ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ساده ترین راه برای انتقال رسیلر از سروری به سرور دیگر

safinoor
January 22nd, 2013, 00:26
درود بر دوستان وبهاستینگ تالکی

سرور جدیدی تهیه کردیم میخوام بدونم امکان این هستش که از کل اکانت های یک رسیلر + خود رسیلر فول بکاپ تهیه کرد و در سرور جدید ریستور کرد ؟

ساده ترین راه رو چی پیشنهاد میدید ؟

usahost2
January 22nd, 2013, 00:45
به منم بگین
:دی

safinoor
January 22nd, 2013, 02:11
up

it-net
January 22nd, 2013, 03:07
برای این کار نرم افزار whm backup رو بهتون پیشنهاد میکنم.
که وظیفه این نرم افزار اینه که مشخصات whm رو بهشن میدین و لیست سایتهای میزبانی رو براتون ارسال میاره سپس با انتخاب و زذن بک آپ گیری یه درخواست فول بک آپ به سرور ارسال و بک آپها رو به سرور ftp ارسال می کنه.

در صورت نیاز می تونید از لینک زیر خریداری کنید:
http://wgp.co.ir/cart.php?a=add&pid=45

usahost2
January 22nd, 2013, 03:26
برای این کار نرم افزار whm backup رو بهتون پیشنهاد میکنم.
که وظیفه این نرم افزار اینه که مشخصات whm رو بهشن میدین و لیست سایتهای میزبانی رو براتون ارسال میاره سپس با انتخاب و زذن بک آپ گیری یه درخواست فول بک آپ به سرور ارسال و بک آپها رو به سرور ftp ارسال می کنه.

در صورت نیاز می تونید از لینک زیر خریداری کنید:
http://wgp.co.ir/cart.php?a=add&pid=45

it-net
January 22nd, 2013, 03:33
خدمت شما همکار گرامی: http://wgp.co.ir/downloads/setup.exe

safinoor
January 22nd, 2013, 12:45
بابت نرم افزار فوق العاده ممنونم اما دوتا سوال مبهم برام مونده :

1 - نرم افزار چطوری به سرور درخواست فول بکاپ میده در حالی که فول بکاپ گیری در رسیلر بستس و اکانت رسیلر هم به روت سرور دسترسی نداره ؟
2 - آیا فول بکاپی که میگیره شامل ایمیل ها / ساب دومین ها / پارک دومین ها / ادان دومین ها / فایل ها / دیتابیس ها / رکوردها میشه ؟

اما سوال آخر : لایسنس آنی فعال میشه یا باید منتظر بمونیم فردی تایید کنه ؟

paya-sms
January 22nd, 2013, 14:03
فول بکاپی که منتقل میشه چطوری رستورباید بشه اگه کاربر دسترسی روت نداشته باشه ؟

safinoor
January 22nd, 2013, 14:47
فول بکاپی که منتقل میشه چطوری رستورباید بشه اگه کاربر دسترسی روت نداشته باشه ؟

فول بکاپ باید حتما توسط مدیر سرور با دسترسی root ریستور بشه اما پلاگین زمفو قسمتی داره با نام Migration فکر کنم امکان ریستور رو فراهم کنه بنده تستش نکردم ولی میدونم برای ریستور بکاپه .

it-net
January 22nd, 2013, 16:49
دوستان گرامی درخواست فول بک آپ گیری به دو صورت بسته میشه:
1- بستن دستوری که کاریش نمیشه کرد
2- فقط دسترسی به رسیلر داده نشه.

که با زدن مشخصات whm که میتونید تا 3تا بک آپ تست کنید ببینید در کدام حالت هست.

در مورد سوال بعدی باید بگم که بله فول بک آپ شامه همه موارد سایت هست که انگاری مدیر سرور برای شما بک آپ هارو تحویل میده.
دریافت لایسنس آنی نیست ولی به زودی انی میکنیم.
پس از پرداخت (متاسفانه به دلیل تغییر آی پی سرور بانک آی پی جدید رو ست نکرده) به شماره حسابها و درج فیش در تیکت سریع براتون اعمال می کنیم تا استفاده نمایید.

safinoor
January 22nd, 2013, 22:44
دوستان گرامی درخواست فول بک آپ گیری به دو صورت بسته میشه:

که با زدن مشخصات whm که میتونید تا 3تا بک آپ تست کنید ببینید در کدام حالت هست.

در مورد سوال بعدی باید بگم که بله فول بک آپ شامه همه موارد سایت هست که انگاری مدیر سرور برای شما بک آپ هارو تحویل میده.
دریافت لایسنس آنی نیست ولی به زودی انی میکنیم.
پس از پرداخت (متاسفانه به دلیل تغییر آی پی سرور بانک آی پی جدید رو ست نکرده) به شماره حسابها و درج فیش در تیکت سریع براتون اعمال می کنیم تا استفاده نمایید.

والله بنده متوجه منظورتون نشدم .

این دو قسمت رو واضح تر توضیح دهید .

هنوزم جای شک باقیه که چطوری وقتی سروری که بهش روت نشده فول بکاپ شامل ایمیل ها و ساب ها و ... هستش .

راستی بنده اومدم استفاده کنم از نرم افزار گفتش شما بیش از فلان بار بکاپ .... نذاشت کار کنه : دفعه اول بود میخواستم تست کنم رسیلری که انتخاب کردم توش سه عدد هاست بود .