PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامین های بین المللی org,com

msnv
January 22nd, 2013, 14:55
باسلام و عرض خسته نباشید
سوالی داشتم از خدمت دوستان که ایا امکان انتقال دامین هایی مثل net,org یا com نظیر دامین های ir وجود دارد؟

دوستی یک دامین org برای ما ثبت کرده اند ، الآن میخواهیم دامین را انتقال بدهیم میگویند امکان انتقال دامین های بین المللی وجود ندارد!!! آخر مگر میشود؟
ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند :53:

Saati
January 22nd, 2013, 16:13
اگر پنل دست خودتونه و دایرکتی باشه بدون هزینه میتونید منتقل کنید به پنل جدید

msnv
January 22nd, 2013, 16:55
سلام
ممنونم از توجهتون، نه متاسفانه پنل دست خودم نیست، فرد دیگه ای دامین را در پنل خودش ثبت کرده که تعدادی دامین بیشتر از این هم داره، برای همین نمیتونه پنل را تحویل ما بده و میگه امکان انتقال دامینهای org هم وجود ندارد؟ :^O
اگه ممکن هست راهنمایی کنین باید چه مراحلی را برای انتقال یک دامین org به سایت دیگه ای انجام بدهم، چون اینطور که اطلاع دارم انتقالش مثل دامین های ir نیست، شاید بنده اشتباه میکنم

بازم ممنونم

HyperServer
January 22nd, 2013, 17:03
سلام
ممنونم از توجهتون، نه متاسفانه پنل دست خودم نیست، فرد دیگه ای دامین را در پنل خودش ثبت کرده که تعدادی دامین بیشتر از این هم داره، برای همین نمیتونه پنل را تحویل ما بده و میگه امکان انتقال دامینهای org هم وجود ندارد؟ :^O
اگه ممکن هست راهنمایی کنین باید چه مراحلی را برای انتقال یک دامین org به سایت دیگه ای انجام بدهم، چون اینطور که اطلاع دارم انتقالش مثل دامین های ir نیست، شاید بنده اشتباه میکنم

بازم ممنونم

شما وقتی بخواید به جایی انتقال بدید باید مقصد مشخص باشه. موقعی که شرکت مقصد رو انتخاب کردید میتونید شناسه جدید در اون بسازید و منتقل کنید.

در هر شرکتی امکان انتقال وجود داره.