PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجربه ی خوب و یا بد نسبت به دیتا سنتر ovh

mobinhost.david@gmail.com
January 21st, 2013, 13:58
با سلام به همه ی دوستان
می خواستم از کسانی که تجربه ی خوب و یا بد نسبت به دیتا سنتر ovh
از نظر کیفیت سرور و پورت و همچنین سرعت هارد و دیگر سخت افزار و....
و همچنین نحوه ی برخوردشون با ابیوز ها و در کل کیفیت سرویس دهی و ساپورتشون رو بدونم
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم قرارا بدین
و اگر در نحوه ی سفارش از بعد فنی پیشنهادی دارید به من بدین

ممنون
دوستان در انجمن فقط از بخش فروش استقبال می کنن
من برای اینکه به این موضوع پاسخ داده بشه مجبورم در قسمت در خواست ها عنوان کنم
پیشاپیش عذر خواهی می کنم

mariean
January 21st, 2013, 15:02
حساس با ابوس در بعضی موارد از آلمان بدتر

hosinaa
January 21st, 2013, 22:06
سلام
بنده یک سرور خریدم شد 1/200 با کلی ای پی :)
بعدد از 48 ساعت سرور دادن
و بعد از 24 ساعت ای پی ها مک زدیم
همکار بنده یک بک اپ ویندوز deploy کرد که مشکوک به ویروس و عدم بست پورت 445 بود که
من تا صبح گیر پروژه های اخر ترم بودیم تا صبح بیدار و... صبح با خوشحالی رفتیم پروژه تحویل دادیم و پایان خوب :)
اومدم همکارم گفت پینگ نمیده رفتیم تو پنل دیدیم بله 11تا ابیوس از پورت 445 اومده
خلاصه تیکت دادیم گفتن نمیشه و باید تا 24 ساعت اینده بک اپ بگیرید و سرور دان میشه
هیچ دیگه از اونجایی که اون پنل سرورهای دیگه هم داشت و تجربه قبلی دوستان به اینکه گیر ندیم بهشون حرفشون عوض نمیشه
حرفی نزدیم و فردا تمدید سرور هست :دی
انصافا عجب سرور می شد.....و چه رویا پردازی کردیم واسش :)

CityKala.net
January 21st, 2013, 22:10
مدیریت سرور میخواد
دیگه موردی نداره
ما الان 1 سال رو این دیتاسنتر بودیم 5 تا ابیوز داشتیم رو سرور جدیدم که کلا هیچی نداشتیم.

PENOIL
January 21st, 2013, 22:14
دیتاسنتر خوبی هست

فقط اگر برای مجازی ساز میخواهید استفاده کنید از سرور هایبرید استفاده کنید
چون هارد های ساتا سرعت پایینی داره ( مخصوصا هارد های ساتایی که این دیتاسنتر استفاده میکنه)

mehrshad.ho
January 21st, 2013, 22:17
1 سال هست از این دیتاسنتر و کیم سوفی سرور داریم و مشکلی اصلا نداشتیم

hosinaa
January 21st, 2013, 22:40
مدیریت میخواد درست ولی تضمین توی بقیه پورت ها که ابیوس بیاد یا خیر ؟؟؟؟
و سخت گیر هستند در قوانین توس که تعیین کردند تقریبا سخت گیر ترین دیتاسنتر به شمار میاد
سرور ما رو نه جریمه کردن نه... فقط بستن و تمام

MagicVps.Com
January 21st, 2013, 22:45
و سخت گیر هستند در قوانین توس که تعیین کردند تقریبا سخت گیر ترین دیتاسنتر به شمار میاد

عزیز شکایتها حداقل هیچ هیچ بین هر کدوم 2 ساعت تا 4 ساعت زمان میبره یعنی اولین شکایت رسید حداقل 2 تا 4 ساعت بعدش شکایت بعدی میاد همون لحضه اول اگر که شکایت امد دیسیبل میکردین ومیگفتید سرویس دسیبل شده بقیه شکیاتها هم نمیامد سروتون هم نمیبستن وقتی بقولتون 11 تا شکایت رسیده هیچ گونه واکنشی هم نشون ندادین تا ایپی کلا بسته شده فکرکردین دیتا سنتر منتظر میموند تا چند روز بعد که همنطوری پشت سر هم شکایت بیادش
مقصر خودتون بودین در صورتیکه همون ساعت اولیه پاسخ میدادین سروتون النا هم اپ بودش

CityKala.net
January 21st, 2013, 22:46
من به شما یک سری پورت میگم اینارو باز بذار بقیرو ببند
ابیوز نمیاد..

hosinaa
January 21st, 2013, 22:49
سلام جناب magic
شما اعصاب خودت خورد نکن ، ما پولش دادیم رفت :)
11تاش با هم اومد
طبق اطلاعات اشتباه که دوستان دادن ما خوشحال شدیم که 15تا نهایتش هست بعد که پر و جو کردیم متوجه شدیم 10 تا هست و اینجوری شد!
11تا از پورت 445 اومد همش همزمان فرستادن

tizparvaz
January 21st, 2013, 23:57
سرور گرفتیم بعد 10 روز پورت 22 رو روش بستن وی پی اسا بالا بود وی ام ویر نه گفتن سرور شما تمدید نمیشه به همین سادگی ابیوز یک دونه هم نداشتیم

Iran Web Host
January 22nd, 2013, 00:03
سرور گرفتیم بعد 10 روز پورت 22 رو روش بستن وی پی اسا بالا بود وی ام ویر نه گفتن سرور شما تمدید نمیشه به همین سادگی ابیوز یک دونه هم نداشتیم

سلام
چنین چیزی امکان نداره
سرور تو پنل خودتون بوده؟

hosinaa
January 22nd, 2013, 05:04
در ovh همه چیز امکان داره من بیشتر از همه شما داغ ovh بودیم ولی مجبور شدیم بپذیریم که این دیتاسنتر واقعا واسه ایرانی ها خوب نیست و نیست
1) عدم اگاهی از قوانین
2) استفاده از نرم افزار های کرک شده
3) وارز نبودن یا نیم وارز حداقل هم نیست

اما منکر این نیستیم که سخت افزار به روزی داره و سرعت سرورهاش خوب و پینگ خوبی داره ولی اینها با ذکر توضیحات بالا.........

موفق باشید همه دوستان:53: