توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با شرکت هاستی که بک آپ و دامین منو نمیده
alireza_ssp
January 21st, 2013, 16:52
سلام دوستان
من یه سایت خریدم که رو هاست **** بود. بعد از مدتی هم سر سال شد و تمدید کردمش. البته متاسفانه کیفیت هاستشون اصلا خوب نبود و مرتب داون میشد. چند روز مونده به پایان ماه میلادی گفتن پهنای باندتون تموم شده من چون یه هاست قوی تو نت افزار داشتم گفتم بک آپ منو بدین که سایت رو منتقل کنم اونور. این شرکت سرویس منو قطع کرده و نه بک آپ و نه دامین منو بهم میده در صورتی که سرویس من بیش از 6 ماه دیگه هنوز اعتبار داره. و میگه اگه میتونی شکایت کن. دوستان اگه راهی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید
i-whost
January 21st, 2013, 16:55
مستندات قرار بدین
alireza_ssp
January 21st, 2013, 17:02
مستندات قرار بدین
این تیکت آخر هست
مشاهده درخواست
مشاهده درخواست #573235
بخش
تاریخ
موضوع
وضعیت
اهمیت
سرور مجازی لینوکس
(1391/09/29 14:16)
بک آپ
بسته شده
مهم
IP Address::
1111111111111
Root Password::
1111111111111
کاربر
(1391/09/29 14:16)
واقعا برای من عجیبه
این چه طرز پاسخگویی هست؟
شما بدون دلیل و با دلایل واهی سرویس رو معلق کردین؟
بدبختی مملکت همینه که هر کی به اندازه نوک سوزن اختیار میاد دستش فکر میکنه خداست
شما بابت سرویس یک ساله از من پول گرفتین
اون سرویس هم پیشکش
بک آپ سایتم رو بدین میبرم جای دیگه
----------------------------
IP Address: 77.104.119.176
کارمندان
(1391/09/29 14:20)
با عرض سلام و ادب
طبق بند پنجم و هشتم قوانین ، در صورت ایجاد مجدد مزاحمت سرویس شما نیز حذف خواهد شد
در صورتی که هر مشکلی دارید میتوانید از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای پیگیر باشید
barfhost
January 21st, 2013, 17:15
با سلام
دوست عزیز در این بخش تاپیک خود را ایجاد کنید http://www.webhostingtalk.ir/f129
همینجوری نمیشه سایت مسدود بشه
حتما دلیلی داشته ( استفاده بیش از حد از منابع یا غیر مجاز بودن وب سایت )
alireza_ssp
January 21st, 2013, 17:18
با سلام
دوست عزیز در این بخض تاپیک خود را ایجاد کنید http://www.webhostingtalk.ir/f129
همینجوری نمیشه سایت مسدود بشه
حتما دلیلی داشته ( استفاده بیش از حد از منابع یا غیر مجاز بودن وب سایت )
چشم الان میرم اونجا تاپیک رو ایجاد میکنم. ولی در مورد مسدود شدن سایت.
سایت کاملا مجاز هست و در ساماندهی ثبت شده. بر فرض هم که استفاده بیش از حد منابع باشه. خب ما میگیم بک آپ سایتمونو + دامینمونو بدن. و هزینه اجرت رو هم دریافت کنند. همین
متاسفانه طبق قوانین من نمیتونم تو اون بخش پست تاپیک بزنم
barfhost
January 21st, 2013, 17:22
خیلی عجیبه
حق با شماست
نمیخوام از شخص یا شرکت خاصی بد بگم ولی باید بک آپ بدن
حالا چرا این کارو انجام نمیدن خدا میدونه
alireza_ssp
January 21st, 2013, 17:37
خیلی عجیبه
حق با شماست
نمیخوام از شخص یا شرکت خاصی بد بگم ولی باید بک آپ بدن
حالا چرا این کارو انجام نمیدن خدا میدونه
واقعا برای من هم عجیبه. به نظر شرکت موجهی میومد. ولی کیفیت سیستمش پایین بود. الان هم که کلا زده زیر همه چیز.
i-whost
January 21st, 2013, 17:46
دامنه چی هست؟
alireza_ssp
January 21st, 2013, 17:48
دامنه چی هست؟
دامنه دات کام هست. منظورتون اسمشه؟
compiler
January 21st, 2013, 18:02
واقعا برای من هم عجیبه. به نظر شرکت موجهی میومد. ولی کیفیت سیستمش پایین بود. الان هم که کلا زده زیر همه چیز.
لطفا از اول بگید چی شده نه اینکه فقط تیکت آخر رو بزارید!
مسلما وقتی با این قاطعیت گفته برید پلیس فتا پیگیری کنید شما هم یک اشکالی تو کارتون بوده ... دلیل اینکه میگن بکاپ نمیدن رو چی اعلام کردن؟؟ مسلما بعد از ساسپند کردنتون دلیلش رو براتون ایمیل کردن . اون ایمیل رو هم اینجا قرار بدید
با سپاس
alireza_ssp
January 21st, 2013, 18:07
لطفا از اول بگید چی شده نه اینکه فقط تیکت آخر رو بزارید!
مسلما وقتی با این قاطعیت گفته برید پلیس فتا پیگیری کنید شما هم یک اشکالی تو کارتون بوده ... دلیل اینکه میگن بکاپ نمیدن رو چی اعلام کردن؟؟ مسلما بعد از ساسپند کردنتون دلیلش رو براتون ایمیل کردن . اون ایمیل رو هم اینجا قرار بدید
با سپاس
داستان این بوده که بعد از داون شدن سایت ما تیکت زدیم داستان چیه. اونها گفتن پهنای باند تموم شده و ما موقتی براتون یه مقدار شارژ کردیم تا شما پهنای باند بخرید. ما گفتیم نیازی به شارز نیست شما به ما بک آپ بدین تا کلا سایت رو منتقل کنیم. اونها ما رو به سوء استفاده متهم کردن. . ما هم گفتیم خب پول پهنای باند رو میدیم. اونها هم به سرعت قوانین داخل سایتشون رو عوض کردن و گفتن طبق قانون ما چون شما به ما توهین کردی سرویستون قطع میشه. این مختصر ماجرا بود. البته منکر این نمیشم که من هم زیاده روی کردم. ولی وقتی سایت داون میشه اونها پاسخ هر تیکت رو با تاخیر خیلی زیاد میدن و تلفنی هم پاسخگو نیستند و همچین بهانه هایی میارن خب آدم عصبانی میشه. ضمنا اط لحاظ کیفیت هم سرورشون خیلی ضعیف بود و همش داون میشد
i-whost
January 21st, 2013, 18:18
متن کامل تیکت ها بزارید بدون کم کاستی!
alireza_ssp
January 21st, 2013, 18:27
متن کامل تیکت ها بزارید بدون کم کاستی!
با سلام
الان وقتی سایت را باز میکنیم به این پیغام برخورد میکنیم
و حتی به سی پنل نیز دسترسی نداریم
درخواست کمک
IP Address: 46.105.224.233
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/09/25 23:46)
با عرض سلام و ادب
با توجه به اتمام پهنای باند شما در تقریبا نصف دوره ، شما نیاز به خرید حد اقل 40 گیگاباها پهنای باند اضافه برای هر ماه دارید.
هزینه ی این مقدار پهنای باند اضافه ، 25000 تومان به صورت سالیانه حساب میشه در صورت تمایل.
همچنین میتونید سرویستون رو به پلن های بالاتر ارتقاء بدید
فعلا 2 گیگابایت به پهنای باند سرویستون اضافه شد تا سرویس فعال بشه
لطفا هرچه سریعتر بفرمایید که چه تصمیمی دارید تا انجام بشه
موفق و پیروز باشید
=========
مدیر فنی & مالی شعبه اصفهان
دفتر مرکزی: اصفهان - خیابان طیب - روبروی خیابان میرداماد - مجتمع مهتاب 9 - طبقه سوم - واحد 19
تلفن: 03112201088 - 03112201076
مراجعه حضوری تنها با هماهنگی قبلی امکان پذیر می باشد.
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/09/28 23:20)
با سلام
لطفا نیم سرور های من رو به حالت قبل برگردونین.
من یک هاست در جای دیگری دارم
و فقط نیاز به میزانی از پهنای باند دارم که بتونم اطلاعات رو از این هاست به اون هاست انتقال بدم
لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم از سی پنل به دایرکت ادمین ببرم بدون این که تغییری ایجاد بشه.
با تشکر
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/09/29 01:02)
با عرض سلام و ادب
پهنای باند مجاز سرویس شما بیش از 3 روز پیش تموم شده و ما فقط سایت رو به این علت باز کردیم که پهنای باند اضافه رو خریداری کنید! نه اینکه قرار بشه به نوعی سوء استفاده انجام بشه
میزان مجاز پهنای باند شما به پایان رسیده و جهت باز شدن سایتتون میبایست پهنای باند اضافه خریداری کنید
موفق و پیروز باشید
=========
دفتر مرکزی: اصفهان - خیابان طیب - روبروی خیابان میرداماد - مجتمع مهتاب 9 - طبقه سوم - واحد 19
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/09/29 01:08)
با سلام
با توجه به شرایطی که در هاست شما وجود داره و متاسفانه قطع شدن های بی دلیل
تصمیم به تغییر هاست گرفتیم
اینکه بیخوایم هاست رو عوض کنیم کجاست سوء استفاده هست؟
لطفا هزینه خرید پهنای بان اضافه تا آخر این ماه میلادی رو بفرمایید و فاکتور کنید. ضمنا این یه مقدار هم که تو این 2 روز اضافه کردین رو هم تو فاکتور حساب کنید که احیانا شرکتتون ورشکست نشه و حس اینکه سوء استفاده شده بهتون دست نده
منتظر فاکتور هستم
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/09/29 01:08)
خب بک اپ سایتم رو میخوام،
بک اپ گرفتم
چند بار دانلود کردم ولی هر دفعه ارور داد.
بک اپ سایتم رو بهم بدین نیازی به پهنای باند اضافی ندارم.
و از طرفی هم لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم از سی پنل به دایرکت ادمین انتقال بدم؟
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/09/29 01:14)
با عرض سلام و ادب
بله بک آپ گرفتن و منتقل کردن پهنای باند لازم داره! (یک فایل بخواد دانلود بشه مگه پهنای باند لازم نداره؟) همینطور هاستتون در دسترستون هست! ما هاست رو از دسترس خارج نکردیم!
صبر کنید تا ماه میلادی تمام بشه و مجدد پهنای باندتون ریست بشه بک آپ بگیرید ببرید! ما وظیفه ای مبنی بر اینکه بک آپ به شما بدیم نداریم
همینطور آموزشی هم ارائه نمیشه
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/09/29 01:20)
نیاز به آموزشی از طرف شما نیست. صورتحساب خرید پهنای باند تا آخر این ماه میلادی رو تنظیم کنید و یک فایل بک آپ از کل سایت هم به ما بدین برای انتقال
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/09/29 01:38)
سایت الان به دلیل تموم شدن پهنای باند بالا نمیاد. لطفا سریعتر فاکتور پهنای باند اضافه+ هزینه بک آپ گیری رو تنظیم کنید.
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/09/29 02:19)
متاسفانه به دلیل عدم پاسخگویی شما رو به خوندن قئانین خودتون دعوت می کنم
لطفا به ساعت پاسخ من دقت کنید
..اپراتور متعهد میشود تا تیکت کاربر را در اسرع وقت پاسخ دهد. شایان ذکر است زمان پاسخگویی به تیکتها در زمان عادی از 1 ساعت تا 48 ساعت و در زمان بحران و مشکلات اساسی سرور 48 تا 72 ساعت میباشد.
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/09/29 13:17)
سرویس شما به علت اتمام پهنای باند و همچنین عدم رعایت ادب ، طبق قوانین مسدود شد
تا اطلاع ثانوی نه سرویستون باز خواهد شد و نه پشتیبانی به شما ارائه میشه
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/09/29 13:27)
هیچ سرویسی از شما نمیخوام. اطلاعات سایت من رو بهم بدین سرویستون پیشکش.ضمنا شما تا پایان قرارداد هاست باید به من هاست بدین. چون پولشو گرفتین
ضمنا بی ادبی از جانب شما بوده که ما رو به سوء استفاده متهم میکنید
بک آپ سایت ما رو بدین . هاستتون پیشکش خودتون
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/09/29 14:04)
من 2 بار تماس گرفتم که بتونیم تلفنی مذاکره کنیم.
شما طبق کدوم قانون سرویس رو معلق کردی؟
سرویسی که من از شما خرید هنوز اهتبار داره و شما نمی تونی سرویس رو معلق کنی
ضمنا تو اون سرویس بک آپ گیری روزانه وجود داره. و من بک آپ سایتم رو میخوام. پشتیبانی شما بسیار افتضاحه که تو قوانبن خودتون گفتین یک ساعته پاسخگو هستین ولی الان از دیشب تا الان فقط یک پاسخ
منتظر پاسخ شما هستم. البته ساعت 4 طبق گفته منشی شرکتتون در صورت عدم دریافت جواب تماس میگیرم
alireza_ssp
January 21st, 2013, 18:28
این همه تیکت آخر
من عجیبه
این چه طرز پاسخگویی هست؟
شما بدون دلیل و با دلایل واهی سرویس رو معلق کردین؟
بدبختی مملکت همینه که هر کی به اندازه نوک سوزن اختیار میاد دستش فکر میکنه خداست
شما بابت سرویس یک ساله از من پول گرفتین
اون سرویس هم پیشکش
بک آپ سایتم رو بدین میبرم جای دیگه
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/09/29 14:20)
با عرض سلام و ادب
طبق بند پنجم و هشتم قوانین ، در صورت ایجاد مجدد مزاحمت سرویس شما نیز حذف خواهد شد
در صورتی که هر مشکلی دارید میتوانید از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای پیگیر باشید
موفق و پیروز باشید
=========
i-whost
January 21st, 2013, 18:32
:) این روز ها داستان طنز زیاد نوشته میشه اگر تنها مشکل پهناباند هست اضافه کنند بحث دیگه ای نمیماند!
RoobinaServer
January 21st, 2013, 18:39
با سلام
از یه طرف میتونم به استارتر حق بدم در ضمینه این که چرا ترافیک اضافه نمیکنند با این که گفتید هزینه میدید.
از یه طرف تو یه موضوع خیر :
..اپراتور متعهد میشود تا تیکت کاربر را در اسرع وقت پاسخ دهد. شایان ذکر است زمان پاسخگویی به تیکتها در زمان عادی از 1 ساعت تا 48 ساعت و در زمان بحران و مشکلات اساسی سرور 48 تا 72 ساعت میباشد.
خب طبق این نوشته 48 ساعت گذشته که پاسخ نداده باشن به شما؟ گفته یک ساعت تا 48 ساعت نگفته 1 ساعته حتما پاسخ داده میشه که:
پشتیبانی شما بسیار افتضاحه که تو قوانبن خودتون گفتین یک ساعته پاسخگو هستین ولی الان از دیشب تا الان فقط یک پاسخ
سر این چیزها به هشون بر خورده خب. :-؟؟ چی بگم والله
به هر حال چند روزی بیشتر به اتمام ماه میلادی نمانده حدود 12 روز. :-| فکر کنم ناچارید صبر کنید یا یه جوری راضیشون بکنید با آرامش.
alireza_ssp
January 21st, 2013, 18:41
با سلام
از یه طرف میتونم به استارتر حق بدم از یه طرف تو یه موضوع خیر :
خب طبق این نوشته 48 ساعت گذشته که پاسخ نداده باشن به شما؟ گفته یک ساعت تا 48 ساعت نگفته 1 ساعته حتما پاسخ داده میشه که:
سر این چیزها به هشون بر خورده خب. :-؟؟ چی بگم والله
به هر حال چند روزی بیشتر به اتمام ماه میلادی نمانده حدود 12 روز. :-| فکر کنم ناچارید صبر کنید یا یه جوری راضیشون بکنید با آرامش.
دوست من
ایشون کلا سرویس منو حذف کرده و 100 تا ماه میلادی هم بیاد سرویس من فعال نمیشه.اگه با پایان ماه حل میشد که مشکلی نبود. ضمنا الان ماه میلادی عوض شده. ایشون کلا همه سرویس رو کنسل کردن و در مورد دامین کاری ازشون بر نمیومد و الا اونم حذف میکردن
shingo
January 21st, 2013, 18:42
چه شرکتا و پشتیبانی هایی که پیدا نمشن :)):)):)):))
alireza_ssp
January 21st, 2013, 18:45
:) این روز ها داستان طنز زیاد نوشته میشه اگر تنها مشکل پهناباند هست اضافه کنند بحث دیگه ای نمیماند!
مشکل حذف کلی سرویس هست
RoobinaServer
January 21st, 2013, 18:46
دوست من
ایشون کلا سرویس منو حذف کرده و 100 تا ماه میلادی هم بیاد سرویس من فعال نمیشه.اگه با پایان ماه حل میشد که مشکلی نبود. ضمنا الان ماه میلادی عوض شده. ایشون کلا همه سرویس رو کنسل کردن و در مورد دامین کاری ازشون بر نمیومد و الا اونم حذف میکردن
:-|
نشد احساسم رو توی تایپ کردن نوشته بگم شکلک زدم.
تقریبا میشناسمشون ازشون انتظار بهتر از این ها بود ...
alireza_ssp
January 21st, 2013, 18:50
نشد احساسم رو توی تایپ کردن نوشته بگم شکلک زدم.
تقریبا میشناسمشون ازشون انتظار بهتر از این ها بود ...
عزیز اگه میشناسیشون بهشون بگو بیان سایت ما رو پس بدن سریسم که بیش از نصفش هم مونده برا خودشون. خداییش این سایت زیر 500 ایرانه
reza*
January 21st, 2013, 18:51
تا وقتی هاستینگ های ما از چیزی به اسم قانون نمیترسن اوضاع همینه .
تا به یه هاستینگ میگی بالا چشمت ابرو هست میگه برو شکایت کن :)
n2d
January 21st, 2013, 18:55
سلام
یک اصل در تجارت هست که میگه همیشه حق با مشتریه ، فکر میکنم همه بزرگان اینجا قبول داشته باشند ؟
مگر اینکه ، مشتری دیگه از حق و حقوق خودش تجاوز کنه و به سمت بی احترامی بره ، و یا به نحوی سو استفاده کنه ،
اما با مستنداتی که ایشون قرار دادند همچین مواردی مشاهده نمی شود ،
پیشنهادی که میشه کرد این هست که شما با مستندات ، مخصوصا برای دامنه ، به پلیس فتا مراجعه کنید ، البته موضوع سایت شما چی هست ؟
اگر سایتی به غیر از موضوعات موزیک و ... دارید که خلاف قوانین جاری نیست ، حتماً رسیدگی کنید .
متاسفانه هرکس میرسه به هر طریقی یک هاستینگ راه اندازی میکنه ، این دست برخوردها هم نشان دهنده تجربه کم و عدم ِ مشتری مداری هست که جز شکایت کار ِ دیگه ای هم نمیشه کرد ،
اینطور که در فرمایشات اوپراتور ِ شرکت ِ مربوطه مشخص هست ، چندان تمایل به همکاری ندارند، مخصوصا اینکه باید عرض کنم ، با این طرز برخورد بعید میدونم شخص اوپراتور ساده باشه ، شاید تمام دست اندرکاران و اوپراتور ها همون مدیر سرور هست که با چند شخصیت رسیدگی میکنه ؟ فکر نمی کنم یک کارمند { مگر با اختیارات بالا } به خودش اجازه بده که اینطوری با یوزر برخورد بکنه مگر اینکه پشتش گرم باشه :-؟
با پلیس فتا شهر ِ خودتون یک مشورت رو داشته باشید ، البته اگر مستندات دارید...
موفق باشید .
alireza_ssp
January 21st, 2013, 18:57
سلام
یک اصل در تجارت هست که میگه همیشه حق با مشتریه ، فکر میکنم همه بزرگان اینجا قبول داشته باشند ؟
مگر اینکه ، مشتری دیگه از حق و حقوق خودش تجاوز کنه و به سمت بی احترامی بره ، و یا به نحوی سو استفاده کنه ،
اما با مستنداتی که ایشون قرار دادند همچین مواردی مشاهده نمی شود ،
پیشنهادی که میشه کرد این هست که شما با مستندات ، مخصوصا برای دامنه ، به پلیس فتا مراجعه کنید ، البته موضوع سایت شما چی هست ؟
اگر سایتی به غیر از موضوعات موزیک و ... دارید که خلاف قوانین جاری نیست ، حتماً رسیدگی کنید .
متاسفانه هرکس میرسه به هر طریقی یک هاستینگ راه اندازی میکنه ، این دست برخوردها هم نشان دهنده تجربه کم و عدم ِ مشتری مداری هست که جز شکایت کار ِ دیگه ای هم نمیشه کرد ،
اینطور که در فرمایشات اوپراتور ِ شرکت ِ مربوطه مشخص هست ، چندان تمایل به همکاری ندارند، مخصوصا اینکه باید عرض کنم ، با این طرز برخورد بعید میدونم شخص اوپراتور ساده باشه ، شاید تمام دست اندرکاران و اوپراتور ها همون مدیر سرور هست که با چند شخصیت رسیدگی میکنه ؟ فکر نمی کنم یک کارمند { مگر با اختیارات بالا } به خودش اجازه بده که اینطوری با یوزر برخورد بکنه مگر اینکه پشتش گرم باشه :-؟
با پلیس فتا شهر ِ خودتون یک مشورت رو داشته باشید ، البته اگر مستندات دارید...
موفق باشید .
موضوع سایت تفریحیه و مشکلی از نظر قانونی نداره. خیلی دوست داشتم این موضوع دوستانه حل بشه چون پروسه قانونی زمان بره. ولی....
SV24.CO
January 21st, 2013, 19:46
متاسفانه باید بگم که خلایق هرچه لایق !
البته بلا نسبت همکاران عزیز و متعهد بنده در انجمن .
این رفتار هموطن و هم زبان خودمون با خودمون هست ، که مثل یک درنده افتاده به جون مشتری . اگه از قانون (کدام قانون!) میترسید که نمیگفت برو شکایت کن!
همونطور که دوستمون گفتن پشتش به یه جایی گرمه و اون هم جایی نیست به جز بی قانونی
barfhost
January 21st, 2013, 19:58
ببینید دوست من
با شکایت کاری انجام نمیشه
شما سعی کنید با مذاکره آخرین بک آپ ( حتی اگه برای هفته پیش بود ) بگیرید و کوچ کنید
alireza_ssp
January 21st, 2013, 20:01
ببینید دوست من
با شکایت کاری انجام نمیشه
شما سعی کنید با مذاکره آخرین بک آپ ( حتی اگه برای هفته پیش بود ) بگیرید و کوچ کنید
من هر تیکتی میزنم اینها میبندند و این آخرین تیکتی هست که بهشون زدم و اونها هم بستن
خرین پیشنهاد دوستانه
بعد از بررسی فراوان یک نکته زیبا در سایت پلیس فتا پیدا کردم
اگه خواستین مشکل رو دوستانه حل می کنیم و اگه مایل به این کار نبودین. من به استناد همین نکته میتونم ازتون شکایت کنم و حداقل شما باید فول بک آپ سایت من رو در کمتر از 24 ساعت بهم بدین
به لینک زیر مراجعه کنید بند 9 رو بخونین
نکاتی در زمینه Host (قسمت دوم) | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (http://www.cyberpolice.ir/learning/15251)
alireza_ssp
January 21st, 2013, 20:09
الان درجواب آخرین تیکتی که جواب ندادن آدرس اینجا رو دادم که اگه حرفی دارن بیان اینجا بزنن
نمیدونم میان یا نه
i-whost
January 21st, 2013, 20:21
متاسفانه باید بگم که خلایق هرچه لایق !
البته بلا نسبت همکاران عزیز و متعهد بنده در انجمن .
این رفتار هموطن و هم زبان خودمون با خودمون هست ، که مثل یک درنده افتاده به جون مشتری . اگه از قانون (کدام قانون!) میترسید که نمیگفت برو شکایت کن!
همونطور که دوستمون گفتن پشتش به یه جایی گرمه و اون هم جایی نیست به جز بی قانونی
اینکه کسی در ایران هنوز قوانین شکایت نمیدونه دلیل بر بی قانونی نیست
شما میتونین برای فحش دادن هم شکایت کنین ولی تاحالا یکبار انجام دادید؟
نمیدونم چرا همه از شکایت کردن می ترسند یا فکر میکنن کارشون به جایی بند نمیشه؟!
حداقل همین vbiran ماه قبل دید دامنه غیرفعال کردن البته یک سری افراد از اسم vbiran سو استفاده کردند و کلاهبردا ری کردند
هنوز اینقدر بی فانون نشدیم که بگن برید هرجا که دوست داشتید شکایت کنید!
alireza_ssp
January 21st, 2013, 20:24
حداقل همین vbiran ماه قبل دید دامنه غیرفعال کردن البته یک سری افراد از اسم vbiran سو استفاده کردند و کلاهبردا ری کردند
عزیز من که به دستور شما عین تیکت رو بی کم و کاست کپی کردم. دیدید که ایشون همین حرفو زده
واقعا اگه مراحل کار شکایت مشخص باشه. خب من نوعی سبک سنگین میکنم که اگه ببینم بصرفه زمان بزارم و شکایت کنم.
i-whost
January 21st, 2013, 20:27
عزیز من که به دستور شما عین تیکت رو بی کم و کاست کپی کردم. دیدید که ایشون همین حرفو زده
واقعا اگه مراحل کار شکایت مشخص باشه. خب من نوعی سبک سنگین میکنم که اگه ببینم بصرفه زمان بزارم و شکایت کنم.
اگه سایت 500 ایران بوده دیتا های شما پاک کردند دلیل نمیبینم که سبک سنگین کنین
alireza_ssp
January 21st, 2013, 20:30
اگه سایت 500 ایران بوده دیتا های شما پاک کردند دلیل نمیبینم که سبک سنگین کنین
عزیز من کلا مراحل کار شکایت رو نمیدونم. ضمنا یه بک آپ قدیمی تر داشتم و تونستم سایت رو راه بندازم. البته با باگ های فراوون. اگه مراحل کار رو میدونستم حتما این کارو میکردم
i-whost
January 21st, 2013, 20:38
عزیز من کلا مراحل کار شکایت رو نمیدونم. ضمنا یه بک آپ قدیمی تر داشتم و تونستم سایت رو راه بندازم. البته با باگ های فراوون. اگه مراحل کار رو میدونستم حتما این کارو میکردم
مستندات ذخیره کنید - تیکت صورتحساب و ... برید دادسرا شهرتان شکایت! تو enamad.ir هم ثبت هستند میتونید پیگیر ماجرا باشید
SV24.CO
January 21st, 2013, 20:38
من قانون سرم نمیشه؟
شما مثل اینکه دادگاه و دادسرا نرفتی تا حالا !
اما بنده رفتم اونم نه واسه بکاپ یک سایت بلکه واسه چیزای خیلی مهم تر .
واسه تمام چیزهایی که شما میفرمایید میشه شکایت کرد بله ، چرا که نه اما آخرش خودت خسته میشی میگی بی خیال نخواستیم .
الانم کاری نداره دوست عزیزمون برن شکایت کن بگن بکاپم رو نمیدن بعد بیان نتیجه رو اینجا بگن دور هم میخندیم .
i-whost
January 21st, 2013, 20:41
من قانون سرم نمیشه؟
شما مثل اینکه دادگاه و دادسرا نرفتی تا حالا !
اما بنده رفتم اونم نه واسه بکاپ یک سایت بلکه واسه چیزای خیلی مهم تر .
واسه تمام چیزهایی که شما میفرمایید میشه شکایت کرد بله ، چرا که نه اما آخرش خودت خسته میشی میگی بی خیال نخواستیم .
الانم کاری نداره دوست عزیزمون برن شکایت کن بگن بکاپم رو نمیدن بعد بیان نتیجه رو اینجا بگن دور هم میخندیم .
:) برای ما که مشکلی نبوده شما از چه بخشی خسته شدید؟
RoobinaServer
January 21st, 2013, 20:44
ما الان پرونده شکایت داریم (از کسی که آخرین بار روبینا را بر روی سرویس خارجی ...) بماند و از برج 7 تا امروز که طرف رو پیدا کردند و پرونده توی یه شهر دیگه باز شده. :-|
یوزر این عزیز در این انجمن m_dg_farari هست و دوستانی که قدیمی هستند میشناسنشون. (الان بن هستند ولی دوران اولیه بنده در انجمن بن نبودند و میشناختمشون)
امیدوارم اگر حق با ایشونه بیان اینجا و بگن.
یا حق
SV24.CO
January 21st, 2013, 20:44
:) برای ما که مشکلی نبوده شما از چه بخشی خسته شدید؟
اگر ادامه بدیم مدیر قطعا پاک خواهد کرد پست ها رو .
از دوستمون خواهش میکنم برن شکایت کنن بیان نتیجه رو اینجا بگن تا درس عبرتی بشه برای دیگران که از شرکت معتبر هاست تهیه کنند .
alireza_ssp
January 21st, 2013, 20:46
ما الان پرونده شکایت داریم (از کسی که آخرین بار روبینا را بر روی سرویس خارجی ...) بماند و از برج 7 تا امروز که طرف رو پیدا کردند و پرونده توی یه شهر دیگه باز شده. :-|
یوزر این عزیز در این انجمن m_dg_farari هست و دوستانی که قدیمی هستند میشناسنشون. (الان بن هستند ولی دوران اولیه بنده در انجمن بن نبودند و میشناختمشون)
امیدوارم اگر حق با ایشونه بیان اینجا و بگن.
یا حق
خدا خیرت بده. امیدوارم بیاد. من حتی بهش تیکت زدم و گفتم که اینجا بیاد و نظر بده. امیدوارم بیاد که مشکل حل شه. خدایی اصلا حوصله دادگاه ندارم. وقتش هم ندارم.ممنون که یوزر بن شده ایشون رو گفتی. ولی مثل اینکه ایشون اینجا هم سابقه درخشانی نداره که بن شده
RoobinaServer
January 21st, 2013, 20:57
خدا خیرت بده. امیدوارم بیاد. من حتی بهش تیکت زدم و گفتم که اینجا بیاد و نظر بده. امیدوارم بیاد که مشکل حل شه. خدایی اصلا حوصله دادگاه ندارم. وقتش هم ندارم.ممنون که یوزر بن شده ایشون رو گفتی. ولی مثل اینکه ایشون اینجا هم سابقه درخشانی نداره که بن شده
نه اتفاقا آدم خوبی بودند برای همین میگم انتظار نداشتم
بن شدن ایشون توسط مدیران اینجا بوده حالا دلیلش چی بوده در بخش اخراجی ها گشتم چیزی ندیدم یا پیدا نکردم احتمالا حرف بی موردی یا چیزی بوده اینجا سخت گیر هستند عزیز و چون بن شدند دلیل نمیشه ادم ... باشن :ی
alireza_ssp
January 21st, 2013, 20:59
نه اتفاقا آدم خوبی بودند برای همین میگم انتظار نداشتم
بن شدن ایشون توسط مدیران اینجا بوده حالا دلیلش چی بوده در بخش اخراجی ها گشتم چیزی ندیدم یا پیدا نکردم احتمالا حرف بی موردی یا چیزی بوده اینجا سخت گیر هستند عزیز و چون بن شدند دلیل نمیشه ادم ... باشن :ی
انشاالله که طبق گفته شما آدم خوبی باشن وبیان که مشکل رو حل کنیم. به هر حال ممنون از لطف شما
برو شکایت کن دیر به نتیجه میرسی ولی درس عبرت میشه تا هر چی میشه نگن برو شکایت کن
تا وقتی راه درست هست
چرا شکایت..
shingo
January 21st, 2013, 23:16
آخه چجوری تلفنی که جواب نمیدن. تیکت هم می بندن.
هینجا یه تاپیک بزنید شکایت از ... و سعی کنید چند نفر جمع کنید بعت شکایت کنید
هم اعتبارشون میره هم با شکایت به حقتون می رسید
noreplayshop
January 22nd, 2013, 01:21
هینجا یه تاپیک بزنید شکایت از ... و سعی کنید چند نفر جمع کنید بعت شکایت کنید
هم اعتبارشون میره هم با شکایت به حقتون می رسید
شما یه جوری حرف میزنی انگار مطمئنی که این شرکت ناراضی زیاد داره!!!
در ضمن کسانی هم میگن برو شکایت کن اصولا افرادی هستند که خودشون حوصله دادگاه و ... رو ندارند و برعکس اونایی که میگن برو با ماذکره حل کن افرادی هستند که میدونند دادگاه و پیگیری و .. چی هستش
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 01:29
یه اتفاق جالب
من تیکت ها رو میزارم خودتون قضاوت کنید
ستانه
بعد از بررسی فراوان یک نکته زیبا در سایت پلیس فتا پیدا کردم
اگه خواستین مشکل رو دوستانه حل می کنیم و اگه مایل به این کار نبودین. من به استناد همین نکته میتونم ازتون شکایت کنم و حداقل شما باید فول بک آپ سایت من رو در کمتر از 24 ساعت بهم بدین
به لینک زیر مراجعه کنید بند 9 رو بخونین
نکاتی در زمینه Host (قسمت دوم) | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (http://www.cyberpolice.ir/learning/15251)
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/11/01 20:00)
لطفا بیاین و نظر خودتونو بگین
http://www.webhostingtalk.ir/f57/69771/
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/11/01 23:30)
با عرض سلام و ادب
ابتدا این رو بگم که خوشخبتانه یا متاسفانه وقتی ندارم برای پاسخگویی در سایت وبهاستینگ تالک و حقیقتا وجود این سایت و مدیرانش هم برای بنده جای شک و شبهه هست. بیش از این وارد بحث این سایت نمیشم
صرفا اینجا پاسختون رو میدم و داخل وبهاستینگ تالک هم شرکت نمیکنم که بدونید ارزشی برای این سایت و چیزی که توش ثبت میشه قائل نیستم! و خوشبختانه ترسی هم از اینطور جاها ندارم...
متاسفم برای دوستانی که بدون اطلاع قبلی نظری دادند...
خوشحال میشم تصویری که از تیکت ها گذاشتید ، تصویر تیکت شماره 217019 رو هم بذارید و توهین های خودتون رو هم مشخص کنید :) سرویس شما به این دلایل به عنوان حذف شده تلقی میشه و ما هم طبق قوانینمون به هیچ عنوان وظیفه ای در قبال ارائه ی بک آپ یا سرویس به شما نداریم.
یه مورد دیگه هم دیدم اونم اینکه در مورد دومین چیزی نوشته بودید....
دومین شما مشکلی داشته؟
الآن مگر دی ان اس های شما بر روی نت افزار ست نیست و دومینتون کار نمیکنه؟ اگر قرار بود مشکلی برای دومین پیش بیاد آیا ما اجازه ی فعال بودن دومین رو میدادیم؟
آدرس نل دومین به محض ثبت دامنه به شما داده شده و لاگ ایمیل هم موجود هست! شما در هر ثانیه از شبانه روز میتونید با ورود به پنل دامنتون دامنه رو انتقال بدید! هیچگاه مشکلی برای دامنه پیش نیامده و تا وقتی که طبق قوانین ما باشه مشکلی پیش نخواهد آمد!
هر ساعت از شبانه روز نیز شما درخواست مجدد بدید برای دریافت مشخصات پنل دامنه ، بدون کم و کاستی تقدیم میشه
سرویس دهی و شرکت ما همانند خیلی از سرویس دهنده های دیگه ی ایران "بچه بازی" نیست که هر کسی هر کاری دوست داشته باشه بکنه... ما اجازه ای نداریم که بخوایم برای دامنه ی شما مشکلی ایجاد کنیم مگر اینکه قوانین رو نقض کنید
سرویس هاست شما هم فقط و فقط به دلیل اتمام پهنای باند و اضافه بر اون توهین های شما حذف شده و کاملا هم طبق قوانین ما بوده. قوانین رو هم شما هنگام سفارش پذیرفتید. عرض شد مشکلی از لحاظ موارد قانونی دارید میتونید برید شکایت کنید ما هم در خدمت شما هستیم و پاسخگو به مراجع قضایی!
اما ، وقتی شما میدونید که هیچ حق قانونی ندارید ، باز هم با این حال به جای اینکه با رویی خوش و باز از ما درخواست بک آپ کنید شروع به توهین میکنید؟ مسلمه که هر انسانی باشه اینطور مواقع گذشتی نخواهد داشت و حتی بیش از حد هم واکنش نشون میده و خارج از قوانین هم بر ضد شما عمل میکنه! فکر نمیکنم درک این موضوع سخت باشه!
الآن هم به راحتی و به جرم نشر اکاذیب بخش حقوقی ما میتونه شما رو دچار مشکل کنه. از صفحات تاپیک وبهاستینگ تالک تصویر تهیه شد و به عکس شما که تمایلی به ارجاع به قانون ندارید ما به زودی مورد رو مشخص میکنیم که آیا حق با ما هست و یا شما و حتی در صورتی که حق با شما باشه شما تحت چه عنوان و اجازه ای اقدام به نشر محتوای خصوصی در جامعه ای عمومی کردید.
خوشبختانه اطلاعات وارد شده در هنگام عضویت توسط شما قبلا استعلام شده و حقیقی هست و این کار رو بسیار آسان میکنه برای ما.... به زودی خدمت شما خواهیم رسید.
اما در پایان اصلا و عبدا انتظار حذف تاپیک از سایت وبهاستینگ تالک (یا هر سایت دیگری) رو ندارم و بسیار خوشحال میشم هرچه این مطالب بیشتر در این وبسایت ها بمونه :)
پس از اتمام دادرسی دقیقا همه ی مدارک در سطح اینترنت منتشر میشه تا نتیجه ی نشر کذب هم مشخص بشه...
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/11/01 23:54)
سلام
درمورد اون شماره ایی که گفتین من توهین کردم. هیچکدوم از تیکت ها شماره نداره. دقیق بگید منظورتون کدومه تا من متوجه بشم. در مورد دامین. من پنل دامین رو ندارم. به من بدین که بتونم انتقال بدم.
درمورد مراحل قانونی
من گفتم که دنبال مراحل نرفتم ولی اینقدرها هم بی سواد نیستم. بسیار خوشحال میشم که شما اقدام بکنید و من مجبور به دفاع از خودم بشم و بعد از اون از شما شکایت کنم تا ببینیم بالاخره این مملکت قانون داره یا نه. در هر حال
من همه تیکت ها رو تو انجمن گذاشتم نمیدونم چرا شما میگید من سانسور کردم. اون تیکت خاص رو بگید تا همین الان بزارم. شما هم سریعا ازش عکس بگیرید تا بتونید به عنوان مدرک ازش استفاده کنید. به طور کامل در خدمت شما و شکایت شما هستم.
البته منتظر پنل دامین هم هستم.اگه بک آپ رو هم بهم بدین هزینه اون پرداخت میشه
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/11/02 00:04)
با عرض سلام و ادب
مشخصات پنل دامنه خدمت شما:
URL: r (http://tadbirserver.myorderbox.com/customer)
Username: ایمیل شما
پسورد رو هم با لینک بازیابی ریست کنید
در مورد تیکت مذکور ، تیکت با عنوان پیگیری قطعی از طریق پلیس فتا
باز کنید و اولین ارسال خودتون رو ببینید :)
دقیقا شما تیکت قبل از این رو کپی کردید. بعدشی رو هم کپی کردید. خود این تیکت کپی نشده! خیلی جالبه کلا!
من هنوز هم نفهمیدم دلیل اینکه گفتید ما دامنه ی شما رو "نمیدیم" چی بوده!؟ و این "ندادن دامنه" یعنی چه؟ ممنون میشم توضیح بدید!
پیگیری قانونی هم انجام میشه... زمان میبره اما به اصطلاح سوخت و سوز نخواهد داشت
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/11/02 00:04)
الان اون تیکتی که میگین رو دیدم
کجای اون توهین کردم
غیر از اینه که شما از قانونی که من تاییدش نکردم دارید کمک میگیرید و خودتون هم میدونید تو مجامع قضایی کسی این قانون شما رو قبول نداره
تو اون تیکت گفتم چرا تلفنی پاسخگو نیستید مگه دروغ گفتم چند بار تماس گرفتم خب یه بار جواب میدادین. ولی توهینی نکردم که شما میگید چرا تو تاپیک اینو نزاشتی
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/11/02 00:13)
با عرض سلام و ادب
فکر میکنم اینو دیگه کاربران وبهاستینگ تالک همه بدونن که هنگام خرید از سیستم مدیریتی whmcs کلیه ی کاربران موظف هستند تیکت قبول قوانین رو بزنند و در صورتی که این تیکت رو نزنید اصلا قادر به خرید نخواهید بود! اینکه شما تیکت قبول قوانین رو نخونده زدید (مثل اینکه قرارداد رو نخونده امضا کرده باشید) مربوط به ما نمیشه! اینکه قانون در مراجع قضایی قابل استناد هست یا خیر موقع دادرسی مشخص میشه. ضمن اینکه بیش از این بنده نیازی نمیبینم توضیحی به شما بدم. عرض شد مدارک لازم تقدیم مراجع قضایی میشه و جز مراجع قضایی هیچ کسی از نظر ما صلاحیتی برای قضاوت نداره
اگر هم پاسخی اینجا به شما داده شده صرفا برای رفع پاره ای از مشکلات شما (من باب دامنه ی شما!!!) بوده و لاغیر!
در مورد پاسخ تلفنی هم ما هیچ کجای سایت ، قوانین و یا قرارداد ها اجبار و تعهدی در پاسخگویی و پشتیبانی تلفنی نداشته و نداریم! فکر میکنم این رو بتونید درک کنید که مدیر شرکتی با مشترکین زیاد (اسمی از تعداد مشترکین نمیارم) وقت این رو نداره که بشینه به هر تلفنی پاسخ بده!
به همین خاطر سیستم تیکتینگ تعبیه دیده شده و پرسنل در خدمت کاربران هستند.
خیلی راحت بنده یک سوال از شما میکنم:
سرویس شما به دلیل اتمام پهنای باند مسدود شده. شما شروع به توهین کردید و ما از باز کردن سرویس خودداری کردیم.
مجددا توهین کردید و سرویستون حذف شده. همه ی این موارد در قوانینی که شما در هنگام خرید قبول کردید و به نوعی امضا زدید زیرش ذکر شده.
پس قانونا ، شرعا و عرفا شما هیچ حقی اینجا ندارید!
اینکه به جای درخواست دوستانه از ما ، شروع به توهین کنید صحیح هست؟
ضمن اینکه سرویس شما - هنوز هم که هنوز هست - بدون مشکل حتی ساسپند شدن!!! فعال هست و داره کار میکنه. منتها در سیستم ما به عنوان سرویسی کنسل شده تلقی میشه!
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/11/02 00:27)
سلام
در مورد اون قوانین که شما میگید . من خودم از ابتدا تو این شرکت نیومدم که قوانین رو بدونم. من سایت رو از کسی خریدم که اون این هاست رو تهیه کرده بود.
این که تو مجامع قضایی اعتبار داره یا نه هم بماد در زمان دادرسی
در مورد دامنه وقتی ریستور رو میزنیم یه لینکی میده که کار نمیکنه. لطفا چک کنید.
در مورد سوالتون
این که سرویس ما به علت اتمام پهنای باند مسدود شد قبول
ولی اینکه من به شما توهین کردم رو اصلا قبول ندارم. این شما بودین که به من تهمت سوء استفاده زدین . در صورتی که من نخواستم شما کاری رو از سر لطف کاری بکنید. هنوز تیکتش موجوه که من گفتم فاکتور کنید تا پرداخت کنم. کجای این توهینه؟
الان هاست ما فعاله؟
من راهی برای دسترسی به سی پنل ندارم اگه فعاله بدین که بتونم اطلاعاتم رو بردارم.
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/11/02 00:42)
با عرض سلام و ادب
در مورد لینک بازیابی هیچ مشکلی نداره و بدون مشکل کار میکنه
دقت کنید....
در مورد سوء استفاده که ظاهرا شما درست متوجه نشدید
پهنای باند سرویس شما به پایان رسید. ما 2 گیگابایت اضافه گردیم رایان تا شما خریداری کنید. شما بعد از اینکه سایتتون بدون مشکل لود شد و به دلیل پهنای باند مشکلی براش پیش نیومد (چون ما پهنای باند رایگان اضافه کردیم) اومدید گفتید نمیخوام پهنای باند اضافه!!!! تیکت ها رو ببینید این مورد هست داخلش
وقتی از سرویس رایگان استفاده کردید و داشتید بک آپ میگرفتید که برید (بک آپ پهنای باند میکشه! و شما هم داشتید از پهنای باندی که ما به رایگان اضافه کرده بودیم استفاده میکردید) ! این دقیقا مصداق سوء استفاده هست.
چندین بار هم گفتید "من فقط بک آپ میخوام برای چی باید پول بدم" و کاملا مستند موجود هست....
واژه هایی همچون "قوانین مسخره " اگه به اون دنیا اعتقاد داشته باشید" میترسین" و ... فکر میکنم توهین محسوب بشه :) در فرهنگ شما اطلاعی ندارم اما ما به اینا میگیم توهین
عرض شد سرویس شما در سیستم ما به عنوان کنسل شده تلقی میشه! توقع هم نداشته باشید با این تخریبی که راه انداختید و هر چیزی دوست داشتید داخل تاپیک گذاشتید ما با مهربانی و لطف با شما برخورد کنیم!
هزینه ای قرار نیست پرداخت بشه و موضوع هزینه نیست....
باز هم ذکر میکنم اگر ما پاسخی به شما میدیم فقط برای روشن شدن قضیه و همکاری با شما هست! و نه اینکه مشکلی با انتشار این اکاذیب در اینترنت داشته باشیم...
فقط صرف اطلاع عرض میکنم خدمتتون. حتی اگر شرکت سرویس دهنده ای مشکلی داشته باشه شما حق ندارید به صورت عمومی اقدام به تخریب چهره ی این شرکت کنید و همینطور قرار دادن تیکت ها (که کاملا شخصی هست و جز Privacy کاربر و سرویس دهنده محسوب میشه) در ملا عام خودش جرم هست دوست من :)
موفق و پیروز باشید
=========
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/11/02 00:47)
ضمنن بنده هنوز هیچ پاسخی در مورد دومین دریافت نکردم
برای بار چهارم سوالم رو تکرار میکنم
من هنوز هم نفهمیدم دلیل اینکه گفتید ما دامنه ی شما رو "نمیدیم" چی بوده!؟ و این "ندادن دامنه" یعنی چه؟ ممنون میشم توضیح بدید!
در مورد خرید از جای دیگه و .... خوشحالم که این مورد رو هم مطرح کردید
بند پنجم قوانین مربوط به هاست های اشتراکی:
کاربر متعهد میشود تا اطلاعات اختصاص داده شده به خود را بدون هماهنگی با شرکت، به فرد دیگری منتقل نکند.
این اولین مورد. دومین مورد اینکه حتی با در نظر نگرفتن بند فوق ، ارتباطی به ما نداره که شما این سرویس رو خریداری کردید یا خیر
این سرویس وقتی در سایت ما ثبت شده و خریداری شده ، تیکت مربوط به پذیرش قوانینش هم خورده...
شما وقتی یک ماشین خریداری میکنید و میخواین سند بزنید ، ابتدا میرید خلافی میگیرید. درسته؟ چرا؟
چون اگر بعد از انتقال سند مشخص بشه که خلافی داشته این ماشین ، مربوط به صاحب قبلی نیست و شما مسئولید. چون خلافی مربوط به ماشینه. و اینجا هم قوانین مربوط به سرویس هست و نه مربوط به شخص! نیاز به توضیح بیشتر داره؟
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/11/02 01:02)
در مورد بک آپ من اون موقع تا جایی که به خاطر دارم به شما گفتم این کارو بکنید و هزینه رو فاکتور کنید. و هنوز هم بخاطر دارم که گفتم اون مقدار فضایی هم که برای لود شدن سایت دادین رو هم محاسبه کنید. پس این سوء استفاده نیست.
در مورد اینکه من گفتم این قوانین مسخره یا اینکه اگر به اون دنیا اعتقاد داشته باشید. به من حق بدین شما پول یک سال هاست رو گرفتین و کمتر از نصف قطع کردین. باید ازتون تشکر کنم؟
این صحبت های من در جواب تهمت شما بوده
من تنها پنلی که از دومین داشتم همینی هست که در اینجا هست و در اینجا هم چیزی برای انتقال وجود نداره. پس دامنه در اختیار من نبود. و من با بک آپ قبلی هاست که داشتم و همچنین مانده مدت دامین تونستم سایت رو با باگ های فراوون بالا بیارم. که فکر می کنم شما در ضرر و زیان های من مسئولید
در مورد اینکه من حق دارم تیکت ها رو پخش کنم یا نکنم به همون دلیلی حق اینکارو دارم که شما به خودتون اجازه میدین سرویسی که فروختین و پولشو گرفتین حذف کنید. و بک آپ منو ندین. به همون دلیل من حق اینکارو دارم.
ضمنا مثال ماشین ربطی به این داستان نداره. از مثال مربوز استفاده کنید.
اما در فرهنگ ما کم فروشی وجود نداره در فرهنگ شما چی؟
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/11/02 01:05)
راستی یادم رفت
من تخریب راه ننداختم. من دقیقا تیکت های شما رو در نهایت احترام گذاشتم. اگه شما فکر میکنید این تخریبه. پس در رفتارتون تجدید نظر کنید
Mohsen Keshavarzian
کارمندان
(1391/11/02 01:06)
با عرض سلام و ادب
بله کاملا شما درست میگید
قضاوت میمونه با مراجع قضایی
وقت بخیر
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر
(1391/11/02 01:17)
بسیار عالی منتظر اقدام شما هستم شب خوش
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 01:30
یعنی ایشون بنده رو تهدید به شکایت کردن.خیلی جالبته واقعا. دارم لذت میبرم
ایشون من رو مجبور به برخورد قانونی میکنه. من همه سعیمو برای حل منطقی داستان کردم. دوستان اگه راهکار شکایت رو میدونن ممنون میشم راهنمایی کنن.
i-whost
January 22nd, 2013, 01:48
یعنی ایشون بنده رو تهدید به شکایت کردن.خیلی جالبته واقعا. دارم لذت میبرم
ایشون من رو مجبور به برخورد قانونی میکنه. من همه سعیمو برای حل منطقی داستان کردم. دوستان اگه راهکار شکایت رو میدونن ممنون میشم راهنمایی کنن.
چرا ماجرا ادامه دادید در حالی که خواستار رفع دوستانه مشکل بودند! سرویس شما فکر کنم هنوز هم فعال هست دوستانه رفع کنید ادامه ندید!
safinoor
January 22nd, 2013, 01:56
کل پست های تاپیک رو خوندم واقعا جای تاسف داره [-(
فقط میتونم بگم این کارها دور از انسانیته :-$
بنده به شما پیشنهاد میدم تا ته شکایت برید تا درس عبرت بشه برای افراد دیگه :-$
barfhost
January 22nd, 2013, 02:04
عجب!
استاتر حالا بی خیال شده نمیدونم چرا بعضیا گیر دادن به شکایت
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 02:07
چرا ماجرا ادامه دادید در حالی که خواستار رفع دوستانه مشکل بودند! سرویس شما فکر کنم هنوز هم فعال هست دوستانه رفع کنید ادامه ندید!
من ادامه ندادم دوست من. سرویس من توسط ایشون قطع شده. هم توی پنل مشخص هست. هم تیکت ایشون دال بر قطع شدن سرویس و هم بالا نیومدن سایت. هم اینکه من دیگه سی پنل رو ندارم. به نظر این حرف ایشون برای مجامع قضایی هست. به هر حال ایشون میخوان کار بالا بگیره. ما هم میریم تا تهش. چیزی که مشخصه اینه که ایشون تخلف انجام داده
shingo
January 22nd, 2013, 02:08
داستانی شدا خوب دامین که ازاده اول منتقل کنید به هاست دیگه بعد هرکاری دلتون خواست باهاشون بکنید.(نظر من ایجاد تاپیک انتقادی اینجا)
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 02:14
داستانی شدا خوب دامین که ازاده اول منتقل کنید به هاست دیگه بعد هرکاری دلتون خواست باهاشون بکنید.(نظر من ایجاد تاپیک انتقادی اینجا)
بله قصد انتقال دامین رو دارم. متاسفانه لینک تغییر پسور کار نمیکنه. بهشون تیکت زدم منتظر پاسخ هستم. نکته جالب اینه که به نظر ایشون آدم بدی نمیاد. بعضی موقع ها هست آدم میدونه داره اشتباه میکنه ولی رفته تو لجبازی. به نظرم ایشون الان تو این وضعیت قرار داره. به هر حال امشب به غیر یه حرف نسبت بد که زدن بقیه حرفها در کمال ادب زده شد که البته همه تیکت ها رو گذاشتم.
safinoor
January 22nd, 2013, 02:14
کار از ملایمت گذشته جای شما باشم بکاپ یک سال قبل هم باشه ریستورش می کنم سایت رو برمیگردونم به حال فعلی از طرفی آنچنان شکایتی ازشون می کردم که نفر بعدی بعد از شما این مشکل براش پیش نیاد :53:
والله دست خودم نیست اما این دست از تاپیک ها رو می بینم یه احساس مسئولیت خاصی پیدا می کنم و خودم رو یه لحظه جای این دوستمون میذارم واقعا دیوانه میشه آدم :54:
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 14:36
کار از ملایمت گذشته جای شما باشم بکاپ یک سال قبل هم باشه ریستورش می کنم سایت رو برمیگردونم به حال فعلی از طرفی آنچنان شکایتی ازشون می کردم که نفر بعدی بعد از شما این مشکل براش پیش نیاد :53:
والله دست خودم نیست اما این دست از تاپیک ها رو می بینم یه احساس مسئولیت خاصی پیدا می کنم و خودم رو یه لحظه جای این دوستمون میذارم واقعا دیوانه میشه آدم :54:
سایت رو که برگردوندم و الان سایت با یه مقدار مشکل ولی بالا میاد
در مورد شکایت هم یکی از دوستانم وکیله. امروز بهش گفتم. قرار شد بهش وکالت بدم که شکایت کنه
safinoor
January 22nd, 2013, 14:54
سایت رو که برگردوندم و الان سایت با یه مقدار مشکل ولی بالا میاد
در مورد شکایت هم یکی از دوستانم وکیله. امروز بهش گفتم. قرار شد بهش وکالت بدم که شکایت کنه
خب خدا را شکر الان تقریبا 99 درصد راه رو رفتید فقط میمونه 1 درصد = شکایت
دوستان برداشت بدی نکند وقتی میگیم شکایت قصد تخریب نداریم و فقط و فقط به خاطر اینه که همکاران آینده و همکاران فعلی متوجه کار مهمشون باشند و مشتری رو آزار و اذیت ندند .
ms313
January 22nd, 2013, 15:57
تا تکی به توکی می خوره حرف شکایت میشه.
مااشالله یه عده هم دوست دارن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 15:58
تا تکی به توکی می خوره حرف شکایت میشه.
مااشالله یه عده هم دوست دارن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
خب عزیز شما بگو چی کار کنیم. راه چاره ایی غیر از شکایت هست؟ اگه هست بگو
ms313
January 22nd, 2013, 16:04
خب عزیز شما بگو چی کار کنیم. راه چاره ایی غیر از شکایت هست؟ اگه هست بگو
من راه حلی ندارم.
واسه بعضی از همکاران متاسفم که می خوان از آب گل آلود ماهی بگیرن همین.
پ.ن: دوستانه مشکل خودتون رو حل کنید ببینید به چه صورت می تونید حل کنید. با شکایت مشکل حل میشه ولی دردسر داره و زجر آور هم برای شما هم برای طرف مقابل تا زمانی که میشه با آرامش مشکل رو حل کرد نیازی نیست شکایت و ...
پست رو هم واسه این گذاشتم که یه کمی همکاران...
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 16:08
من راه حلی ندارم.
واسه بعضی از همکاران متاسفم که می خوان از آب گل آلود ماهی بگیرن همین.
پ.ن: دوستانه مشکل خودتون رو حل کنید ببینید به چه صورت می تونید حل کنید. با شکایت مشکل حل میشه ولی دردسر داره و زجر آور هم برای شما هم برای طرف مقابل تا زمانی که میشه با آرامش مشکل رو حل کرد نیازی نیست شکایت و ...
پست رو هم واسه این گذاشتم که یه کمی همکاران...
خداشاهده که من نمیخواستم کار بالا بگیره. ولی متاسفانه این دوست ما اصلا متوجه نیست و جالبه حالا فکر میکنه حق هم با اونه. من امروز مجبور شدم با وکیل مشورت کنم. والبته هزینه 50 تومانی مشاوره هم دادم. خوشبختانه خیالم راحت شد که 100 % در این جریان ایشون مقصر هستند و من برنده این دعاوی میشم. ولی باز هم اگه قضیه دوستانه حل بشه خوشحال میشم .اما....
Reza.exe
January 22nd, 2013, 16:59
کاملا مشهود هست این سایت هیچ مشتری نداره و بالا و پر می زنه تا مشتری نگه داره
فکر نکنم دو گیگ ، ده گیگ مقداری باشه که هزینه بر باشه !
این فرد قصدش اذیت کردن هست ، شما هم پیگیری کنید به نتیجه می رسید
هاست شما از ایران بوده ؟
اگر از ایران نبوده دو گیگ هیچ هزینه ای نداره !
خیلی جالبه اگر به رایگان اضافه کردند و خودشون تایید کردند حق هیچ گونه هزینه اضافی را ندارند
متاسفم برای اینجور افراد واقعا
خیلی جالبه هاست ایران با اون عظمتش که دیتاسنتر داره ، داخلی مدیریت را بگیری می تونی متسقیم با مدیریت صحبت کنی !
واقعا متاسفم برای این جور افراد متوهم :)
shingo
January 22nd, 2013, 17:08
کاملا مشهود هست این سایت هیچ مشتری نداره و بالا و پر می زنه تا مشتری نگه داره
فکر کنم دو گیگ ، ده گیگ مقداری باشه که هزینه بر باشه !
این فرد قصدش اذیت کردن هست ، شما هم پیگیری کنید به نتیجه می رسید
هاست شما از ایران بوده ؟
اگر از ایران نبوده دو گیگ هیچ هزینه ای نداره !
خیلی جالبه اگر به رایگان اضافه کردند و خودشون تایید کردند حق هیچ گونه هزینه اضافی را ندارند
متاسفم برای اینجور افراد واقعا
خیلی جالبه هاست ایران با اون عظمتش که دیتاسنتر داره ، داخلی مدیریت را بگیری می تونی متسقیم با مدیریت صحبت کنی !
واقعا متاسفم برای این جور افراد متوهم :)
دقیقا از حرف زدن ایشونم معلومه که هیچ احترامی برای مشتری قائل نیستند
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 17:23
خبر جدید : دیگه داره به جوک تبدیل میشه
آخرین تیکت ایشون:
ا عرض سلام و ادب
طبق دستور بخش حقوقی ، به دلیل نقض بند پنجم قوانین هاست اشتراکی ، فعلا دامنه ی شما نیز امکان انتقال نداره تا مشخص بشه شما به چه دلیل سرویس رو از شخص ثالث دریافت کردید بدون هماهنگی.
البته در این بین ما دامنه رو مسدود نمیکنیم - فقط و فقط برای اینکه به کار شما خدشه ای وارد نشه-
همچنین مورد مسدود شدن هاست شما نیز دقیقا با همین بند قوانین قابل استناد هست.
همچنین به دلیل عدم پذیرش قوانین (که چندین بار به صورت مکتوب بهش اشاره کردید) نیز ما میتونیم از ارائه ی سرویس به شما خودداری کنیم.
barfhost
January 22nd, 2013, 17:50
دیدین مشکل از طرف شما بوده!
بدون هماهنگی با این شرکت سرویس رو از شخص دیگه خریداری کردین بعد انتظار دارید معلق نشید
حالا حق با شما نیست ، حق با این شرکت است چون خلاف مقررات عمل کردید
om!d-D
January 22nd, 2013, 18:02
یک مشتری که به علت نا آگاهای بد صحبت میکنه . و یک سرویس دهنده که اعصابش از این خرد شده و داره لج میکنه...
مشتری زبون نفهم زیاده . اما مورد ایشون رو من چیزی ندیدم که بخواد حق رو ازش بگیره .
انشالله مشکلشون حل شه
RoobinaServer
January 22nd, 2013, 18:50
مشکلشون حل شده.
یا حق
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 18:53
بدون هماهنگی با این شرکت سرویس رو از شخص دیگه خریداری کردین بعد انتظار دارید معلق نشید
دوست من
من سایت رو از یک نفر خریدم. بعد تو سایت این شرکت یک پنل به نام خودم ایجاد کردم و اون آقا با تیکت به شرکت درخواست انتقال دادن به پنل بنده و این انتقال صورت گرفت. کجای این کار خلافه؟
به هر حال
الان مسئول شرکت با بنده تماس تلفنی گرفتن و بسیار آدم محترمی بودن. بعد یک صحبت نسبتا طولانی و مودبانه کل مشکل حل شد. از همه دوستان ممنون.
Saati
January 22nd, 2013, 18:56
ببخشید این چه قانونیه ؟
یعنی من نمیتونم در عین اینه از یک شرکت سرویس بگیرم و از شرکت دیگه ای هم بگیرم؟
safinoor
January 22nd, 2013, 22:50
ببخشید این چه قانونیه ؟
چنین چیزی ممکن نیست ! حق با مشتریه همیشه .
خب خدا را شکر که حل شد .
noreplayshop
January 22nd, 2013, 22:54
چنین چیزی ممکن نیست ! حق با مشتریه همیشه .
خب خدا را شکر که حل شد .
شما الان اینو نوشتی که یکی بیاد خوشش بیاد و ازتون خرید کنه؟
کی میگه همیشه حق با مشتری هستش؟
کی میگه مشتری برای پولی که داده میتونه تمام مدت قرارداد هر چی گفت سرویس دهنده قبول کنه؟
من سرویس دهنده نیستم و صرفا همیشه مشتری هستم اما هیچ وقت این رو قبول ندارم!!
barfhost
January 22nd, 2013, 23:02
ببخشید این چه قانونیه ؟
من کی چنین حرفی زدم!
عرض کردم بدون هماهنگی سرویس از شخصی خریدن حالا شرکت سرویس معلق کرده که در جواب گفتن با هماهنگی بوده
safinoor
January 22nd, 2013, 23:30
شما الان اینو نوشتی که یکی بیاد خوشش بیاد و ازتون خرید کنه؟
کی میگه همیشه حق با مشتری هستش؟
کی میگه مشتری برای پولی که داده میتونه تمام مدت قرارداد هر چی گفت سرویس دهنده قبول کنه؟
من سرویس دهنده نیستم و صرفا همیشه مشتری هستم اما هیچ وقت این رو قبول ندارم!!
به عنوان تاپیک دقت کنید : بکاپ و دامنه ! این موارد جزء محدود مواردی هستش که سرویس دهنده نباید مداخله کنه .
والله به خدا قصد تعریف از خودمون رو نداشتیم اگر اینطور برداشت کردید ما جای شما شرمنده :53:
CityKala.net
January 22nd, 2013, 23:35
من متوجه یک بحثی نشدم
منظور این آقایون این هست که شما از دیگری سرویس خریداری کردید باید معلق بشید؟؟
حتی اگر چنین هم باشد یا تا پایان قرار داد باید پایداری حفظ شود
یا هزینه برگشت داده شود
یا بک آپ
دلیل نمیشه واسه این دلیل هم پول بره هم بک آپ هم دامین
noreplayshop
January 22nd, 2013, 23:35
به عنوان تاپیک دقت کنید : بکاپ و دامنه ! این موارد جزء محدود مواردی هستش که سرویس دهنده نباید مداخله کنه .
والله به خدا قصد تعریف از خودمون رو نداشتیم اگر اینطور برداشت کردید ما جای شما شرمنده :53:
90 درصدر سرویس دهنده های هاستینگ یه قانون دارند که میگن باید بک آپ رو خود شمتری بگیره و داشته باشه
مثلا خود من هر روز از اطلاعات ند تا سرور دیگه + هاستهایی که دارم بک آپ میگیرم و به یه سرور مجازی ارسال میکنم
چون هیچ وقت معلوم نیست بک آپی که سرویس دهنده میخواد بده برای چه روزی باشه
پس این شخص هم اگر سایت براش مهم بوده باشه باید بک آپ رو همیشه برای خودش نگه داره اما خوب با وضعیت سرعت ایران بهتره یه سروری چیزی داشته باشه که اونجا ارسال کنه
seflow
January 22nd, 2013, 23:39
عزیز اگه میشناسیشون بهشون بگو بیان سایت ما رو پس بدن سریسم که بیش از نصفش هم مونده برا خودشون. خداییش این سایت زیر 500 ایرانه
کسی که سایتش زیر 500 ایران هست هاست نمیخره از شرکت هایی که معلوم نیست چیه!
میره سرور اختصاصی میخره که خیالش راحت باشه!
CityKala.net
January 22nd, 2013, 23:40
90 درصدر سرویس دهنده های هاستینگ یه قانون دارند که میگن باید بک آپ رو خود شمتری بگیره و داشته باشه
مثلا خود من هر روز از اطلاعات ند تا سرور دیگه + هاستهایی که دارم بک آپ میگیرم و به یه سرور مجازی ارسال میکنم
پس این شخص هم اگر سایت براش مهم بوده باشه باید بک آپ رو همیشه برای خودش نگه داره اما خوب با وضعیت سرعت ایران بهتره یه سروری چیزی داشته باشه که اونجا ارسال کنه
درسته
یک موقع سرویس دهنده موفق به بک آپ گیری نبوده
بک آپ هفته پیش رو میده
یک موقع مشتری بک آپ دیروز رو میخواد فروشنده نمیتونه بده یا نداره بده
اون موقع مشتری از فروشنده طلب کار میشه
مخصوصا برای سایت های مهم
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 23:41
دوست عزیز اکثر سرویس دهنده ها میگن که بک آپ هفتگی و ماهانه میگیرند. تو اکثر پنلهای فروش هم هست که بک آپ میگیرند. اینکه خود مشتری باید بگیره معمولا با این سرعت اینترنت ایران نشدنیه. معمولا سرویس دهنده ها بک آپ میگیرند. در بعضی جاها دیدم بابت این کار هزینه دریافت می کنند. حدود 5000 تومن.
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 23:43
کسی که سایتش زیر 500 ایران هست هاست نمیخره از شرکت هایی که معلوم نیست چیه!
میره سرور اختصاصی میخره که خیالش راحت باشه!
چرا عزیز؟ مگه هاست چشه؟
من یه سایت دیگه دارم . نزدیک 200 ایرانه و تو هاست هست. خداییش هم ازش راضی هستم. اگه پشتیبانی خوب باشه و کیفیت بالا هیچ فرقی برای سایتهایی مثل سایت من داره که هاست باشه یا سرور . فقط هزینه معقول تره
safinoor
January 22nd, 2013, 23:52
چرا عزیز؟ مگه هاست چشه؟
من یه سایت دیگه دارم . نزدیک 200 ایرانه و تو هاست هست. خداییش هم ازش راضی هستم. اگه پشتیبانی خوب باشه و کیفیت بالا هیچ فرقی برای سایتهایی مثل سایت من داره که هاست باشه یا سرور . فقط هزینه معقول تره
شما هم روی هاست میتونید میزبانی بشید هم روی سرور اما هاست و سرور در یک چیز باهم متفاوت هستند : منابع ! یک موقع هستش هاستی می خرید با منابع اشتراکی یه قیمتی میدید ! یه موقع هستش دردسر مدیریت سرور رو ندارید میرید هاست با منابع اختصاصی میخرید .
اما معمولا روی هاست های اشتراکی هرچقدر هم سرور قوی باشه سایت پربازدید نگه نمیدارند .
alireza_ssp
January 22nd, 2013, 23:56
شما هم روی هاست میتونید میزبانی بشید هم روی سرور اما هاست و سرور در یک چیز باهم متفاوت هستند : منابع ! یک موقع هستش هاستی می خرید با منابع اشتراکی یه قیمتی میدید ! یه موقع هستش دردسر مدیریت سرور رو ندارید میرید هاست با منابع اختصاصی میخرید .
اما معمولا روی هاست های اشتراکی هرچقدر هم سرور قوی باشه سایت پربازدید نگه نمیدارند .
من الان روی یه هاست اشتراکی(اسپانسری) چند تا سایت دارم که یکیش نزدیک دویست ایران و 2 تا هم حدود 500 ایران هست.
به نسبت هزینه سرور از این هاست خیلی راضی هستم
safinoor
January 23rd, 2013, 00:02
من الان روی یه هاست اشتراکی(اسپانسری) چند تا سایت دارم که یکیش نزدیک دویست ایران و 2 تا هم حدود 500 ایران هست.
به نسبت هزینه سرور از این هاست خیلی راضی هستم
هزینتون در ماه حدودا چقدره ؟ تعجب کردم بهتون گیر نمیدن :)) شاید سرویستون منابع اختصاصی داره .
alireza_ssp
January 23rd, 2013, 00:05
هزینتون در ماه حدودا چقدره ؟ تعجب کردم بهتون گیر نمیدن :)) شاید سرویستون منابع اختصاصی داره .
هزینه چون اسپانسری هست حدود 50 تومن
seflow
January 23rd, 2013, 00:10
چرا عزیز؟ مگه هاست چشه؟
فرقش این هست که شب با خیالت راحت میخوابی ! نه اینکه فردا صبح اطلاعاتم نپره! هاستینگ جمع نکنه! و.....