ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مجازی سازها Vmware , Xen , KVM , OpenVZ

Drhost
January 20th, 2013, 14:00
سلام
دوستای گلم بین این مجازی سازا Vmware , Xen , KVM , OpenVZ به
به نظرتون کدوم بهتره
اگه باهاشون کار کردین هرکدوم جه ایرادایی داره چه خوبیایی داره؟؟؟
ممنون میشم نظراتونو بگید
:53:

hadi_am
January 20th, 2013, 14:03
از همه بهتر
vmware
هستش
نسبتا سرعت بالایی داره

shingo
January 20th, 2013, 14:04
vmware بهترین انتخابه شک نکنید

j4b3r
January 20th, 2013, 14:09
سلام
بسته به نوع نگرش شما داره:
۱. اگر میخواید اورسل کنید vmware البته اورسل نکنید مجازی ساز خوبیه
۲. اگر سرور مجازی لینوکس قصد دارید عرضه کنید بهترن انتخاب openvz هست
۳. xen منابع اختصاصی میده مجازی ساز مورد تایید سنت او اس تا ورژن ۵ بود . و پایداری خوبی هم داره.
۴. KVM هم تا الان کار نکردم که ....

Drhost
January 20th, 2013, 14:09
اون ۳ تای دیگرو هم امتحان کردی؟فقط از نظر سرعت میگی بهتره؟

hadi_am
January 20th, 2013, 14:13
در کل ولی vmware از نظر کاربری بودنش خیلی خوبتره

کار باهاش راحته و بیشتر سیستم ها باهاش مشکلی ندارن

astro.alireza
January 20th, 2013, 14:19
از همه بهتر
vmware
هستش
نسبتا سرعت بالایی داره

vmware بهترین انتخابه شک نکنید

خود vmware با این اطمینان خودش رو بهترین معرفی نکرده که شما ادعا می کنید!!!

در پاسخ به استارتر:
این مجازی سازها هر کدوم از تکنولوژی خاصی واسه مجازی سازی استفاده می کنه و معایب و مزایای خودش رو داره
اگر به فکر کیفیت بالا + مجازی سازی کامل محیط سرور هستید بهترین انتخاب استفاده از xen هست. xen با تاکید بر paravirtualization کیفیت بالایی رو مخصوصا توی سیستم عامل های اوپن سورس مثل لینوکس ایجاد می کنه. در کنار این تکنولوژی xen تکنولوژی hardware assisted virtualization رو هم ارایه می کنه مثل vmware که واسه مجازی سازی سایر سیستم عامل ها مناسب هست. پس تا اینجا ۲ - ۱ به نفع xen
xen مجانی هست درحالی که vmware خیلی گرونه!!! پس شد ۳ - ۱ به نفع xen
API های xen خیلی بهتر از vmware هست. شد ۴ - ۱ به نفع xen
توی xen به دلیل عدم swap کردن رم روی هارد اورسل رم نمی شه انجام داد توی vmware میشه. شد ۵ - ۱ به نفع xen (به نفع مشتری!)
kvm یه مجازی ساز جدید هست و هنوز جا واسه کار کردن زیاد داره و اونقدر جا نیوفتاده
OpenVZ هم به عنوان یک os level virtualization شناخته میشه و در واقع سیستم عامل رو شبیه سازی می کنه نه سرور رو. کارایی اون به شدت بالاست و overhead بسیار پایینی داره. این مجازی ساز از یک کرنل برای تمام واحد های مجازی شده استفاده می کنه و به همین دلیل کاربر نمی تونه برنامه هایی که نیاز به تغییر کرنل دارند رو روش نصب کنه. تا جایی که می دونم فقط می شه لینوکس رو روش بالا آورد و واسه ارایه سرور مجازی برای هاستینگ عالی هست.

اینکه دوستان خیلی به vmware علاقه دارند فقط به این دلیل هست که vmware محیط کاربری ساده تری نسبت به xen داره. xen تخصص بالاتری واسه مدیریت می خواد که از هر کسی بر نمیاد

Drhost
January 20th, 2013, 14:30
دوسته خوبم astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/) ممنون از توضیحات مفیدت
شما حالا واسه کار فروش vps کدومو پیشنهاد میکنی؟
xen یا OpenVZ
چون من خودم یه مدتی با ۲تاش کار کردم xen با اینکه میگن منابعش اختصاصیه ولی یه سره الکی لودش بالا میرفت

MagicVps.Com
January 20th, 2013, 15:17
خود vmware با این اطمینان خودش رو بهترین معرفی نکرده که شما ادعا می کنید!!!

در پاسخ به استارتر:
این مجازی سازها هر کدوم از تکنولوژی خاصی واسه مجازی سازی استفاده می کنه و معایب و مزایای خودش رو داره
اگر به فکر کیفیت بالا + مجازی سازی کامل محیط سرور هستید بهترین انتخاب استفاده از xen هست. xen با تاکید بر paravirtualization کیفیت بالایی رو مخصوصا توی سیستم عامل های اوپن سورس مثل لینوکس ایجاد می کنه. در کنار این تکنولوژی xen تکنولوژی hardware assisted virtualization رو هم ارایه می کنه مثل vmware که واسه مجازی سازی سایر سیستم عامل ها مناسب هست. پس تا اینجا ۲ - ۱ به نفع xen
xen مجانی هست درحالی که vmware خیلی گرونه!!! پس شد ۳ - ۱ به نفع xen
API های xen خیلی بهتر از vmware هست. شد ۴ - ۱ به نفع xen
توی xen به دلیل عدم swap کردن رم روی هارد اورسل رم نمی شه انجام داد توی vmware میشه. شد ۵ - ۱ به نفع xen (به نفع مشتری!)
kvm یه مجازی ساز جدید هست و هنوز جا واسه کار کردن زیاد داره و اونقدر جا نیوفتاده
OpenVZ هم به عنوان یک os level virtualization شناخته میشه و در واقع سیستم عامل رو شبیه سازی می کنه نه سرور رو. کارایی اون به شدت بالاست و overhead بسیار پایینی داره. این مجازی ساز از یک کرنل برای تمام واحد های مجازی شده استفاده می کنه و به همین دلیل کاربر نمی تونه برنامه هایی که نیاز به تغییر کرنل دارند رو روش نصب کنه. تا جایی که می دونم فقط می شه لینوکس رو روش بالا آورد و واسه ارایه سرور مجازی برای هاستینگ عالی هست.

اینکه دوستان خیلی به vmware علاقه دارند فقط به این دلیل هست که vmware محیط کاربری ساده تری نسبت به xen داره. xen تخصص بالاتری واسه مدیریت می خواد که از هر کسی بر نمیاد

سلام
توضیحات خوبی بود ولی یک سوال شما که امتیاز 5 به 1 را دادن به مجازی ساز زن دلیل اینکه تا اخرین روز فعالیتتون که تو ی کار فورش سرورمجازی بودین و از مجازی ساز وی ام ور استقاده میکردین چی بوده (چند ماهی هستکه دیگه توی سایتتون فروش ندارید و با هاست پولیس همکارای میکنید )

توضیحات خوبی باید داشته باشید جهت استفاده از مجازی ساز وی ام ور

---
January 20th, 2013, 15:37
سلام
توضیحات خوبی بود
منتها نسبت به کی وی ام کمی کم لطفی کردید
استارتر گرامی شما چون دانش کمی دارید نسبت به ویرچوآلیزیشن ترجیحا از وی ام ویر استفاده کنید چون در صورت بروز مشکل برای Trouble shooting به مشکل بر خواهید خورد .

astro.alireza
January 20th, 2013, 16:00
دوسته خوبم astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/) ممنون از توضیحات مفیدت
شما حالا واسه کار فروش vps کدومو پیشنهاد میکنی؟
xen یا OpenVZ
چون من خودم یه مدتی با ۲تاش کار کردم xen با اینکه میگن منابعش اختصاصیه ولی یه سره الکی لودش بالا میرفت
اگر در حد فروش سرور مجازی می خواید کار کنید vmware بهتره. درسته از نظر کیفیت کار به xen نمیرسه اما همین سادگی کار با اون باعث می شه که انتخاب اولتون این باشه

سلام
توضیحات خوبی بود ولی یک سوال شما که امتیاز 5 به 1 را دادن به مجازی ساز زن دلیل اینکه تا اخرین روز فعالیتتون که تو ی کار فورش سرورمجازی بودین و از مجازی ساز وی ام ور استقاده میکردین چی بوده (چند ماهی هستکه دیگه توی سایتتون فروش ندارید و با هاست پولیس همکارای میکنید )

توضیحات خوبی باید داشته باشید جهت استفاده از مجازی ساز وی ام ور
سلام
توضیحات رو بالا عرض کردم خدمتتون. برای استفاده های کوچیک توی کشوری مثل ایران که کپی رایت رعایت نمی شه وی ام ویر مناسب هست. برای کارهای بزرگتر و اقتصادی توصیه نمی شه

سلام
توضیحات خوبی بود
منتها نسبت به کی وی ام کمی کم لطفی کردید
استارتر گرامی شما چون دانش کمی دارید نسبت به ویرچوآلیزیشن ترجیحا از وی ام ویر استفاده کنید چون در صورت بروز مشکل برای Trouble shooting به مشکل بر خواهید خورد .
لطفا در مورد kvm توضیح بدید تا استفاده کنیم
shingo
January 20th, 2013, 16:09
بله همینطوره یکی دیگه از خاصیتهای vmware علاوه بر سادگیش اینه که منابع اموزشی فارسی خیلی زیاد براش هستش

MagicVps.Com
January 20th, 2013, 16:18
اگر در حد فروش سرور مجازی می خواید کار کنید vmware بهتره. درسته از نظر کیفیت کار به xen نمیرسه اما همین سادگی کار با اون باعث می شه که انتخاب اولتون این باشه

سلام
توضیحات رو بالا عرض کردم خدمتتون. برای استفاده های کوچیک توی کشوری مثل ایران که کپی رایت رعایت نمی شه وی ام ویر مناسب هست. برای کارهای بزرگتر و اقتصادی توصیه نمی شه

پس عملا اون امتیاز 5 که دادین کاربردی دیگه نداره چون 99% برای استفادهای کوچک (فروش وی پی اس )بقولتون استفاده میکنند پس انتخاب اول شما هم وی ام ور خوهد بود همانطوریکه تا الان بوده

shingo
January 20th, 2013, 16:20

خوب اینچا همه کارشنون تو ایرانه کسی هم برای کارهای اقتصادی و بزرگ نمی خواد.هیچکس منکر این نیست که xen پیشرفته تر و استیبل تره اما این همه چیز نیست ایشون تازه می خوان مجازی سازی رو شروع کنن بهترین ایتخاب براشون vmware هستش تا وقتی هم تو این کار حرفه ای نشدن و مشکلی با vmware نداشتن دلیلی نداره بخوان مجازی سازشونو عوض کنند:53:

astro.alireza
January 20th, 2013, 16:24
پس عملا اون امتیاز 5 که دادین کاربردی دیگه نداره چون 99% برای استفادهای کوچک (فروش وی پی اس )بقولتون استفاده میکنند پس انتخاب اول شما هم وی ام ور خوهد بود همانطوریکه تا الان بوده
درسته. بحث هم این نیست که کدوم کاربر بیشتری تو ایران داره و چرا! بحث مقایسه این دوتاست و ۵ امتیاز محفوظه. در ضمن انتخاب اول من بود! در آینده سیستم های جدید ما بر منبای xen بالا میاد

خوب اینچا همه کارشنون تو ایرانه کسی هم برای کارهای اقتصادی و بزرگ نمی خواد.هیچکس منکر این نیست که xen پیشرفته تر و استیبل تره اما این همه چیز نیست ایشون تازه می خوان مجازی سازی رو شروع کنن بهترین ایتخاب براشون vmware هستش تا وقتی هم تو این کار حرفه ای نشدن و مشکلی با vmware نداشتن دلیلی نداره بخوان مجازی سازشونو عوض کنند:53:

درسته. هدف فقط مقایسه بود

ehsaan
January 20th, 2013, 17:12
از VMware ESXi 5.1 استفاده کنید. مجانی واستون نصب میکنن.

fr0nk
January 20th, 2013, 18:03
اول جواب استارتر (تا جایی که علم کم من یاری کنه جواب میدم دیگه :دی)

ببینید تو ایران در حال حاضر vmware شناخته شده تر و محبوب تره (نمیگم بهتره) دلیل خیلی ساده ای هم داره

دوستان خیلی راحت چند قسمت رو یاد گرفتن و شروع به ساخت و فروش کردن (جسارت به همکارا نباشه بعضیا رو میگم) و میشه گفت در عمل خیلی از این دوستان کامل تا حالا نشستن پای vmware برای اینکه ببینید اصلا این همه قسمت برای چیه

مثلا تو ایران فکر کنم کلا قسمت های virtual machine و configuration تا یه حدی برای دوستان فروشنده شناخته شده بقیه قسمت ها احتمالا دکوریه (کمپانی vmware کارمند بیکار داشته + وقت اضافه اومده فضا رو زیبا سازی کنه)

به همین دلیل الان تو ایران بین دوستان vsphere خیلی محبوب تره

اما به هیچ وجه نمیشه گفت مجازی ساز پرقدرت یا انعطاف پذیری نیست ( یکم کورس های vcp رو مطالعه کنید + سایت کمپانی vmware رو میبینید که چه مانوری دادن روش و اگه تخصصی باهاش کار کنید شاید برای شما بهترین مجازی ساز باشه)

در مورد xen زیاد صحبت نمیکنم جناب اسکندری توضیحات خیلی خوبی رو دادن و ارجاع میدم رو پست ایشون

فقط به صورت خلاصه وار میگم خدمتتون xen از نظر قدرت مجازی سازی و خدماتی که ارائه میده در حالت عادی و برای فروشنده نااشنا مجازی ساز بهینه تری هست

و یک خوبیه دیگه که داره (تا اونجا که من میدونم)خودش و اضافات جانبیش رایگانه مثل xen cloud در صورتی که برای مثلا راه اندازی یک Cloud تو vmware شما هزینه لایسنس سنگینی برای vcloud باید بدید(البته به شخصا برای cloud computing من vmware رو بیشتر قبول دارم)

بازم میگم برای درک بهتر و مطالب بیشتر ارجاع میدم رو پست جناب اسکندری

در مورد kvm مجازی ساز جدیدیه و تو ایران میشه گفت ناشناخته س

هم برای کاربر هم برای فروشنده

این یه ضعف تو ایران براش حساب میشه چون وقتی به مشکل بخورید برای T-shoot و نگهداری و maintance به مشکل میخورید یکم

ولی خب مجازی ساز خوبیه و در ترکیب با یه محیط تحت وب مثل solusvm که رابط کاربری جذابی هم داره برای یوزر خیلی خوبه ( البته xen هم این ویژگی رو داره و میشه گفت user friendly تر بودن پنل نسبت به وی ام ویر یک مزیت و برتری هستش)

در مورد openvz به شخصه نه کار کردم نه اطلاعاتم در اون حده که جواب بدم (و جواب اشتاه هم ممکنه تو تصمیم گیریتون اثر گذار باشه)

در هر حال خوبیه vmware برای شروع شناخته تر بودن ، منابع بیشتر به زبان فارسی ( اگه انگلیسی خوب بلد نیستید) و افراد کاربلد تر هست

اما xen نسبتا پرقدرت تر و انعطاف پذیر تر در حالت عادی داره اما مدیریتش یکم سخت تره

Drhost
January 21st, 2013, 11:28
از VMware ESXi 5.1 استفاده کنید. مجانی واستون نصب میکنن.

بیشتر توضیح میدین؟
اگه بخوایم کرک کنیم مشکلی پیش میاد یا نه؟

MagicVps.Com
January 21st, 2013, 11:35
بیشتر توضیح میدین؟
اگه بخوایم کرک کنیم مشکلی پیش میاد یا نه؟
تقریبا میشه گفت تقریبا همه کسانیکه از وی ام ور استفاده میکنند بصورت کرک شده با سریال استفاده میکنند
وقتیکه این مجازی سازنصب بشه تا 60 روز بدون نیاز به ریجستر کار میکنه بعداز 60 روزهم باید سریال بزنی که سریال توی نت گیرت میاد فراوان

mohammadi.payam
March 20th, 2013, 23:01
دوستان عذر می خوام !

مگه VMWare Esxi 5 رایگان نیست ؟!

رایگانش با غیر رایگانش چه فرقی میکنه ؟

تشکر //

ehsaan
March 20th, 2013, 23:11
دوستان عذر می خوام !

مگه VMWare Esxi 5 رایگان نیست ؟!

رایگانش با غیر رایگانش چه فرقی میکنه ؟

تشکر //
واسه 60 روز رایگان هست و بعد باید سریال بدید بهش. که اونم راحت می تونید پیدا کنید.