PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دامنه ملی به سرور داخلی

v9d3
January 22nd, 2013, 08:15
دروود
من یک ویندوز سرور 2008 مجازی راه اندازی کردم و این ویندوز را بریج نموده و برروری آن سرویس IIS7 راه اندازی کردم
در مودم روتر هم آدرس IP این ویندوز سرور را فوروارد کردم که با IP ولید در وب بتونم پیج را باز کنم
حالا مشکلی که دارم اینه
چطور باید یک یا چندید دامنه ملی را به این سرور متصل کنم
و یا اینجور بگم چطور یک دامنه ملی را باهاش DNS بسازم تا هر چه دامنه بخوام به این سرور متصل کنم به راحتی میسر باشه
البته خیلیا میگن خوب کاری نداری شما یک وب هاست داشته باشید و دامنه که دارید روی اون سوار باشه بعد دو تا DNS بسازید (SubDomain) و آدرس IP سرور مورد نظر را بهش ست کنید اونوت دامنه های دیگر به سرورتون متصل میشن
درسته
اما یک شخص که سرور داره به نظر شما درسته ار جای دیگه هاست بگیره واسه این کار علاوه بر اون ، خب دامنه اصلیشم که DNS می سازه میخواد DNS خودش روش ست باشه نه DNS یک سرور دیگه
امیدوارم منظورم کامل رسونده باشم.

v9d3
January 22nd, 2013, 16:33
ظاهرا کسی نیست راهنمایی کنه
DNS سرور را راه اندازی کردم بعد در بخش فروارد لوک آپ یک نیو زون ساختم به اسم سایت مورد نظر
داخل این زون ، نیو هاست کلاس A ساختم( دو تا به نام های ns1 و ns2 ) بخش بعدشم IP ولید دادم
بعد از آن در پروپرتیز زون ساخته شده در تب نام سرور این دو ns ساخته شده را اضاف کردم
برای این که سایت با www هم باز بشود یک alias-cname ساختم که www و در قسمت بعدش یکی از ns ها را سلکت کردم
یک بار سرویس dns را ریستارت کردم. قبلش در SOA یک از DNS ها را هم ست کردم
در IIS هم یک سایت جدید ساختم با مشخصات دامنه مورد نظر که در dns هم درج شده برای ساخت ns ها
در پنل دامنه هم dns ها و IP ولید دادم
اما فایده ای نداشته فعلا
فقط دیفالت IIS سرور با آدرس IP باز میشه.
پینگ ندارم
پینگ DNS ها را هم میگیرم قبلا هیچی نشون نمیداد اما حالا پینگ نداره اما میگه که IP که روش ست شده چی هست!
balootpc.no-ip.org