مجرمانه اینترنتی مسدود شده است چنانچه مالک این تارنما به مسدود سازی و پالایش تارنمای خود اعتراض و شکایت دارد می تواند جهت پیگیری از طریق نشانی rafefilter.internet.ir شکایت خود را به دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ارسال نماید.با سپاس | واحد ارائه دهندگان خدمات میزبانی / دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه | تلفن/نمابر: 02133927413

TARIMEHR
January 23rd, 2013, 14:59
سلام

الان چند روزی هستش که دامین ما رو اینگونه فی-لتر کردن و حتی از کشور های دیگه هم همین فی-لتر ظاهر میشه! با عوض کردن هاست هم درست نشد

کسی می تونه راهنمایی کنه که چکار باید کنم؟ (به جز تماس با
دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه )

ممنون

متن ظاهری پس از ورود به سایت:

این دامین به دستور دبیرخانه کارگروه مصادیق مجرمانه اینترنتی مسدود شده استچنانچه مالک این تارنما به مسدود سازی و پالایش تارنمای خود اعتراض و شکایت دارد می تواند جهت پیگیری از طریق نشانی rafefilter.internet.ir شکایت خود را به دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ارسال نماید.با سپاس | واحد ارائه دهندگان خدمات میزبانی / دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه | تلفن/نمابر: 02133927413

فعالیت فیلتـرینگ داره گسترده میشه

علاوه بر این ایمیل هم ارسال میکنن به میزبان تا اکانت رو ساسپند کنن

avin
January 23rd, 2013, 15:01
آخه این همه سایت بزرگ که ***** می کنن رو چرا اینجوری ***** نمی کنن و اومدن سایت ما که 2 3 ماه از ساختش می گذره رو اینجوری ***** کردن؟

babelirani
January 23rd, 2013, 15:06
آخه این همه سایت بزرگ که ***** می کنن رو چرا اینجوری ***** نمی کنن و اومدن سایت ما که 2 3 ماه از ساختش می گذره رو اینجوری ***** کردن؟

با سلام

به دلیل اینکه شما از دامین .ir استفاده میکنید

Saati
January 23rd, 2013, 18:48
این پیام رو هاست شما گذاشته دیگه ؟

shingo
January 23rd, 2013, 19:19
حالا چه اصراری دارید که دامینتون ir بشه com بگیرید خیالتون راحت شه.اینا هیچ قانونو منطقی سرشون نمیشه هرکاری خواستن می تونن بکنن شما فقط می تونی تماشا کنی

safinoor
January 23rd, 2013, 19:39
www.webhostingtalk.ir/f41/69732/

در اینجا قبلا در موردش بحث شده .

بهتره با دبیرخانه صحبت کنید .

avin
January 26th, 2013, 16:45
دامین من avang . in هستش و روی میهن هاسته ، من dns دامین رو تغییر دادم و کلأ اوردم روی یه هاست دیگه ولی باز هم همین پیام نمایش داده میشه!

compiler
January 27th, 2013, 01:45
دی ان اس propegate نشده...صبر کنید

nimait70
April 7th, 2013, 18:14
دامین من .com هست همین مشکل پیش اومده واسش؟ این دیگه چه حرکتیه؟؟؟؟ راهی نیست کلا واسه ریدایرکت؟
این کد رو هم زدم تو فایل htaccess اما هیچی که هیچی :

Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^oldsite.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.newsite.com/$1 [L,R=301]