توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی
Helpme
January 21st, 2013, 21:42
سلام
خسته نباشید
امروز سایتمون روبسته اند و الان تیکت گذاشتم که سایتم بسته شده چرا؟؟
میگن دقت داشته باشبد
شما سرور مجازی دارید ، دلیل بسته شدن سایتتون رو میبایست در سرور مجازی جسجو نمایید
یعنی ما الان باید از کجا جستجو کنیم وقتی دسترسی به چیزی نداریم؟؟؟
shingo
January 21st, 2013, 22:14
دوست عزیز منظور اینه که تو قسمت پشتیبانی که تیکت میزنید حتما پشتیبان سرور مجازی رو انتخاب کنید :53:
amirfateh
January 21st, 2013, 22:17
سرور مجازی را چه کسی کانفیگ کرده؟
چه کنترل پنلی نصب هست از طریق کنترل پنل چم بفرمایید اگر سرور دست خودتون باشه موارد مربوط به ساسپند و ... را می تونید خودتون اوکی کنید.
Helpme
January 21st, 2013, 22:41
دوست عزیز منظور اینه که تو قسمت پشتیبانی که تیکت میزنید حتما پشتیبان سرور مجازی رو انتخاب کنید :53:
بخش فنی
بخش فروش
بخش مالی
حامی مشتریان
و ما هم فنی رو انتخاب کردیم ربطی نداره میگه مشکل سرور خودتون حل کنین انگار سرورش دست ماست
Helpme
January 21st, 2013, 22:43
سرور مجازی را چه کسی کانفیگ کرده؟
چه کنترل پنلی نصب هست از طریق کنترل پنل چم بفرمایید اگر سرور دست خودتون باشه موارد مربوط به ساسپند و ... را می تونید خودتون اوکی کنید.
سرور مجازی رو خودشون کانفینگ کردن
ما فقط دایرکت ادمین داریم
که اونم با بسته شدن سایت بالا نمیاد
حالا نمیدونم مااز چه طریقی باید سایت رو بالا بیاریم؟؟
tizparvaz
January 21st, 2013, 23:00
خوب شما این توضیح رو بهشون دادید که الان محیط پوتی هم وارد سرور مجازی نمیشه ؟
arazit
January 21st, 2013, 23:03
آی پی سرورتون چی هست؟
پینگ دارین بهش؟
Helpme
January 21st, 2013, 23:08
بله میدونن
اون سری که سایت دان شد بهشون گفتیم پورت رو تغییر دادین و ما نمیتونیم سایت را ریست کنیم
ولی جواب دادن که نه تغییر ندادن ولی خودشون اینسری که میخواستن سرورمون رو جابه جا کنن گفتن پورتونتغییر کرده ولی بازم بهمون ندادن پورتو
و بخاطر همین سایتمون 2 روز بسته بود
الانم باز جواب نمیدن و بازم باید سایت چند روز بخوابه
اصلا ما نمیدونیم دلیله بسته شدن سایت چیه؟؟
بنظرمون مشکل از سرورشونه
shingo
January 21st, 2013, 23:13
این همه شرکتای خوب میرید از شرکتای درجه 3 خرید می کنید این میشه دیگه یه جواب درست حسابی به ادم نمی دن.شما کوتاه نیاید هی تیکت بزنید بگید هر لحظه که سایت داونه من دارم ضرر می کنم به راهی به من نشون بدید
Helpme
January 21st, 2013, 23:18
تیکت زدیم بالاخره درست کردن
داریم به همین فکر مکنیم که این ماه شرکتی که ازش سرورمون روگرفتیم تغییر بدیم
تویه این نصف 1 ماه حداقل 10 روز سایتمون بسته بود
shingo
January 21st, 2013, 23:20
من ehost.ir رو بهتون پیشنهاد می کنم شرکت خیلی حرفه ای و باسابقه ای هستش این سایتم رو سرورای انوجا ران میشه موفق یاشید:53: