ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سرور نود32 بهمراه سیستم اکانتینگ تحت وب

si6arp
January 21st, 2013, 18:57
با سلام و عرض ادب

من برنامه نویس تحت وب هستم و سیستمی جهت مدیریت سرور های نود32 طراحی کردم که دارای دو نسخه سیلور و کلد است به شرح ذیل است :

مشخصات نسخه سیلور :

1 - پیکره بندی سرور آپدیت آنتی ویروس نود32
2 - امکان ایجاد اکانت نامحدود
3 - امکان ویرایش اکانت ها
4 - امکان تمدید اکانت ها
5 - ذخیره سازی اکانت ها در بانک اطلاعاتی
6 - مشاهده اکانت ها به صورت همگانی
7 - مشاهده اکانت های که رو به انقضا هستند
8 - ارسال اتوماتیک اطلاعات اکانت به کاربر مورد نظر ( ایمیل ) پس از ایجاد اکانت
9 - حذف اتوماتیک اکانت های منقضی شده در همان روز
10 - ثبت اطلاعات پرداختی برای هر کاربر و تهیه آرشیو
11 - گزارش مالی از هر کاربر
12 - تنضیمات برای بخش مدیریت که شامل تغییر رمز ورود , ایمیل و تنضیمات سرویس ایمیل هست.
13 - اکتیو شدن پس از اولین آپدیت
14 - امکان دریافت فایل خروجی از اطلاعات اکانت ها
15 - پشتیبانی از تمامی ورژن ها : 3x 4x 5x 6x - MobileVersion
16 - سیستم 100% بهینه سازی شده در فضا مصرفی و پهنای باند

مشخصات نسخه گلد :

1 - پیکره بندی سرور آپدیت آنتی ویروس نود32
2 - امکان ایجاد اکانت نامحدود
3 - امکان ویرایش اکانت ها
4 - امکان تمدید اکانت ها
5 - ذخیره سازی اکانت ها در بانک اطلاعاتی
6 - مشاهده اکانت ها به صورت همگانی
7 - مشاهده اکانت های که رو به انقضا هستند
8 - ارسال اتوماتیک اطلاعات اکانت به کاربر مورد نظر ( ایمیل ) پس از ایجاد اکانت
9 - حذف اتوماتیک اکانت های منقضی شده در همان روز
10 - ثبت اطلاعات پرداختی برای هر کاربر و تهیه آرشیو
11 - گزارش مالی از هر کاربر
12 - تنضیمات برای بخش مدیریت که شامل تغییر رمز ورود , ایمیل و تنضیمات سرویس ایمیل هست.
13 - اکتیو شدن پس از اولین آپدیت
14 - امکان دریافت فایل خروجی از اطلاعات اکانت ها
15 - پشتیبانی از تمامی ورژن ها : 3x 4x 5x 6x - MobileVersion
16 - سیستم 100% بهینه سازی شده در فضا مصرفی و پهنای باند

17 - Backup & Restore کردن دیتابیس
18 - پرداخت آنلاین و تحویل آنی
19 - درگاه های پرداخت : فعلا" Payline
20 - پرتال فروش آنلاین برای مشتریان به همراه قابلیت تمدید / خرید جدید / ویرایش اطلاعات و آرشیو پرداختی + آخرین آپدیت سرور + آخرین اتصال کاربر به سرور
21 - صندوق پیام برای مدیریت
23 - شروع اکانت ها از اولین اتصال
24 - غیر فعال شدن اکانت به صورت اتوماتیک در زمان انقضاء
25 - و . . .

ملزومات :
*سرور ویندوز 2003 SP2 با حداقل 512 مگابایت رم و 3 گیگابایت فضای خالی(به غیر از فضایی که ویندوز اشغال کرده است)
*یک دامنه آزاد .(در نسخه سیلور امکان راه اندازی یروی IP نیز میباشد . اما نسخه گلد فقط امکان نصب بروی دامنه نیز میباشد)

مشخصات فنی :
*نرم افزار کاملا تحت وب تولید شده.
*زبان برنامه نویسی : Asp.net / C#.net
*بانک اطلاعاتی : Microsoft SQL Server 2008 R2

قیمت پکیچ ( نسخه سیلور ) : 150.000 تومان

قیمت پکیچ (نسخه گلد ) : 250.000 تومان

پشتیبانی :13 ماه رایگان .
**در صورتی که ورژن جدیدتر تولید بشه . آپدیت به صورت رایگان تقدیم میشه.**

تحویل سیستم : کمتر از 24 ساعت پس از پرداخت
*در نظر داشته باشید برای نصب و راه اندازی این سرویس میبایست اطلاعات ریموت دسکتاپ سرور را در اختیار ما قرار دهید و پس از نصب و راه اندازی کامل دوباره پسورد را عوض کنید.*

دموی سیستم :
پ.خ بدید . برایتان ارسال میکنیم.

در پایان خیلی ممنون هستم که وقت گرانبهای خود را صرف خواندن این مطلب کرده اید.
خیلی خوشحال میشیم که در راستای بهبود این سیستم پیشنهادات و انتقادات خود را به اطلاع ما برسانید

si6arp
January 24th, 2013, 00:28
مژده ..::..به مناسبت فرا رسیدن سالروز 22 بهمن 1357 قیمت ها شکسته شد ( مدت محدود ) ..::.. مژده

---> شروع زمان فروش فوق العاده از 1391/11/4 الی 1391/12/4<----

** قیمت نسخه سیلور ( نقره ای ) از 150.000 تومان به 80.000 تومان کاهش یافت **

** قیمت نسخه گلد ( طلایی ) از 250.000 تومان به 150.000 تومان کاهش یافت **

si6arp
January 26th, 2013, 23:20
دوستان گرامی جهت درج سفارش و مقایسه نسخه های نقره ای و طلایی میتوانند از به سایت زیر مراجعه کنند.

EsetPortal.ir | راه اندازی سرور آپدیت نود32 همراه با اکانتینگ (http://www.esetportal.ir/)

larsa.ir
February 28th, 2013, 14:17
قابل توجه دوستان عزیز من از ایشون این اسکریپتو خردیم nod32online.ir متاسفانه در امرور پشتیبانی فوق العاده ضعیف هستن ایشون گفتند که پرداخت انلاین هم داره سیستمشون اما متاسفانه کار نمیکنه و حتی وقت هم نمیزارن که مشکل رو حل کنند و کلا پشتیبانیشون 0 هست الان من 2 هفته هست که منتظر هستم این اقا کار مارو راه بندازن نه تو یاهو نه ایمل و نه حتی به موبایلشون جواب میدن از وقتی پولو گرفتن کلا دیگه جواب نمیدند بازم سوالی سندی خواستید بفرمائید تا براتون اینجا بزارم با تشکر

si6arp
February 28th, 2013, 14:25
قابل توجه دوستان عزیز من از ایشون این اسکریپتو خردیم nod32online.ir متاسفانه در امرور پشتیبانی فوق العاده ضعیف هستن ایشون گفتند که پرداخت انلاین هم داره سیستمشون اما متاسفانه کار نمیکنه و حتی وقت هم نمیزارن که مشکل رو حل کنند و کلا پشتیبانیشون 0 هست الان من 2 هفته هست که منتظر هستم این اقا کار مارو راه بندازن نه تو یاهو نه ایمل و نه حتی به موبایلشون جواب میدن از وقتی پولو گرفتن کلا دیگه جواب نمیدند بازم سوالی سندی خواستید بفرمائید تا براتون اینجا بزارم با تشکر

شما قوانین کپی رایت رو نقض کردین و توی اسکریپت دست بردین .
همانطور که دوستان در جریان هستند و میتونن سایت هایی که از ما خرید کردند رو ببینند . پایین هر نسخه فروخته شده یک کپی رایت ما موجود است . اما شما در نسخه گلد خود دست برده و کپی رایت ما رو حذف کردید. تیم ما در قبال کسانی که در اسکریپت دستکاری کرده و یا قوانین کپی رایت رو رعایت نکردند هیچ گونه مسولیتی را نمی پذیریم. مشکل شما هم از همین دستکاری نشعت میگیرد.

دوستان مینوانند لینک های زیر را مشاهده نماییند
پرتال فروش اکانت های آپدیت نود32 - نسخه گلد (http://zharfa-update.ir/)
پرتال فروش اکانت های آپدیت نود32 - نسخه گلد (http://account.rayanet.org/)
پرتال فروش اکانت های آپدیت نود32 - نسخه گلد (http://farsnod.ir/)

در ضمن شما بنر وبسایت زیر هم ریپ کردید
پرتال فروش اکانت های آپدیت نود32 - نسخه گلد (http://account.rayanet.org/)

.

با سپاس فراوان

larsa.ir
February 28th, 2013, 14:40
جالبه من از روز اول به شما هی پی ام دادم هی اس ام اس زنگ و ایمل دادم شما حتی نخواستین جواب بدین ویا سایت رو نگاه کنید این یک دوم اینکه میشه بفرمائید کجای سایتتون این قانون رو گفتید که ما حظف کنیم مثلا اینجوری میشه من باید بدونم که مثلا فلان کارو کنم فلان میشه کجای سایتتون نوشتین البته الان تایم دارید میتونید برید بنویسید که به ملتم نشون بدین که اره مثلا ما اینه ها نوشته بودیم جالبه بعدشم این اسکریپت خریداری شده اسکریپت اپن سورس نیست مثلا مثل اپن کارت یا امثال اینا که حق کپیرایت داشته باشه این اسکروپتو خریداری شده منم حق دارم عکس هیدر و تایتل رو ور دارم شما انگار زیاد تو توهمات میرین الانم جالبه دوهفتست جواب نمیدیدن الان دیدن تاپیک زدم چه زود انلاین شدین برادر من شما 24 ساعته انلاین هستید حتی از روز اول هم گفتم اقا بیا سایتو ببین گقتین کنفرانس دارم روز دوم اقا بیا سایتو ببین مادرم مریضه روز سوم اقا بیا سایتو ببین بیمارستانم اقا بیا سایتو ببین کلا اقا رفتن نه جوابی نه چیزی این جو مشتری مداری نیست سعی کنید بامنطق و سند حرف بزنید نه توهمات فانتضیتون

larsa.ir
February 28th, 2013, 14:46
این فعلا یه پی ام

4:34:32 PM larsasoft: salam

4:34:33 PM larsasoft: haji

4:34:46 PM larsasoft: agha toro khoda chera aziyatemon mikoni

4:34:49 PM larsasoft: ye javabi bede dige

4:35:30 PM larsasoft: u hata male manam ye begah nemikoni

4:35:36 PM larsasoft: male baghiye dare kar mikoneh

4:35:52 PM larsasoft: haji in bod poshtibaniton

4:36:26 PM milad.csharp: salam haji

4:36:46 PM milad.csharp: ta hala yeki az azaye khanevaton moshkeli khorde ke mokhet be **** bere ?

4:36:53 PM milad.csharp: ishala ham hich vaght intori nashe

4:37:03 PM milad.csharp: haji madaram dare az dard be khodesh mipiche

4:37:11 PM milad.csharp: pol kam daram vase amalesh

4:37:22 PM milad.csharp: be jone khodesh kareto rah mindazam

4:37:25 PM milad.csharp: yekam tahamol kon

4:37:39 PM larsasoft: ok haji inshala ke zod khob beshan

4:38:07 PM milad.csharp: nokaretam dadash

4:38:18 PM milad.csharp: be mola poshtibani to khoname haji

4:38:23 PM milad.csharp: kareto rah mindazam be mola

4:38:26 PM milad.csharp: faghat yekam sabr kon

4:38:31 PM milad.csharp: ino halesh konam

4:38:43 PM milad.csharp: male toam hal mikonam dadash

4:38:56 PM larsasoft: ok nemidonestam injoryiye

4:39:00 PM larsasoft: ok dash in che harfiye

4:39:03 PM larsasoft: man nokaretam

4:39:33 PM larsasoft: inshala ke madaret zod khob beshan

4:39:49 PM milad.csharp: mersi dadashe golam

4:39:52 PM milad.csharp: 2a kon haji

4:39:57 PM larsasoft: hatman

اقا کلا وقت نمیکنند نگاه کنند الان میگن اره کپی رایتو ورداشتین هه هه جالبه بهانه جالبه اینو روز اول میگفتین میگفتین نگاه کردم ور داشتین بعد 2هفته الافی مارو اومده میگه من توذهنم اینو داشتم و جون شما علم غیب ندارید من بخاطر همین کاری نکردم نو کرتم اخه مگه شما اثلا ساتو خواستین نگاه کنید خوبه الان ادرسو وبو گذاشتم وقت کردی نگاه کنی

larsa.ir
February 28th, 2013, 14:48
اینم یکی دیگه

10:05:28 PM larsasoft: haji laghal

10:05:32 PM larsasoft: bego man chikar konam

10:05:43 PM milad.csharp: haji sabr kon

10:05:46 PM milad.csharp: sabr dashte bash

10:05:53 PM larsasoft: khob inam

10:05:55 PM milad.csharp: ye moredi ba payline khordam

10:05:56 PM larsasoft: javab nemidi akhe

10:05:59 PM milad.csharp: daram ono peygiri mikonam

10:06:07 PM larsasoft: khob laghal inam bego

10:06:13 PM larsasoft: ke man bedonam

10:06:15 PM larsasoft: mc

10:06:19 PM larsasoft: man ke harfi nazadam

10:06:22 PM milad.csharp: chashm haji

10:06:26 PM milad.csharp: ro joft chesham

10:06:27 PM larsasoft: mc

10:06:28 PM milad.csharp: http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif

10:06:30 PM larsasoft: midonam

10:06:36 PM larsasoft: mamdaret bimarestaneh

10:06:40 PM larsasoft: dargiri felan

10:06:49 PM larsasoft: khob manam harfi nemizanam khastam bebinam kar

10:06:55 PM larsasoft: ta che hadi rafte jelo hamin

10:08:05 PM milad.csharp: mokhlesam dadash

10:08:16 PM larsasoft: zarin pal chi hale on

10:08:19 PM larsasoft: ya onam hal nist

10:09:23 PM milad.csharp: zarin pal ham daram behesh ezafe mikonam haji

10:09:44 PM larsasoft: chon inja bod fekr kardam fale ok

10:09:46 PM larsasoft: mc haji

اقا هنوز وقت نکردن نگاه کنند

si6arp
February 28th, 2013, 14:49
جالبه من از روز اول به شما هی پی ام دادم هی اس ام اس زنگ و ایمل دادم شما حتی نخواستین جواب بدین ویا سایت رو نگاه کنید این یک دوم اینکه میشه بفرمائید کجای سایتتون این قانون رو گفتید که ما حظف کنیم مثلا اینجوری میشه من باید بدونم که مثلا فلان کارو کنم فلان میشه کجای سایتتون نوشتین البته الان تایم دارید میتونید برید بنویسید که به ملتم نشون بدین که اره مثلا ما اینه ها نوشته بودیم جالبه بعدشم این اسکریپت خریداری شده اسکریپت اپن سورس نیست مثلا مثل اپن کارت یا امثال اینا که حق کپیرایت داشته باشه این اسکروپتو خریداری شده منم حق دارم عکس هیدر و تایتل رو ور دارم شما انگار زیاد تو توهمات میرین الانم جالبه دوهفتست جواب نمیدیدن الان دیدن تاپیک زدم چه زود انلاین شدین برادر من شما 24 ساعته انلاین هستید حتی از روز اول هم گفتم اقا بیا سایتو ببین گقتین کنفرانس دارم روز دوم اقا بیا سایتو ببین مادرم مریضه روز سوم اقا بیا سایتو ببین بیمارستانم اقا بیا سایتو ببین کلا اقا رفتن نه جوابی نه چیزی این جو مشتری مداری نیست سعی کنید بامنطق و سند حرف بزنید نه توهمات فانتضیتون

اینطور که معلومه شما اصلا سایت رو کامل مطالعه نکردید
تمامی دوستان . میتوانند به وبسایت زیر مراجعه کنند و پایین وب سایت رو مشاهده نمایند
EsetPortal.ir | راه اندازی سرور آپدیت نود32 همراه با اکانتینگ (http://www.esetportal.ir).

در ضمن اینکه من یک سری از مساعل رو به صورت شخصی بیان کردن داخل یاهو . و شما اینجا میگید خلاف قوانین هست . من شما را امین دونستم اما شما . . .
پست شما ریپورت خواهد شد.

larsa.ir
February 28th, 2013, 14:50
اقا باز جواب نمیدین

9:28:23 PM larsasoft: salam haji

9:28:37 PM larsasoft: agha toro khoda inkare maro rah bendaz

9:42:22 PM larsasoft: haji khaheshan javab bedin

si6arp
February 28th, 2013, 14:53
جواب شما در لینک زیر موجود است :
http://www.webhostingtalk.ir/f147/69780/#post687354

در ضمن پست های شما گزارش شد.
روز بخیر

larsa.ir
February 28th, 2013, 14:55
اینطور که معلومه شما اصلا سایت رو کامل مطالعه نکردید
تمامی دوستان . میتوانند به وبسایت زیر مراجعه کنند و پایین وب سایت رو مشاهده نمایند
EsetPortal.ir | راه اندازی سرور آپدیت نود32 همراه با اکانتینگ (http://www.esetportal.ir).

در ضمن اینکه من یک سری از مساعل رو به صورت شخصی بیان کردن داخل یاهو . و شما اینجا میگید خلاف قوانین هست . من شما را امین دونستم اما شما . . .
پست شما ریپورت خواهد شد.

ببنید ملت شعور دارن دیدن بالا هم جند بار گفتم کجای سایت گفتید این حرفو جالبه بالا هم دوستان بخونند گفتم این اقا الان تایم پیدا میکنه زود میپره میندازه این پستش رو این که کاری نداره :71: اگه دوستان نگاه کنند من چطوری حرفیدم ایشون چسوری حرفیدن هی مراعات کردم درخواست اس ام اس ایمیل ایشونم چطور جواب دادن عزیز من شما حتی تو این دوهفته از روزی که تحویل دادین حتی نخواستین به حرف بنده گوش کنید شما بجای اینکه مشتری جمع کنید و پشتیبانی کنید امدین مسائل شخصی و کاریتونو ربط به مشتری میدین

larsa.ir
February 28th, 2013, 14:57
جواب شما در لینک زیر موجود است :
http://www.webhostingtalk.ir/f147/69780/#post687354

در ضمن پست های شما گزارش شد.
روز بخیر

گزارش کنید ملت که شعور دارند حتما به پست های دیگتون تو انجمن های دیگه هم سر بزنید دوست عزیز اونجا هم زود گزارش کنید تا بتونید این لکه تمیز کاریتونو پاک کنید شما هم موفق باشید :x

larsa.ir
February 28th, 2013, 15:13
در ضمن بالا هم گفتم فکر کردین ملت خیلی بیشعور تشریف دارند ! یا ملتو چی حساب کردین سعی کنید با سند حرف بزنید من قبل حرف زدنم از سایتتون عکس گرفتم خیلی فکر کردین زرنگید که فوری رفتین قانون اضافه کردین من که بالا گفتم این اقا الان میپرن قانون اضافه میکنند . اون از پی ام هاتون که خودتون اعتراف کردین که درستند این هم از سایتتون ، از همه اینها بگذریم اگر کارتونو بار اول درست انجام میدادید و اسکریپتتون کار میکرد الان کارمون به اینجا نمیکشید کارتون از بیخ خرابه لطفا بهونه نیارید بالا هم گفتم تو تو توهماتتون سیر نکنید که اره فلان نمیکردین فلان نمیشد حالا این هم قابل توجه دوستان و این اقا حتما گزارش کنید مدیر محترم هم ببینه چه کاربرانی میان تبلیغ میکنند !

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f147/11651-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%AF32-%D8%A8%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%88%D8%A8-nod32durughgu-jpg

si6arp
February 28th, 2013, 15:16
در ضمن بالا هم گفتم فکر کردین ملت خیلی بیشعور تشریف دارند یا ملتو جی حساب کردین سعی کنید با سند و بحرفین من قبل حرف زدنم نه عزیز اون از پی ام هاتون این هم اس سایتتون بالا هم گفتم تو توفهماتتون سیر نکنید که اره فلان نمیکردین فلان نمیشد حالا این قابل توجه دوستان و این اقا

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f147/11651-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%AF32-%D8%A8%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%88%D8%A8-nod32durughgu-jpg

این عکر با فوتوشاپ ساخته شده و اون قسمت حذف شده.
شما قوانین رو نقض کردی و پشتیبانی شامل حال شما نمیشه.
توی قوانین نوشته شده . اگر مایل بودید 50% کل هزینه رو پرداخت میکنید و اسکریپت دوباره براتون نصب میشه !

si6arp
February 28th, 2013, 15:19
البته همه میدونن که برنامه نویسی Asp.net به صورت اوپن سورس نیست و برای تغییرات میبایست DLL ها رو دستکاری کرد .
شما قوانین رو نقض کردید و در DLL های اسکریپت دستکاری کردید.
نه من , بلکه هیچ جای دنیا پشتبانی با دستکاری رو قبول نمیکنند . اینم دستکاری برای کرک کردن و ریسورس کردن رو . . .

izeid
February 28th, 2013, 15:25
راست میگه بنده خدا ... پولشو داده ... درضمن میشه خیلی راحت قوانین رو ویرایش کرد ... سایت دسته خودته دیگه ... به هرحال اسکریپت هم درست کار نکرده که ایشون شاکی شدن تاپیک زدن ... در نهایت حق با مشتریست :71: جوش نیارید باهم کنار بیایید

si6arp
February 28th, 2013, 15:29
راست میگه بنده خدا ... پولشو داده ... درضمن میشه خیلی راحت قوانین رو ویرایش کرد ... سایت دسته خودته دیگه ... به هرحال اسکریپت هم درست کار نکرده که ایشون شاکی شدن تاپیک زدن ... در نهایت حق با مشتریست :71: جوش نیارید باهم کنار بیایید

زمانی سایت ماله خودش میشه که هزینه طراحی اسکریپت رو کامل داده باشن و لایسنس اختصاصی بخرن که همچین سیستمی 1.000.000 هزینه داره . ایشون که پیکیچ اختصاصی نخریدن که . مشکل اینجاست که ما ایرانی ها فکر میکنیم با پول دادن دیگه صاحب همه چیز میشیم.
اسکریپت ایشون دست کاری شده هست.

larsa.ir
February 28th, 2013, 15:31
ای کاش بجای اینکه نرم افزار یکی دیگرو میفروختید این نرم افزار را خودتون نوشته بودین شما هنوز فرق سی اس اس و دی ال ال رو نمیفهمید .استایل ظاهری یک نرم افزار وب به تگ های اچ تی ام ال و فایل سی اس اس اون ربط داره و نه به فایل dll عکس بالای صفحه هم فورمتش با فایل دی ال ال متفاوته پیش نهاد میکنم قبل از اقدام به فروش چیزی که توش تخصص ندارید یک سری مقالات پیدا کنید درباره اینکه یک وب سایت چگونه کار میکند مطمئنم بعد از خوندن این مقاله ها به جوابی که نوشتید خواهید خندید :x

izeid
February 28th, 2013, 15:33
دوست عزیز فایل dll که کامپایل شدست ... چطوری میشه dll رو دستکاری کرد .. میشه به ما هم یاد بدید ....؟

si6arp
February 28th, 2013, 15:34
ای کاش بجای اینکه نرم افزار یکی دیگرو میفروختید این نرم افزار را خودتون نوشته بودین شما هنوز فرق سی اس اس و دی ال ال رو نمیفهمید .استایل ظاهری یک نرم افزار وب به تگ های اچ تی ام ال و فایل سی اس اس اون ربط داره و نه به فایل dll عکس بالای صفحه هم فورمتش با فایل دی ال ال متفاوته پیش نهاد میکنم قبل از اقدام به فروش چیزی که توش تخصص ندارید یک سری مقالات پیدا کنید درباره اینکه یک وب سایت چگونه کار میکند مطمئنم بعد از خوندن این مقاله ها به جوابی که نوشتید خواهید خندید :x

فقط مونده بود شما به من بگید که چی به چی هست
دیگه خودم میدونم چی نوشتم توی برنامه نویسی. شما نمیخواد بگی . . .
در ضمن من جواب شما رو دادم و دیگه لزومی به ادامه این بحث نمیبینم.
یکم بزرگ شو/

si6arp
February 28th, 2013, 15:37
دوست عزیز فایل dll که کامپایل شدست ... چطوری میشه dll رو دستکاری کرد .. میشه به ما هم یاد بدید ....؟

با برنامه ی Reflector میتونید این کار رو انجام بدید

larsa.ir
February 28th, 2013, 16:18
فقط مونده بود شما به من بگید که چی به چی هست
دیگه خودم میدونم چی نوشتم توی برنامه نویسی. شما نمیخواد بگی . . .
در ضمن من جواب شما رو دادم و دیگه لزومی به ادامه این بحث نمیبینم.
یکم بزرگ شو/

بنده قصد جسارت در سواد شما نداشتم اما میخواستم بدونید که کسی فایل دی ال ال رو دستکاری نکرده از طریق سی اس اس تغیر پیدا شده و جواب اون تاپیک قوانینتون با عکستونم دادم و جواب این هم بگم شما بزرگ مایین ولی از لحاظ سنی از من کوچیکید و فعلا من بنا به احترام به کوجیک بودن سنیتون تا به حال حتی جایی یا تو مسنجر هم با خوش رویی و خوبی باهاتون حرف زدم و احرتام حالو وقتتونم داشتم اما شما جی حتی از اون وقت قرانبهاتون رو واسه کاربرتون ندادین که به مشکلش رسیدگی کنید من باهاتون مشکل نداشتم فقط گفتم پرداختتون مشکل داره از روز اول شما هی بهنونه بهونه اوردین ماهم احترام گذاشتیم اخرشم واسه توجیح کارتون یه حرف و بهونه بچگانه میارین که خودش جای سوال هست

si6arp
March 1st, 2013, 02:34
بنده قصد جسارت در سواد شما نداشتم اما میخواستم بدونید که کسی فایل دی ال ال رو دستکاری نکرده از طریق سی اس اس تغیر پیدا شده و جواب اون تاپیک قوانینتون با عکستونم دادم و جواب این هم بگم شما بزرگ مایین ولی از لحاظ سنی از من کوچیکید و فعلا من بنا به احترام به کوجیک بودن سنیتون تا به حال حتی جایی یا تو مسنجر هم با خوش رویی و خوبی باهاتون حرف زدم و احرتام حالو وقتتونم داشتم اما شما جی حتی از اون وقت قرانبهاتون رو واسه کاربرتون ندادین که به مشکلش رسیدگی کنید من باهاتون مشکل نداشتم فقط گفتم پرداختتون مشکل داره از روز اول شما هی بهنونه بهونه اوردین ماهم احترام گذاشتیم اخرشم واسه توجیح کارتون یه حرف و بهونه بچگانه میارین که خودش جای سوال هست
اینقدر سطحی فکر میکنید که بزرگی و . . . رو رویس سن میزارید و . . .
از طرز برخورد هم کاملا مشخص هست که شما چند سالتون هست .
سابقه من در سایت های زیادی کاملا مشخص هست . مخصوصآ سایت پرشین تولز . البته برخی از کاربران همین سایت هم از سابقه من کاملا با خبر هستند.
این بحث رو ادامه بدید یا ندید به هیچ جایی نمیرسید . حرف ها گفته شد.
شب خوش

multiuser
June 9th, 2014, 21:35
سورس php این سیستم رایگان هست! الکی پول خرج نکنید