ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس cpanel

deldar
January 20th, 2013, 13:16
سلام یک سرور اختصاصی دارم و cpanel را روش نصب کردم. می خواهم لایسنس برایش تهیه کنم.
شنیدم برای شروع cpanel بدون دریافت هزینه کدی رو می دهد که 30 روز یا 40 روز می شود با آن لایسنس را روی cpanel فعال کرد و بعد از این مدت باید هر ماه هزینه کرد
این موضوع درست هست یا از ابتدا باید لایسنس را بخرم؟

babelirani
January 20th, 2013, 13:21
با سلام

15 روز میتونید به صورت آزمایشی استفاده کنید بعد از 15 روز باید لایسنس بخرید

deldar
January 20th, 2013, 13:34
ممنون. یعنی از این نظر تفاوتی در لایسنس vps و لایسنس سرور نیست؟

safinoor
January 20th, 2013, 13:40
بدرود .

تنها تفاوقتش قیمتشه لایسنس سرور اختصاصی گرون تره .

M.Abooali
September 24th, 2013, 20:13
هر چند تاپیک نسبتا قدیمی هست، اما چون جواب کامل و درستی توش به سوال داده نشده بود مناسب دیدم یک توضیحی بدم، خصوصا که تو خیلی فروم های خارجی هم این سو تفاهم هست،

یعنی از این نظر تفاوتی در لایسنس vps و لایسنس سرور نیست؟

ما در کل 3 نوع لایسنس cpanel داریم:

1. ویژه سرور های اختصاصی یا همون cPanel/WHM Plus
2. ویژه سرور های مجازی یا همون cPanel/WHM VPS Optimized
3. ویژه سیستم های ابری یا همون cPanel/WHM Cloud Linux

از نظر امکانات پایه بین این 3 نسخه هیچ تفاوتی وجود ندارد. فقط این نسخه ها به صورت سفارشی شده جهت عملکرد بهتر در سیستم عامل و تعامل بهتر با سخت افزار هستند. دلیل تفاوت قیمت اونها نیز همین مسئله است.

شما هر کدوم از این 3 مورد را بخواین میتوانید برای 15 روز اول رایگان تست کنید اما بعدش ناچارید لایسنس بخرید، هرچند ایران تحریم هست اما هستند جاهای مختلف که لایسنس را تو همین ایران میفروشند مثل کدباکس و آلما هاست و ... ( مثلا من خودم از کدباکس می گیرم: لایسنس cPanel (http://codebox.ir/لایسنس-cpanel/) )

فقط چند تا نکته دیگر هم هست، گفتنش بد نیست:

امکان فعالسازی لایسنس برای سروری که با IP ایران بالاست وجود نداره، مثلا سرور های داخل کشور.

امکان فعالسازی لایسنس برای هاست نیم روی دامین ir. نیز وجود نداره و لازمه برای لایسنس یک دامین غیر ir. داشته باشید.

توصیه هم می کنم اصلا سراغ نسخه های نال و ... نرید، چون هم از نظر امنیت کاملا در خطر قرار خواهید گرفت، هم اینکه اگر IP شما شناسایی شد کلا بلاک میشه برای همیشه در cpanel.net .

novin
September 24th, 2013, 20:41
من یک سئوال داشتم الان به چه صورته با وجود تحریم شرکت هاست ایران و آسیا تک به عنوان نمونه سی پنل رو رو سرور های ایران راه اندازی کردن؟

RayanDade
September 24th, 2013, 21:17
سلام کدی نمیده خود سی پنل یه مدت مثلا 15 روز تریال داره.

من یک سئوال داشتم الان به چه صورته با وجود تحریم شرکت هاست ایران و آسیا تک به عنوان نمونه سی پنل رو رو سرور های ایران راه اندازی کردن؟

یه جورایی سی پنل رو دور زدن.اما اگه کسی بلده بگه بد نیست.که مطمئنم کسی نمیگه.!

novin
September 24th, 2013, 21:35
منم همین فکر رو میکنم اگه گسترش پیدا کنه خیلی خوب میشه

SniTomb
September 24th, 2013, 22:53
منم همین فکر رو میکنم اگه گسترش پیدا کنه خیلی خوب میشه

خیالتون راحت کسی نمیاد زمانی که خرج کرد واسه کسب این روش رو جروم کنه خود شمام بلد بودی نمیکردی!

arc1o0
September 25th, 2013, 00:21
سلام
مدتهاست که از پریویت بودن خارج شده! فقط کافی کمی به خودتون زحمت بدید و در گوگل بگردید.

موفق باشید

M.Abooali
September 25th, 2013, 02:50
من نمی دونم دوستان دارن در مورد چه راهکاری حرف میزنن، و جریانش چیست.

اما تا اونجا که میدونم یکی از متداول ترین راهکارها داشتن یک ip غیر ایرانی هست مثل آسیا تک. برخی هم نسخه های نال شده استفاده می کنند. مثلا الان نسخه 9 نال شده به وفور یافت میشه

nimafire
September 25th, 2013, 09:00
ببینید زمانیکه سی پنل مابل نیست به هر دلیلی به ایران سرویس دهی کند. چرا انقدر باید ریسک کرد. مسایل امنیتی و فنی را زیر پا گذاشت و از این پنل استفاده کرد؟
شما میتوانید از سی پنل ریپورت کامل بگیرید که لایسنس هاست ایران قانونی هست یا خیر
اگر قانونی هست که بدون هیچ دلیلی جرم محسوب میشود و امکان شکایت علیه سی پنل به دلیل استثنا قایل شدن امکان پذیر است.
اگر هم که غیر قانونی هست که بر همه اشکار میشود.

به نظر من از دایرکت ادمین استفاده کنید. یک مدیر حرفه ای در هیچ شرایطی ریسک نباید کند.

SniTomb
September 25th, 2013, 14:47
ببینید زمانیکه سی پنل مابل نیست به هر دلیلی به ایران سرویس دهی کند. چرا انقدر باید ریسک کرد. مسایل امنیتی و فنی را زیر پا گذاشت و از این پنل استفاده کرد؟
شما میتوانید از سی پنل ریپورت کامل بگیرید که لایسنس هاست ایران قانونی هست یا خیر
اگر قانونی هست که بدون هیچ دلیلی جرم محسوب میشود و امکان شکایت علیه سی پنل به دلیل استثنا قایل شدن امکان پذیر است.
اگر هم که غیر قانونی هست که بر همه اشکار میشود.

به نظر من از دایرکت ادمین استفاده کنید. یک مدیر حرفه ای در هیچ شرایطی ریسک نباید کند.

با نظر شما کاملا موفقم

دایرکت ادمین کامل هست و آنچنان ضعیف هم نیست