توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی با کیفیت عالی
nabinin
January 22nd, 2013, 17:01
سلام
احتمالا شما خودتون سایت پربازدیدی داشته باشین یا سایتایی مثل لینک باکس ها رو دیده باشین که تعداد افراد آنلاین بالای 500 و حتی بیشتر داشته باشن و خیلی سریع و با کیفیت لود میشن و بازدید بالایی در روز دارن
من یه سرور میخواستم مثل اینگونه سایتا که بتونم واسه سایتم که براحتی و یا سرعت بالا لود بشه قیمتش هر چی کمتر باشه بهتره ولی واسم کیفیت مهم تره سرور سرعتش بالا و کیفیت خوب باشه حالا با قیمتش میتونم کنار بیام شما چه سایتی رو برای خرید چنین سروری پیشنهاد میدین ؟
لطفا قبل از ارسال پیشنهادتون اگر میخواین خودتون پیشنهاد بدین درصورتی پیشنهاد بدین که چنین سایتی رو روی سروراتون داشته باشین .
ممنون
RoobinaServer
January 22nd, 2013, 17:15
سلام
احتمالا شما خودتون سایت پربازدیدی داشته باشین یا سایتایی مثل لینک باکس ها رو دیده باشین که تعداد افراد آنلاین بالای 500 و حتی بیشتر داشته باشن و خیلی سریع و با کیفیت لود میشن و بازدید بالایی در روز دارن
من یه سرور میخواستم مثل اینگونه سایتا که بتونم واسه سایتم که براحتی و یا سرعت بالا لود بشه قیمتش هر چی کمتر باشه بهتره ولی واسم کیفیت مهم تره سرور سرعتش بالا و کیفیت خوب باشه حالا با قیمتش میتونم کنار بیام شما چه سایتی رو برای خرید چنین سروری پیشنهاد میدین ؟
لطفا قبل از ارسال پیشنهادتون اگر میخواین خودتون پیشنهاد بدین درصورتی پیشنهاد بدین که چنین سایتی رو روی سروراتون داشته باشین .
ممنون
از ایران سرور مجازی میتوانیم به هتون بدیم.(سرعت لود بالا به دلیل داخلی بودن سرور)
سایت : خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)
تلفن و فکس شبانه روزی : 02166378056
دارای نماد اعتماد وزارت صنعت ، معدن و تجارت کشور
اگر دنبال اعتبارات دیگر ما هم هستید در گوگل یا در همین انجمن اسم روبینا سرور را جستجو نمائید.
آخرین تاپیک فروش آفری : (فکر کنم مناسب شما همین ها باشند نظرات برخی مشتریان و اعضای انجمن نیز در همین تاپیک موجود هست) : http://www.webhostingtalk.ir/f15/69416/index5.html
ارادتمند سجادیه
یا حق
www.denaserver.com
January 22nd, 2013, 18:35
از طریق یاهو آی دی موجود در امضا با من در تماس باشید
پیشنهاد های ویژه ای برای شما داریم
nabinin
January 22nd, 2013, 18:46
با تشکر از تمام دوستان عزیز بلافاصله چند ساعت پس از ارسال تاپیک و ارسال تاپیک به اعضای یاهو آیدی بنده ، مورد مناسب و با سابقه پیدا و فعلا انتخاب شد تا سرور ابری ایشان را تست نماییم ممنون از پیشنهاداتتون
fanous_m
January 22nd, 2013, 19:07
دوست عزیز سرورهای آمریکای ما مناسب حال شما هستند
هم میتوانیم سرور اختصاصی به شما بدهیم
هم مجازی
سرورها هم همگی در دیتاسنتر معتبر xlhost آمریکا می باشد
websazha
January 22nd, 2013, 19:42
در صورتی که قصد دارید روی سرور مجازی وب سایت خود بالا بیاورید نیاز به یک کانفینگ خوب برای پنل مدیریت حالا یا سی پنل یا دایرکت ادمین + یک منیج حرفه ای امنیتی و بهینه سازی کنترل پنل مد نظر.
سرور زیر پیشنهای ابتدائی ما هست در صورتی که منابع با کمبود مواجه شد می توانید آپگرد کنید به منابع بالاتر .
سرور مجازی رم 2048MB
CPU: 1600Mhz-1core
RAM: 2GB DDR3
HDD: 60 GB
Bandwidth: UNLIMITED
Reboot/Shutdown panel: Yes
دیتاسنتر میزبان Redstation انگلستان
پردازنده انگلستان: Intel E5-2430
مجازی ساز 5 Vmware Server Esxi
پورت 10GB
majidisaloo1
January 22nd, 2013, 19:53